Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK

  • 227 856
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Бостън
  • Мнения: 13 682
Та дилемата е  - нов мултикукър или това уредче.
Като някой, който ползва и двата уреда - не са взаимозаменяеми. Допълват се като функции!

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 17:44 от Agent Provocateur

# 646
  • Враца
  • Мнения: 2 728
Днес си закупих уреда от Лидл с тест и проба. Ми, меко казано сме очаровани.
Свинско месо със зеленчуци и багети също ми се получиха невероятно, но не успях да ги заснема, заради сръчните дегустатори. Засега уредът остава с нас! Simple Smile
ЧЕСТИТА придобивка. Да я ползвате дълго и със здраве, защото удоволствието е вече на лице. Wine Glass

Аз уреда го имам вече две години, но ?! не съм се сетила за гюведжета. Thinking
Моля те да споделиш на каква Т* и за колко време станаха - евентуално рецептата Nerd
Ще помоля когато имаш време напиши я. харесах си и онези завитите тестени са май. Не бих се отказала и от "свинско месо със зеленчуци и багети" да разкажеш.
Явно имаш книжка с тези рецепти.  Няма да е зле ако може някак си да я качиш когато имаш повечко време. Това ще е от полза за всички ни. Благодаря предварително и..... ДОБРЕ ДОШЛА В ТЕМАТА. Flowers Bouquet


Simple Smile Нямам никаква книжка, за този уред съм чела само тук в тази тема, а рецептите които сътворих, са съвкупност от предимно твоите рецепти. !

Първото са пилешки пържолки, овкусени и само изпечени, първоначално на 2 мин на 200 градува и после намалявам на 175 градуса.

Картофките подсуших и мариновах с червен пипер, черен, сол, някакво чили сосче, сух копър и доволно олио. Постояха около час, докато си купя уреда. Станаха прекрасни, мисля че от чили сосчето . После им добавих оцет , чесън и пресен копър. Изядоха се мигновено..

Свинското със зеленчуци , беше на хапки, шаренко месо , моркови на колелца, лук, чушка, броколи.
Пак предварително овкусено със соев сос, олио, сол и пипер. Стана много крехко и вкусно, не помня на какви минути и какво време, преди да извадя ястието хвърлих една замразена багетка , нарязана по оригиналнтите си срезове, за около три минути и стана чудно ястие!
Но броколите , някак не ми харесаха, жилави едни, а цветчетата им сухи и ги обрах обрах, сложих ги в едно гювече с малко сметана и синьо сирене, за по-дълго време, докато вечеряхме, да си се "тищи".
Стана добре, но мога да го доизпипам още малко, за да стане още по-добре.

Тази вечер мисля пак месца, картофки и ще напълня едни гъбки.
Ако има време , ще ви се отчета!  Peace

# 647
  • Бостън
  • Мнения: 13 682
Карфиол и броколи във фрайъра не мога да докарам добре, а не ми се иска да ги удавя в мазнина за да проверя дали ще станат. Тях си ги правя във фурната.

Но тиквичките/картофките стават страхотни.

# 648
  • Мнения: 1 761
Благодаря за отговорите. Въпросът е в това, че аз по принцип готвя без мазнина, не пържа и ако има нужда от омазняване добавям зехтин след термичната обработка. Та затова се чудех, струва ли си и колко неща могат да се приготвят по този начин. Имам и мултикукър, вече почти на 5 години, съдът е доста надраскан, дава и други дефекти. Та дилемата е  - нов мултикукър или това уредче.

Аз също ползвам двата уреда. Не са взаимозаменяеми. Имат различни функции. "Кукърчо" ми е по-скоро за супи, яхнии и манджи, а уреда с горещ въздух се ползва за "пържене" и печене без мазнина. Преди да си го купя избягвах да пържа каквото и да е. Сега вече го нямам този проблем. Страхотен е!

# 649
  • Мнения: 1 265
Нямам никаква книжка, за този уред съм чела само тук в тази тема, а рецептите които сътворих, са съвкупност от предимно твоите рецепти. !
Чувствам се особено поласкана Gift Heart И благодаря за багетите и гюведжето - аз си помислих че си пекла багети от тесто. А идеята с това каленото много ми допадна. Аз имам две и то с капачета и сега просто ме сърбят ръцете да сътворя нещо Smirk

# 650
  • Враца
  • Мнения: 2 728
Обаче, капачето не се лови и пекох без капаче!

# 651
  • София
  • Мнения: 1 691
Защо не си поръчаш само нова купа за кукъра? И аз ползвам кукъри 3 години, но няма общо между уредите.
Това, което не става в кукъра, става за фраера, например нещо, което изисква печене. Пържене може и в двата уреда, но в кукъра е с олио, както е на тиган.

Пускам двете ни вечери.
Вчера направих кюфтенца, като за пържене с хляб, яйца, лук и т.н., не съм ги омазнявала, направо ги сложих в кошницата и ги пуснах на прогама за месо, като на 15тата ги обърнах (въпреки че и отдолу бяха добре запечени)
Картофки този път пробвах от тънките замразени, които мразя, но сега, въпреки, че забравих олио и сол, станаха супер.
Мъжа ми взе и замразени кашкавалени хапки, които на него много харесаха, но аз не ги харесах. Хрупкави бяха и добре вътре, но просто кашкавала беше изкуствен.

Днес сме с мариновани пилешки крилца, пак на програмата за 20 минути за месо.
Е по-вкусни не бях яла! Хрупкави отвън, много сочно и вкусно месо вътре.


# 652
  • Мнения: 4 490
За съжаление, не съм следила цялата тема. Дали има някой, който е правил кекс в уреда на Филипс и ако може, да фаде рецепта. Благодаря!

# 653
  • Мнения: 19 717
Мъжо сътвори един в кукъра на Филипс. Ти за кой уред питаш?

sweetvit, супер са ти вечерите chef

# 654
  • Мнения: 4 490
Airfryer на Филипс, мислех, че темата е за него.

# 655
  • Мнения: 19 717
Аз се ощурих вече из темите, затова питам Hug За фрайър и кекс не мога да помогна.

# 656
  • Мнения: 1 265
Airfryer на Филипс, мислех, че темата е за него.
Привет, заглавието Е наистина за  Филипс!
Но тук споделяме имащи различни марки!!! Стига да няма врътка!!!
** Когато правех темата, в България бяха внесли САМО тази марка и модел. Та затова е така заглавието. Моят уред например е "Принцес"

И на въпроса ти: кекс са правили момичетата но във силиконови, метални или от тези алминиевите за еднократна употреба.
На моя уред (той е с бутони за програмиране) има нарисуван мъфин. Там програмата е 200*/30 мин. Но имам опция на всички програми (+ и - ).
Аз правих проба с нормална / класическа рецепта и..... не ми хареса. Но това е въпрос на вкус Thinking А пък ти вземи че пробвай. От твоя си нармална рецепта когато правиш кейк отдели малко и изпечи.Smile
Принципно ТУК  всички сме готвили на принципа проба-грешка. Успех и ако искаш после сподели.

sweetvit - пърженото пиле в този уред наистина става фантастично! ММММ Пробвай с горната част на голямото бутче Flushed - да видиш каква фантазия е. Ние само така го хапваме. Nerd  Wine Glass

# 657
  • Мнения: 4 490
Благодаря ви много за уточненията! Аз съм новак и със сигурност ще има доста грешки Simple Smile

# 658
  • Враца
  • Мнения: 2 728
Ето малко нови произведения:


Скрит текст:






# 659
  • Мнения: 5 758
Ето малко нови произведения:


Скрит текст:






Гъбите за колко минути ги пусна? Запече ли ги първо само тях или ги сложи заедно с пълнежа?

Общи условия

Активация на акаунт