Сладко/конфитюр от сини сливи и орехи

  • 29 729
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • plovdiv
  • Мнения: 112
Момичета може ли само да уточните ,какъв трябва да е оцета?Дали може да е ябълков или задължително трябва да е винен? Rolling Eyes

# 16
  • Мнения: 498
Аз само ябълков ползвам  Peace

# 17
  • на острова на мечтите
  • Мнения: 5 766
Само веднъж съм яла сладко с костилка от половинка орех и няма да го забравя никога. Бях на около 14 години. Не знам как се прави, та ако може рецептата Praynig Hug Тази година за първи път нашето сливово дръвче роди повечко сливи. Излапах ги всичките. Подарих малко на приятели. Мъжо искаше да ги раздам, защото били много Mr. Green Хе хе!
Сега искам да питам, ако няко може да ми даде съвет как се прави гасена вар? Имам вар на прах, но не е гасена. Искам да правя рачел тази година. Благодаря!

# 18
  • на острова на мечтите
  • Мнения: 5 766
Най-накрая се сетих, че имам леля химичка и я попитах, как се гаси вар. Няма хлабаво, ще правя рачел.

Общи условия

Активация на акаунт