За домашна майонеза - 1 яйце в дъното на буркан от компот, олио/зехтин до ръбчето, малко сол и разбиване с пасатора. Може и лим. сок, черен пипер. Получава се. С променлив резултат , но се получава. Имаше и някакви хитринки, ако нещо не стане - много рядка, много гъста, пресече. Но за това вече трябва да се провери в готварските тефтери. Ако ги намеря къде са, че май вече "на око" готвя всичко.
Най-добре питай Рака за рецепта, тя май правеше ВМ-НВДейска майонеза.
Наядох се с кюфтаци и някакви салати зимни. Ни кюфтета ги знам от каква кайма бяха, ни салатите откога. Но нямаше хляб, майонези и мазнотии, така че за моя си режим - добре.
Приготвила съм си ябълки и моркови. Според моя зъболекар, по 1 ябълка и 1 морков на ден трябва да се хрупат. Слушам и изпълнявам
Пък ако знаете как ми се ядат шок. бонбонки.
ПП. Моят (кантар, не зъболекар ) пък мери с 3 кила отгоре, да не е по-хубаво?
Нали все на него се мериш, важна е крайната картинка И как изглеждаш! И най-вече как се чувстваш!