1 идея за останал хляб

  • 2 535
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 319
А може и така: режеш на кубчета хляба, редиш го плътно в намазнена тавичка и заливаш със разбити - 4-5 яйца, сирене, 1 кофичка кисело мляко, 1 ч.л. сода бикарбонат и малко олио. Печеш на 250 градуса.

# 16
  • в баира
  • Мнения: 861
Галета:
Препичам филийките на тостер и после ги пускам в кухненския робот. Така си правя галета за панировка.

# 17
  • Мнения: 1 492
Девойки, как ви остава изсъхнал хляб, аз взимам само нарязан, и ако не се изяде - мухлясва Sad .Може ли да се направят тия вкусотий с пресен хляб?

# 18
  • Мнения: 660
Аз го правя на пицета. Подреждам в тава изсъхналия хляб, като изрязвам за пълнеж между филийките, така че да се получи блат. Отгоре го заливам с дом. пюре, нареждам лук, колбас някакъв останал в хладилника, маслини, босилек, сирене и запичам. Когато стане почти готово отгоре настъргвам кашкавал и запичам до златна коричка. Става невероятно вкусна пица. А след като съм използвала всички остатъци от хладилника и го изпразня,даже го размразявам. Да ви е сладко. beer cook

Ей , това е добра идея ! Ще пробвам и   "баницата" и пицата !

# 19
  • Мнения: 2 584
Девойки, как ви остава изсъхнал хляб, аз взимам само нарязан, и ако не се изяде - мухлясва Sad .Може ли да се направят тия вкусотий с пресен хляб?
не е нужно да е много сух, този нарязания на другия ден вече си е сух и можеш да го направиш

Общи условия

Активация на акаунт