Искам да кажа ... (103)

  • 53 752
  • 812
  •   1
Отговори
# 810
  • Мнения: 10 552
Благодаря за идеите за пижамите bouquet, ще разгледам, посетя, потърся пък дано намеря. В Cropp-a влизах само при обувките. Навътре много тъмно и претрупано ми се видя и никога не съм разглеждала. Задължително ще го посетя отново Peace

Черешки и аз обичам, едри, хрущялки, кюстендилски и гръцки имаше тази година много хубави Heart Eyes
Обичам и ароматни праскови, круши, ягоди, малини, грозде, ананас, едри едри и сладки портокали и т.н., само ябълки не ям с особена почит, от тях огладнявам много, направо ми пристъргва.

На Захир апартамента и на мен ми харесва. Кукленски и като от списание, приятна гледка е  Hug

Коста Доро ни идва силен, горчив, натрапчив. Аз го харесвам, но моите хора не особено. Има един вид от него обаче, който е много лек и приятен, но не е най-най-най, а някаква комбинация за салата. Аз нали уж чета кое полезно и кое не, предпочитам истинския все пак.

Лина, малката е много сладка Simple Smile

# 811
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
  • Мнения: 10 142
Еее, този път и аз "хванах" снимката! Много сладка Марианка, много хубаво дете - какви очи черни черешОви (като сте заговорили за череши Joy)и устни като ягодка. Бонбонче.
Даун, и аз съм като теб - умирам да се катеря, като маймуна съм. Обаче ММ не ми дава и не за друго, ами "срамота било".
Зехтин и аз обичам много и точно така - с хляб, с маслини, с риган не е проблем силният вкус, напротив. Не е проблем като готвя с него боб, лозови сарми, манджи с домати и патладжани. Проблем е, примерно, като сготвя с него картофи - на супа, на манджа, че даже и на салата, зелените супи(коприва, лапад, спанак, лобода) също - нагарчат леко от него. И затова искам да си имам и с по-неутрален, лек вкус, какъвто беше Артемис.
Маслото от гроздови семки го ползвам много - особено за зелена салата и за моркови и зеле. Лененото не ми харесва на вкус. В Корея по принуда съм готвила с царевично олио - всичката храна имаше различен вкус от него. Сега съм взела погрешка соево олио, вместо сусамено, което ползвам за корейско-китайско-японските манджи. Още не съм го пробвала, не знам дали ще ми хареса.

# 812

Общи условия

Активация на акаунт