Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 123

  • 100 364
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Мнения: 148
Ето от мен малко сладки


# 706
  • София
  • Мнения: 122
mari_eta мда, голeмичък стана  Mr. Green, подложката е от големите правоъгълни. Плътен сребърен цвят аз постигам с течна сребърна боя, ето тази е моята http://www.hitrini.com/product/414/tamno-srebarno-boya-godna-za- … matsia-20-ml.html
mimi_msm да, цялата торта отстрани я обличам с лентичка от блат. Или по точно направо я сглобявам в ринга. Изрязвам долния кръг, слагам го във формата, слагам страничния блат, крем, блат крем. Щом стегне обръщам върху подложката, за да ми е равна отгоре. Да, Гъмито е с фондана от блога на Димитрана и да това е рецептата за него  Grinning Успех със следващите торти
van444eto честит ти крикът, голяма играчка си имаш, да го изръчкаш целия, следим доклада с интерес  Mr. Green
Lille (CRLN) много хубава и весела торта, а ръбовете определено са ти много добри  Flutter Хайде сега виснала, нищо не се вижда  Wink.  А разрезчето просто прелест!
sansil много си строга към себе си, според мен си се справила страхотно. Цветово е много добре маскировъчното покритие, хитро си решила борда, харесват ми палатката, лодката изобщо всичко моделирано. Да знаеш, че като свършиш ако имаш нишесте отгоре по тортата, най- лесно се чисти с четчица с малко водка. А за тортата отвътре големи поздравления, много ми харесва идеята ти.
Дитсанче, много весели сладки, особено ми харесват тези с пиленцата

# 707
  • София
  • Мнения: 122
От мен една торта на тема Наруто, която снимайки тотално окепазих, но това е който колкото си може  Blush  Вътре е шоколадов ганаш и пандишпанови блатове.

Мари ета ето тук се вижда сребърната боя.

# 708
  • Мнения: 634
Дитсан,страхотни бисквитки HugТова със сигурност е много забавно
Мечо пух,страхотна торта.Фигурката ти е идеална.Главата ти ли си я измайстори или е от молд.Много съразмерна браво .Аз никога не мога да постигна съразмерност ,тяло,глава ,ръце.Стават едни такива чудовища,ама толкова си мога.

# 709
  • Мнения: 157
Ха здравейте ,моми4ета Hug
Поздравления за вси4ки показани красоти  bouquet
Ван4е,4естита ти игра4ка,4акам с интерес доклада...моя Крик си стои в кашона от Нова година,след доклада ти се надявам да си поиграя и аз,4е мойте само мърморят за какво ми бил Laughing

# 710
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Албенка, Мечо Пух, благодаря ви, ще поръчам след ваканцията.
Мечо Пух, много ми хареса фигурката, има много истинско, живо изражение на лицето Peace.

# 711
  • Мнения: 95
здр може ли да ми кажете как да направя торта кола?

# 712
  • Мнения: 0
Здравейте,

искам да ви поздравя за страхотните неща,които творите и на всички:  Hug
Имам едно питане: от къде си купувате "cricut cake" машинките има ли ги тук в България?
Благодаря на всички за страхотните идеи,рецепти и съвети,запазете  красотата в този форум.

# 713
  • Мнения: 634
Момичета имам голям проблем и моля за помощ.Направих мечетата за сватбата на Илианка миналата седмица и станаха супер .Снощи като ги видях щях да получа удар ,бяха се разпукали ужасно .Имате ли идея защо .Правих ги от тестото на Нелка ето ги и тях самите .
[/ul][url=http://storage4.album.bg/7db/alim9711_7ed2f_29766149.jpg] така изглеждаха миналата седмица , а тоги сега.

Ако някой може да ми помогне със съвет чакам с нетърпение Praynig

# 714
  • Тракийка в Софийското равно поле....
  • Мнения: 439
Привет момичета!

Гледам пак е спокойно тук за моя радост! Взехте ли си поука сега от конструктивната критика?  Mr. Green

Зпочвам отзад напред, пък докъдето ми стигне времето.

Албенчеее, ужас! Много неприятно. Някой скоро се оплака от същия проблем с тестото на Димитрана. Дали е от жегата?!  newsm78 Мечетата са супер сладки. Според мен можеш да запълниш пукнатините с още сиво като замазваш с влажна четка и оформиш отгоре пак. Надявам се да не се пука пак после  Hug Hug

nasabarabasa, повечето хора си ги купуват от Щатите и Англия, обикновено с познати. Ту не знам дали и къде има такива, но сигурно има....

Ванчее, айде покажи резултати деее!  Crazy

Дитсънче, супер курабийки!

И Пухчето показала много готина торта, макар да е от непонятните ми теми. Ама фигурката е един път. Но пък Гуми беър ми е тотален фаворит и любимец. Браво!!

sansil, аз пък не мисля, че е толкова зле тортата, дори напротив. А разреза е трепач. Много готино!!!

Мина, ти знаеш......... Хич няма пак да ти се кланям, гений такъв!  Crossing Arms  Crazy

Въх, видях тъз красота за 900 лева.  ooooh! Tired Професионална работа дет се вика

Toche,  със сигурност има и по-запознати от мен каква е точно техниката...но най-общо казано мисля, че се използват ето такива силиконови калъпи 
Това е подложка за Шугър вейл. Продава се и специален айсинг към нея. Ако искаш ядлива дантела - това е единствения вариант. Иначе на Бубето тортата е с истинска дантела.

Стигнах до нелюбимите ми странички и няма да отивам назад повече. Показвам една лимонова торта с ментов крем (обещавам следобед да пусна и рецепта) и изчезвам.  Hug

# 715
  • Мнения: 22
Благодаря ви за коментарите Simple Smile
СЕга за бебешкото парти в петъка,ще се постарая повечко от към детайлите .
Таттит : страхотна е, просто много ми хареса и като аранжировка даже Simple Smile

Аз пак да питам:някой знае ли,дали на млечно-маслен крем, може ли да му се хакне един желатин са всеки случай,че се притеснявам да не ми се "накъдри " тортата:)

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 13:21 от Lille (CRLN)

# 716
  • Тракийка в Софийското равно поле....
  • Мнения: 439
Lille, какво имаш предвид под млечно-маслен?  newsm78

# 717
  • Мнения: 28
Здравейте, отново!
Аз отново с въпрс.
Къде мога да погледна, как се правят малки фигурки на пушка, въдица, изобщо неща свързани с лова и риболова?

# 718
  • Мнения: 17
Момичета, влизам с голяма молба, може ли някой да ми помогне с обработката на това изображение да се промени името и датата, трябва ми за разпечатване върху вафлена плака в размер А4, да пише Честит рожден ден Петко, и датата да е 06.08, много благодаря предварително дано някой се отзове....

# 719
  • Мнения: 22
Това е на котлона :
1 л прясно мляко
400 г захар
180 г брашно
50 г нишесте
 и след като изстине се добавя 200 гр меко краве масло и се бие с миксера

Общи условия

Активация на акаунт