Кошмари в кухнята Тема 2

  • 148 211
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 990
  • Мнения: X
Наскоро бяхме в една пицария в Ботевград, където преди беше снимал шеф Манчев.
Беше тотален потрес - мръсно, пицата суха и гадна, абе ужас!

А за вчерашното предаване, според мен управителката нещо не беше в център, според мен я хапят калинките. Такава "хостеса" мен, ако ме дърпа така, най-много да изяде един задвратник, много пошло и противно поведение.
Готвачът беше симпатяга.

# 991
  • Мнения: 9 865
Forrester69, от кое точно се обърка, имаше оформена малка брадичка човекът, останалата, по-голяма част от лицето му беше обръсната, нещо неясно? Sunglasses
Скрит текст:

Убедена съм, че със зелените гащи може да се отскочи от пицарийката до плажа, може да са нормални, което не ги прави по-малко плувки. Mr. Green

# 992
  • Мнения: X
 А пък според мен ако готвачите се "пременят" в жегата и край пещите с разни дърги ръкави и крачоли така ще се изпотят и плувнат в пот, че тя ще се разкапе по яденето  Mr. Green Уважението към професията никак не се изразява в това да завираш докато я изпълняваш.

 Пак не се мина без прошуто. Тоя пък Манчев не може ли поне малко да се разнообрази? Стана ми жал за тази Марияна. Не съм сигурна, че управителката на заведението трябва наистина да контролира всичко и навсякъде. Специално за кухнята си мисля, че управителката няма правомощия да контролира. Управителят по-скоро контролира персонала, качеството на обслужването, касите и оборота, помага да речем при взимането на поръчките и т.н. но за кухнята си има кухненски управител или главен готвач, който си контролира каквото трябва.

# 993
  • Мнения: 1 298
Управителката сама каза на Манчев, че не харесва младото поколение. Хапеха я калинките здраво, но и персонала беше пълна скръб.

Между това да си облечен прилично и да си облечен като някой, който продава царевица и семки на плажа има разлика. "Пицарят" можеше да си сложи едни нормални къси панталони, не плувките, с които си беше облечен. Изглеждаше мърляв. Сервитьорката можеше да сложи поне една тениска.

Хостесата няма да я коментирам, но Форестър може да си спести обобщенията, че всички по морето се държали така все едно си спал с тях. Беше потресаваща гледка и поведение. Не само с клиентите, но и с управителката се държеше повече от отвратително. "Ще я пребия тая", "Ще я направя лудата по-луда"...

Управителката, че не беше в час не беше, но и съдружниците сами са си виновни. И двамата се занимават с техния си бизнес, но Мартин нямаше никаква представа какво се случва в това заведение. През цялото време само се разхождаше с телефона и зарядното. Не заслужават готвача, който имаха. Манчев имал по-голям авторитет, затова той трябвало да им каже. А младежа е като Шива вътре, чуди се кой път да хване с два котлона.

И Манчев нищо не направи този път. На бара лепна някакви корабни въжета и хладилната витрина сложиха, но не направи нищо по въпроса с котлоните и т.н.
Никакъв епизод, само да направят рейтинг на гърба на управителката, която накрая най-сериозно заяви, че иска да види записа.

# 994
  • Пловдив
  • Мнения: 40 839
А що пишеше нов епизод,като очевидно е сниман мин.лято newsm78 От де го извадиха сега?

# 995
  • Мнения: 1 298
А що пишеше нов епизод,като очевидно е сниман мин.лято newsm78 От де го извадиха сега?

Заведението е сезонно, явно заради това са го пуснали сега преди сезона, за да го видят хората и да отидат.

# 996
  • Мнения: 4 758
Наблегнаха яко на някои особености на характера на управетелката и пренебрегнаха всички други проблеми,малко долно ми се струва да изкарат жената пълно  тра-ла-ла като се замисля и майка ми да снимат в такова предаване  ще изглежда за лудницата ,а  е почити нормална хахах Joy на кухнята грам внимание не обърна....Поне нямаше от обичайната доза гадости и мизерии,че бах почнала да се отказвам.За мен би било по интересно предаването да е по икономически,маркетингово таргетирано,да проследява по голям период от време ,рекламни стратегии,и главното разбира се кухнята Peace

# 997
  • София
  • Мнения: 8 132
Тези викачи, които те дърпат, за да влезеш, са супер нагли. Въобще как се появи тази "професия"? Едно време да се чудиш, като ги нямаше как оцеляваха заведенията.

# 998
  • ГО
  • Мнения: 3 955
Викачите казват: "Много сме закъсали, нямаме клиенти, моля, елате да седнете при нас, че положението е на умирачка"
Толкова ми е противно това дърпане от пътя!  Naughty

Марияна - няма да я коментирам, Хихихи

# 999
  • София
  • Мнения: 8 132
Тази Мариана много позната ми изглежда. Дали не е участвала в някое друго предаване  newsm78

# 1 000
  • Мнения: 138
Манчев беше учуден, че в един на обяд ,няма хора в заведението. Уж има свой обекти по морето ,а не знае ,че по обяд е така почти навсякъде . Изключвам дюнерите, пицата на парче и тези за бързото хранене където грабваш нещо и заминаваш на плажа.

# 1 001
  • Мнения: 4 864
Тоя епизод е пълен с бисери. Много се смях Simple Smile "Като житен бегач" Simple Smile "Бог да прости баба Стойна"

# 1 002
  • Мнения: 9 120
И някак недовършен остана.

Момичета, едно от показваните заведения беше в/около 2 могили, Русенско.  Някой сеща ли се за името?

# 1 003
  • Мнения: 4 864
Според мен освен ако някой от шефовете няма близка връзка с управителката не виждам защо я търпят. Хич не я слуша главата. А хостесата с това "айде, брат" направо простете.

# 1 004
  • ГО
  • Мнения: 3 955
Тоя епизод е пълен с бисери. Много се смях Simple Smile "Като житен бегач" Simple Smile "Бог да прости баба Стойна"
Да не е с. Овча могила, а заведението-"2 километър"?
Нали за крайпътното става дума? Ако е за нето - то е  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт