Направата на попарата

  • 1 746
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 5 299
аз пък си счуквам предварително сухара в хававче или го смилам в машинка и си го държа готов на трохи. 2м.л.=1 сухар.

И аз така я давах до скоро. Малката много я харесваШе по този на4ин. Наистина има вид на каШа, но е много вкусно. Отна4ало добавях по  малко захар, но после спрях постепенно.

# 16
  • София
  • Мнения: 15 232
И аз давах шипков чай в началото. Какво ти начало-няколко месеца минаха, докато се осмелих да го сменя с дург. Иво не се е запичал.

Аз купувах от този в пакетчетата. Казвали са ми, че при разстройство, когато шипков чай се дава за запичане, се взима от този, който се продава в билковите аптеки-целите плодчета. Не знам каква е разликата. Предполагам, че се вари и по-концентриран чай.

# 17
  • Mediterraneo
  • Мнения: 38 390
о, аз се оптах в началото да правя чай от цели шипки, ама то си е жива хамалогия. Киснеш, вариш, мачкаш да си пуснат соса, прецеждаш, пак вариш. Едни такива ненужни дейности, които си спестяваш с пакетчето чай Grinning

# 18
  • Мнения: 7 640
аз пък си счуквам предварително сухара в хававче или го смилам в машинка и си го държа готов на трохи. 2м.л.=1 сухар.

И аз така я давах до скоро. Малката много я харесваШе по този на4ин. Наистина има вид на каШа, но е много вкусно. Отна4ало добавях по  малко захар, но после спрях постепенно.
ама за дребосъци ако моите е идеална Wink, а и не счуквам много наситно, на зърна е, не е много кашава Peace

# 19
  • Мнения: 2 494
Мисля, че е ОК рецептата.
Аз я правя с 2 сухара, парче сирене колко орех или малко по-голямо, мъничко масло на върха на ножа - надробявам ги, заливам с гореща вода (или липов чай), слагам една чиния отгоре на нейната чинийка да се задуши, намачквам с лъжичката, изчаквам да изстине и давам. Не пасирам!
Тя много я харесва, но засега изяжда само половината!

# 20
  • Ruse
  • Мнения: 390
Диди ,наборката на Ади ве4е мята попара като за световно-мммммммммммм много и харесва,едва смогвам  лъжицата feedingАз я правя с 2 сухара(Голдис),сиренце(изкиснато)колкото 3/4 кибритена кутийка,маълце колкото по-голям лешник и гореща вода.Пробвах да й го направя с 4ай ама реакцията беше Sick.Аз й го пасирам ,защото на нея така по-й харесва и слагам вода колкото да стане като по-гъста каши4ка.За 2 минути малката е обела вси4ко smile3521

# 21
  • Мнения: 1 999
Днес дадох на бебка за пръв път попара. Направих я с 2 сухара, малко обезсолено сиренце и чай от шипки. Пасирах я и много и хареса. bowuu

Общи условия

Активация на акаунт