Желирано АМ ???

  • 807
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 6 182
Аз знам,че АМ не търпи топлинна обработка.Затопляне да,но никакво варене,било то на силен или слаб огън.Пресича се и се скапва.
Аз да си призная когато првех АМ с грис и понятие си нямах дали ще стане или не и дали няма да се пресече, ама стана. Имаше характерния мирис на АМ и за мое учудване на злоядката много и хареса. Правих още няколко пъти и после реших да разнообразя с АМ с нишесте, но не се получи. Пробвала съм 2-3 пъти и все се получават някакви гадни бучки, вместо да се сгъсти.

# 16
  • Мнения: 7 803
ние квасим обикновенно сухо мляко и става, предполагам, че с АМ също няма да е проблем
и аz съм zабеляzала, че на млякото не пише, че не може да стои готово в хладилник. има само предупреждение zа кариес. в болницата млякото стоеше готово в хладилник, така го иzпращаха от кухнята, при толкова много бебета няма  как да им го правят на момента.

# 17
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
  • Мнения: 3 607
Мисля, че желатина е алерген и то силен. По -добре царевично нишесте, но също не често.

Общи условия

Активация на акаунт