За приготвянето на грис

  • 2 991
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 7 640
да, от десертчетата имах предвид.

# 31
  • Мнения: 1 427
Аз го сварявам с вода,добавям няколко лъжички АМ и после някакъв плод.

# 32
  • Мнения: 7 640
Виви, а ти как правиш гриса за бурканчета Laughing

# 33
  • Мнения: 2 672
на вашите мес. давах по 1 цял жълтък.
Иначе грис приготвям така - в 200мл. прясно мляко слагам една с.л. захар, която бъркаш за да стопиш, завира , слагам 2 с.л. грис , бъркам малко и готово Wink

# 34
  • Мнения: 27 524
някой наливал ли е горещ грис в бурканчета да се вакуумира? Става ли му нещо?

И аз  Peace Но рядко,правя го за деня,става много бързо,но ако знам,че ще съм по-заета утре с излизане,си правя и за утре в бурканчета,всичко си е ок.Сварявам го и веднага го сипвам в бурканчето,затягам капачката и го обръщам да легне върху нея.Като изстине го изправям и го слагам в хладилника.  Simple Smile

# 35
  • Мнения: 7 640
ще ги гощавам тия дни значи  chef

Общи условия

Активация на акаунт