тесто за пица

  • 14 669
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 3 743
Направих пица с тестото на Mamica, ама ми остана леко сурово... Не знам защо така, може би трябва по-бавно да се пече?  newsm78

Да не си сложила повече и да е станало по-дебело?

# 31
  • Мнения: 4 176
Направих пица с тестото на Mamica, ама ми остана леко сурово... Не знам защо така, може би трябва по-бавно да се пече?  newsm78
Никога не ми е ставала сурова. Аз го правя тънко като в пицариите. Пека го на 200 С около 10-15 мин.

# 32
  • Мнения: 472
а какъв кашкавал ползвате за да стане на ластик ?
Досега сме взимали Филипопулис,  един обикновен от голяма пита ,Последния път вземахме  Дядо Либен специално за пици като си мечтаехме да стане ама нъцки, той пък съвсем не се опъваше !

Кажете нещо и за кашкавала !

# 33
  • 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 407
Íàïðàâèõ ïèöà ñ òåñòîòî íà Mamica, àìà ìè îñòàíà ëåêî ñóðîâî... Íå çíàì çàùî òàêà, ìîæå áè òðÿáâà ïî-áàâíî äà ñå ïå÷å? newsm78
Íèêîãà íå ìè å ñòàâàëà ñóðîâà. Àç ãî ïðàâÿ òúíêî êàòî â ïèöàðèèòå. Ïåêà ãî íà 200 Ñ îêîëî 10-15 ìèí.

# 34
  • 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 407
абе какво стана с този цитат?Както и да е ще минем без него.
И аз като Mamica я правя тънка и се пече толкова .не ми е оставала сурова.Тя е толкова тънка,че се изпича много бързо.
А за кашкавала вземам различен,но най ми харесва "кукери",не знам производителя,че и в момента нямам та да видя.

# 35
  • София
  • Мнения: 82
Някой пробвал ли е този начин на приготвяне на основа за пица:Продукти:

 1 пълна чаена чаша брашно
 1/2 чаена лъжичка сол
 1/2 чаена бакпулвер
 1 щипка черен пипер
 1 чаена лъжичка горчица
 1 яйце
 1/2 чаена чаша прясно мляко
 2 супени лъжици стопено краве масло                                                    чудя се дали да го правя така,искам да е течно ,а не да се меси,ако някой има предложение да ме открехне,благодаря

Общи условия

Активация на акаунт