Книгата може да свалите от тук
А книгата "Чудото на овесените трици" можете да свалите от тук
Калкулатор на Дюкан 2 3
Стари теми:
119 част , 120 част , 121 част , 122 част , 123 част , 124 част , 125 част , 126 част , 127 част , 128 част , 129 част , 130 част , 131 част , 132 част , 133 част , 134 част , 135 част , 136 част , 137 част , 138 част , 139 част , 140 част , 141 част , 142 част , 143 част , 144 част , 145 част , 146 част , 147 част , 148 част , 149 част , 150 част , 151 част , 152 част , 153 част , 154 част , 155 част , 156 част , 157 част , 158 част , 159 част , 160 част , 161 част , 162 част , 163 част , 164 част , 165 част , 166 част , 167 част , 168 част , 169 част , 171 част , 172 част , 173 част , 174 част , 175 част , 176 част , 177 част , 178 част , 179 част , 180 част , 182 част , 183 част , 184 част , 185 част , 186 част , 187 част , 188 част , 189 част , 190 част , 191 част , 192 част , 193 част , 194 част , 195 част , 196 част , 197 част , 198 част , 199 част
НИЕ СМЕ ТУК
Рецептите от темата на DessiJ
Всеки може да допълни изпитани рецепти ,които отговарят на критериите на режима!
Рецептите на miss Leo - в първия пост има линкове към дюканските рецепти
Рецептите на miss Marple
Рецептите на smileys
Рецептите на Tumba_lumba
Сайтът с наши рецепти, препоръки, разяснения, уточнения, продукти и съвети
Най-често задавани въпроси и отговорите им
Постове ЦЪК, ЗАПИС, ПЪРВА, ПЕТА , ДВАЙСТА, БЛАГОДАРЯ, ДОБРО УТРО И ЛЕКА НОЩ, състоящи се само от картинки, чат и спам ще се трият!!!