Рецепти за Airfryer фритюрник PHILIPS HD9220/20 BLK

  • 227 392
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
  • Мнения: 19 690
А ако се направи с кори за баница?

# 196
  • Мнения: 1 265
А ако се направи с кори за баница?

cristi - виж, това е идея. Но нямам представа как ще стане. Аз пробвах да пека ролки с пиле и зеленчуци; продават ги тук готови замразени. Корите станаха много сухи; втория път ги намазах с олио - хм....?! Пекох първия път на програма пиле - кората поизгоря, а втория на програма кейк - плънката беше недопечена.
Така че, АКО пробваш и стане добре - пиши ПО -ПОДРОБНО МОЛЯ ТЕ. Програма, градуси, време ?! Praynig

# 197
  • Мнения: 19 690
Само да намеря време  Simple Smile Иначе си мисля да е лист - кашкавал/сирене - завъртам на пакетче - мажа тънко с олио или зехтин и пляскам за десет минути на 180 градуса. По средата евентуално обръщам. Така ги правя в тиган, но за много по-кратко време.

# 198
  • Мнения: 14 098
Сем, кашкавалът (сиренето) се увива в кора за баница, потапя се в смес за паниране и се пържи. Не се увива в суха кора, която да прегори. Peace Аз съм правила в обикновен тиган и се получи страхотно.

http://pep-4o.blogspot.bg/2014/08/blog-post_6.html

# 199
  • Мнения: 19 690
Да, забравих яйцето  Mr. Green Овалвам в яйце, преди да го сложа в тигана. Става и на суха кора, но трябва да се внимава повече с прегарянето наистина.

# 200
  • Мнения: 1 265
Сем, кашкавалът (сиренето) се увива в кора за баница, потапя се в смес за паниране и се пържи. Не се увива в суха кора, която да прегори. Peace Аз съм правила в обикновен тиган и се получи страхотно.

http://pep-4o.blogspot.bg/2014/08/blog-post_6.html

Даре, ставаше въпрос за този уред. А иначе по рецептата на Пепи и аз ги правя. Но ако се потопи в смес за паниране..........ТУК просто не се получава. Всичко се разтича - поне при мен. Говоря за чушки, патладжан, тиквички, кашкавал и сирена. Въобще за обикновените панировки. Аз се изхитрих?!  Shocked и слагам накрая галета или корнфлейкс - но не става при всичко за жалост. Mr. Green
Или поне аз така си мисля  Rolling Eyes Mr. Green

# 201
  • Мнения: 14 098
Разбрах, че е за уреда, но понеже се притесняваше да не ти изгорят корите, затова написах, че се потапят в яйце. Потапяш да попие хубаво в корите, да се намокрят и слагаш на решетката. По-различно е с тях, отколкото, когато потапяш тиквичка например. В корите ще попие течността и може малко да се отцедят. Мисля, че с тях ще се получи, ще трябва да опитам.

# 202
  • Мнения: X
Направих най-обикновени кюфтета на уреда. Просто бяха дълбоко замразени от фризера.
Страхотно се получиха.

# 203
  • Мнения: 1 265
Разбрах, че е за уреда, но понеже се притесняваше да не ти изгорят корите, затова написах, че се потапят в яйце. Потапяш да попие хубаво в корите, да се намокрят и слагаш на решетката. По-различно е с тях, отколкото, когато потапяш тиквичка например. В корите ще попие течността и може малко да се отцедят. Мисля, че с тях ще се получи, ще трябва да опитам.
Даре, като опиташ пиши какво се е получило Rolling Eyes
gerda1 - размразява ли ги преди това кюфтетата? Напиши по-подробно как, на каква температура и за колко минути. НЕКА и другите да знаят  Hug chef

# 204
  • Мнения: 14 098
Ще кажа, Сем, само да ми дойде музата в тези горещини. Hug
Иначе в уреда пекох бутчета по рецепта на Пепчо - три лъжици. Изгоряха ми отвън, защото сместа, в която бяха оваляни прегоря ( тази с кисело мляко, майонеза, соев сос и т.н.).

# 205
  • Мнения: 164
Здравейте! Сега видях темата, аз си поръчах един по-различен от Испания, но мисля,че донякъде ще сте ми полезни
https://youtu.be/Vd6ClEB4jjg

# 206
  • Мнения: 9
СЕМ, много ти благодаря. Аз чак сега влизам и ви чета... даааа, разтече се кашкавала хаха, така беше... ще го пробвам в силиконови формички за мъфини как ще стане ... ама ще ти драсна на лични и за варианта на фурна, благодаря Simple Smile  newsm51

# 207
  • Мнения: X
Аз приготвах най-обикновени кюфтета за скара, но дълбоко замразени.

Направо от фризера ги метнах в загретия уред (3 минути се загрява предварително празен).
 На програмата за месо приготвях замразените кюфтета - 200градуса 13 минути.
Към 7-мата минутка отварям и раздрусвам, гледам дали са придобили хубав загар, ако има нужда увеличавам още малко таймера.

# 208
  • Мнения: 1 265
Аз приготвах най-обикновени кюфтета за скара, но дълбоко замразени.

Направо от фризера ги метнах в загретия уред (3 минути се загрява предварително празен).
 На програмата за месо приготвях замразените кюфтета - 200градуса 13 минути.
Към 7-мата минутка отварям и раздрусвам, гледам дали са придобили хубав загар, ако има нужда увеличавам още малко таймера.
Ето това....вече да! gerda1 - благодаря,, че сподели. Че аз си правя домашна кайма и ще ми е добре да си направя и кюфтета - да са ми готови!
Само моля те, да споделиш дали в замразените кюфтета слагаш само кайма+подправки ИЛИ е нормалната рецепта с добавка на хляб и яйца.

# 209
  • Мнения: X
 Кюфтета ги купувам омесени от една бутикова месарничка. Не умея да меся кайма.
 Условието е да са дълбоко замразени, за да ги "бухна" в уреда. След 7-та минута отварям да ги видя дали са направили коричка и ги обръщам с раздрускване. Увеличавам времето, ако е нужно.

Общи условия

Активация на акаунт