Кажете ми ХУБАВ купешки боб - от пакетираните

  • 3 922
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 564
Добруджански боб  chef

# 16
  • Пловдив
  • Мнения: 208
denis_d в голяма заблуда си има поне 15 фирми за който аз се сещам да пакетират, а сигурно са поне двойно повече.
Почти всички взимат от едно и също място стока, въпроса е как ще го омесят. И каква ще е пропорцията между хубав и лош боб.
А смилянски, родопски, доброджански е просто наложен вид боб и всяка фирма си определя какво ще сложи вътре в пакета.
Така че, като казвате напр- смилянски пишете на коя фирма е, защото няма гаранция, че става въпрос за един и същ боб.

# 17
  • Мнения: 834
IZZI newsm10
Дребния боб - *добруджански*или *лудогорски* го ползвам за манджичка, а едрия -  *салатен* за печене или за салата. И двата вида увират страшно бързо. Е, с предварително накисване в топла вода (за 2-3часа).
От същата марка са перфектни и лещата, и качамака, и ориза. newsm26

 newsm25 PANINO. Отказах се окончателно от марката след една отвратително Sick мръсна, пълна с камъчета и жито леща. Направо я изхвърлих на гълъбите, нямам време и нерви да я чистя с часове.

# 18
  • Мнения: 266
Аз взимам "Смилянски" много е хубав
Peace

Общи условия

Активация на акаунт