Мързеливи пилешки бутчета за 10 мин. - грехота е да не пробвате

  • 21 338
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 0
Днес направих бутчета в едната тавичка, а в другата картофи със същата заливка - бира и вода. Не съм слагала масло, а за подправка ползвах сол и черен пипер. Много вкусно се получи Peace

# 46
  • Мнения: 122
Здравейте

искам да пробвам рецептата. Имам едно голямо домашно пиле ( бройлер) и искам цяло да го изпека.
Та като го сложа да го оставя ли известно време под фолио, че се притеснявам да не остане сурово от вътре? И ако да след като махна фолиото ли да намажа със сместа от брашно и подправки или преди това ?

# 47
  • Мнения: 1 701
Честно казано е рисковано с такова пиле.Домашните са по-жилави и трудно се готвят.Иначе цяло пиле не сам пекла.

# 48
  • Мнения: 1 701
Сега направих свински ребърца по тази рецепта и станаха божествени.В йенска тенджера за час и половина на 200 градуса+ 15мин за запичане.Като подправка сложих някаква барбекю.Така че който иска, може да пробва и със свинско.  chef

# 49
  • София
  • Мнения: 708
Извинете за глупавия въпрос, ама белите ли кожата на бутчетата?

# 50
  • Мнения: 236
  Запис

# 51
  • София
  • Мнения: 1 735
Извинете за глупавия въпрос, ама белите ли кожата на бутчетата?
Аз-не.

Общи условия

Активация на акаунт