Отговори
# 60
  • Бургас
  • Мнения: 2 090
Нахълтвам с бърз въпрос...  Laughing
С какво мога да заменя хартията за печене?
с намаслена/набрашнена тава

Благодаря!
И аз за това се сетих веднага, но се притеснявам как ще ги извадя после. За блатове за торта става дума.

# 61
  • Мнения: 489
 Благодаря момичета  Hug, чорапогащник ще да е моето цедило..  chef

# 62
  • Мнения: 489
Нахълтвам с бърз въпрос...  Laughing
С какво мога да заменя хартията за печене?
с намаслена/набрашнена тава

Благодаря!
И аз за това се сетих веднага, но се притеснявам как ще ги извадя после. За блатове за торта става дума.
Между-другото, такава намазнена и набрашнена тава ползвах за коледни сладки, ох за жалост елхичките ми се разрушиха, не че не се изядоха,ама се натрушиха..

# 63
  • Варна
  • Мнения: 2 086
Мимита, намазни хубаво тавата с масло и остави блата да изстине след като е опечен. Peace

# 64
  • Мнения: 169
Здравейте момичета и момче   bouquet
Искам за утре да сътворя една европейска салата, но имам само замразени червени пиперки та питанката ми е  Дали ще мога да ги изпека , ако ги размразя или изобщо няма да стане ?
Мерси!

# 65
  • Мнения: 9 130
не, не стават за печене след като са замразени.

Кой пита за блатовете?
Намери чисти бели листове, намасли ги тях и ползвай - принтерна хартия, опаковъчна хартия и тн. 
Да не забравяме, че мамите на нас по-възрастните, преди години за същата цел ползваха вестник  Peace

Като изпечеш, изваждаш с хартията, изстива  блата и тогава отлепяш хартията

# 66
  • 1st floor
  • Мнения: 9 130
пеп-4o, мерси за идеята!! Топчетата станаха превъзходни!!!  Grinning

# 67
  • Мнения: 9 130
 Crossing Arms Crossing Arms ти зсе съмняваше ли  Wink

Браво, радвам се!

# 68
  • 1st floor
  • Мнения: 9 130
 Laughing Не се съмнявах в твоите препоръки, а в моите умения!!! Така и така съм тук - да питам пак: искам да пълня яйца /варени и разполовени  Laughing/. Освен с жълтъците + майонеза , друга идея имате ли?

# 69
  • Мнения: 7 420
Така и така съм тук - да питам пак: искам да пълня яйца /варени и разполовени  Laughing/. Освен с жълтъците + майонеза , друга идея имате ли?
    Тази.  Blush

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 20:41 от Селма

# 70
  • Русе/София
  • Мнения: 1 826
Laughing Не се съмнявах в твоите препоръки, а в моите умения!!! Така и така съм тук - да питам пак: искам да пълня яйца /варени и разполовени  Laughing/. Освен с жълтъците + майонеза , друга идея имате ли?
жълтък+майонеза+извара/сирене/+к-ла к-ка+малко черно и червено пиперче




# 71
  • Мнения: 22 867
Привет, момичета! Бихте ли ми казали как да си направя пържен ориз със зеленчуци по китайски, но от онзи в който има и яйце. Зеленчуците ми са замразени, а оризът обикновен.

dannyny, по рецептата на Дес  става много вкусен, май от доста време само по нея го правя. Пробвай, ако искаш! Peace

# 72
  • 1st floor
  • Мнения: 9 130
    Тази.  Blush
[/quote]
Селма, мерси!!!   bouquet Ще пробвам!!!
жълтък+майонеза+извара/сирене/+к-ла к-ка+малко черно и червено пиперче
какво е "к-ла к-ка"?  Embarassed

# 73
  • Русе/София
  • Мнения: 1 826

жълтък+майонеза+извара/сирене/+к-ла к-ка+малко черно и червено пиперче
какво е "к-ла к-ка"?  Embarassed
[/quote]
лелееее ама съм и аз  ooooh! кисела краставичка.Извинявай.

# 74
  • 1st floor
  • Мнения: 9 130

жълтък+майонеза+извара/сирене/+к-ла к-ка+малко черно и червено пиперче
какво е "к-ла к-ка"?  Embarassed
лелееее ама съм и аз  ooooh! кисела краставичка.Извинявай.
[/quote]
 Joy Joy Joy Няма нищо...Ще пробвам и твоя вариант.  Hug Пълно е с яйца в хладилника, ще направя различни видове.

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт