Не знам защо да ти е много мазнината. Аз сложих дори малко над 200 гр мас и ми се получи точно. 3 1/2 ч.ч. брашно (чашите пълни догоре, равни). Не съм пресявала брашното.
Направих пици-лодки. Разточих тестото тънко по дължина. Именно това, че се точи тъничко, го прави о доста икономично. Но си права, че като се развъртят домашните и всичко свършва. може да се направи и повечко. На мен обаче ми стигна, че и остана. Наложих вето, както се казва
Оформих като лодки, които напълних с настърган кашкавал и кремвирш. Нямах гъби и други глезотийки. Това беше. Като за закуска стига. Но отгоре може да се чукне яйце. И да се направи сосче с кисело мляко, майонеза, чесън, сол и копър по желание. Или да се сложи кетчуп.
Не можах да снимам, че батерията на апарата се оказа изтощена.
Бях си скрила една сладка. Очакванията ми се потвърдиха. Днес е много по-хубава.
Да... и аз съм почитател на тънките и хрупкави блатове за пица
Относно мазнината - предполагам че е от нея защото тестото малко ми лепнеше по ръцете днес, но май не съм права... не знам
Аз сложих 560 гр. брашно, а това май е повече от 3 1/2 чаши.
Абе нещо в пропорциите ми куца явно защото леко ми лепнеше тестото, то и за това нямаха вид моите кифлички! Но вкусът е перфектен