какъв крем с кондензирано мляко?

  • 35 831
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 2 481
Много хора варят консерви с кондензирано мляко за няколко часа за да стане то на крем после. Твърдят, че ставал страшно вкусен крем. Аз обаче имам притеснения - ами ако гръмнат докато се варят. Чела съм много обяснения как се варят консервите, но все не се решавам да пробвам. Ще пробвам споменатата рецепта.
Ако веднъж се престрашиш да пробваш ще ти стане любимия крем.Многооооооооо е вкусен и много лесно става,а и можеш да си приготвяш по няколко консерви на веднъж като всяка да е различно карамелена(това зависи от времето на варене),така винаги ще си имаш готов крем в хладилника. Grinning
Мен ме е страх, затова купувам готови от руски магазин, много са вкусни.

# 16
  • Мнения: 11 089
Не гърмят и става страхотно дулсе де лече - обаче то се продава и готово, не е нужно да варите, щом ви е страх. Освен сгущенка в руския магазин, има и вариант на BonneMaman (в буркан като конфитюрите им), продава се на доста места.

# 17
  • Мнения: 7 418
   Не знам,какво правят хората за да им гърмят консервите.....
   Може просто да забравят за тях,после само плашат хората със случайната си немарливост...  Laughing А реално няма нищо страшно.И-зоб-що!  Peace Hug

# 18
  • Мнения: 3 861
   Не знам,какво правят хората за да им гърмят консервите.....
   Може просто да забравят за тях,после само плашат хората със случайната си немарливост...  Laughing А реално няма нищо страшно.И-зоб-що!  Peace Hug

Селма, и аз се чудя как точно успяват да ги изгърмят....

Иначе някой знае ли колко струва готовата сгущенка в руските магазини. Питам от финансова гледна точка, кое ми е по-изгодно. Да си варя или да си купувам готова?

Общи условия

Активация на акаунт