Гарнитура за скара?

  • 27 885
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Аз пека царевица (замразена) на скарата, докато се пече я мажа със зехтин. След като я изпека я нарязвам на кръгчета с дебелина 2-3см, така се яде по-лесно и не се омазваме целите Wink.
Може да направиш и зеленчуковите шишчета и с дървени шишчета.

# 16
  • Мнения: 2 825
Зеленчуци на скарата  Peace на шишчета, стават страхотни  Crazy
Друг вариант е ориз с гъби или зеленчуци.

# 17
  • Мнения: 614
Сладка царевица, объркана с пикантна лютеница (от по-лютивичката). Може да добавиш и кисели краставички.
Сварен салатен боб, пак объркан с лютеница и нарязан зелен лук.

Как`Сийкее, огладнях посред нощ мари  eat

# 18
  • София
  • Мнения: 39 783
И аз цял ден я спрягам таз царевица... мислено. Напоследък си купувам мариновани малки царевички и съм адски хепи, че мъж ми (любителя на царевица) не ги харесва  Joy

# 19
  • най-шареното място
  • Мнения: 8 197
Задушени на микорвълнова цели моркови и броколи/брюкселско зеле/карфиол (под капак и без вода), подправени само с хубав зехтин и лимонов сок.
Много е лесно и бързо, а пък и повечето хора са приятно изненадани колко свежо е.
Друго любимо нещо -варен ориз само с топчета черен пипер, сол и босилек.

Общи условия

Активация на акаунт