Естествени бои за великденските яйца и Трапезата на Великден

  • 1 852
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 587
Идеята е самите сладки да за на шишчета - нещо като близалки.И не се дупчат целите,а само колкото да се закрепят отгоре,а и белтъка ги слепва.Можеш след това да ги аранжираш в чаша или нещо такова.
Ще се постарая утре да пусна снимка.Незнам дали го обясних добре............. Confused

# 16
  • Хасково
  • Мнения: 995
Аз да попитам, не може ли яйцата сурови да се варят заедно с обелките от там каквото е - т.е. едновременно да станат нещата?

Сигурно трябва да са сурови, че иначе ще станат не твърдо, ами каменно сварени Sick newsm78 #Crazy

С лук номера е сления белиш обвивката на лука слагаш около яйцата пъхъш ги в стар чорапогашник стягаш и така всичките яйца. Така ги вариш 15 мин. Вадиш махаш чорапогашника и обелките на лука и ще видиш резултата!
По желание след това може да ги топнеш по малко и в боичките после!

# 17
  • Мнения: 9 903
благодаря, събрах обелки от лук и тази година ще направя и такива яйца Simple Smile

# 18
  • Мнения: 1 006
Страхотни стават по тази технология! Аз за пръв път я пробвах миналата година, но хич не се сетих да снимам тогава! Акато се топнат след това и в боя - невероятни! Даже като ме питаха как съм ги направила и аз казах - с лук ови обелки, никой не ми повярва Wink

# 19
  • Мнения: 679
Тези яйца са боядисани с лучени кори и украсени с листенца магданоз.

Последна редакция: вт, 25 апр 2006, 10:32 от Ати

# 20
  • София
  • Мнения: 587
Ввеликденските сладки "Цветя" на клечка:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=594587
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=594587

Общи условия

Активация на акаунт