замразени тиквички

  • 3 187
  • 9
  •   1
Отговори
  • Мнения: 534
Замръзявали ли сте настъргани тиквички за тигъници и кюфтета?Мислите ли че ще се поучи нещо?

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 12:46 от ditka_sl

# 1
  • София
  • Мнения: 2 884
Замразявала съм пържени и печени на грил, не ми харесват като се размразят. Сурови не съм пробвала.

# 2
  • Мнения: 534
Ние също замръзяваме пържени,но ги слагаме в кутийки.Така не миришат след размръзяване.В пликче мирише!Сурови не съм за това питам някой пробвал ли е?Обичаме тиганици и кюфтета ,а за тях са нужни настъргани тиквички.

# 3
  • Мнения: 7
Аз замразявам настъргани сурови тиквички в пликче.Вкусът не се променя особено след размразяване.Стават за кюфтета. Замразявам и настъргана тиква есен за тиквеник.

# 4
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
Аз същао замразявам тиквички за кюфтета за зимата.Но има предвид,че след размразяване има повече течност,която трябва съответно да се отцеди.

# 5
  • Мнения: 884
И аз замразявам пържени, без брашно-стават за мусаки и огретени. Настъргани не съм замразявала.

# 6
  • Мнения: 79
Предпочитам да нарежа тиквичките на кубчета и тогава да ги замразя в торбички . После ги ползвам за мусака . Така според мен стават по вкусни.

# 7
  • на Земята
  • Мнения: 291
Предпочитам да нарежа тиквичките на кубчета и тогава да ги замразя в торбички . После ги ползвам за мусака . Така според мен стават по вкусни.
Точно така направих днес.За първи път замрaзявам,ще видим зимата,но мисля,че всичко ще им е на ред.

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 18:45 от kikitooo

# 8
  • Мнения: 2 126
Според мен както и да се замрАзят тиквичките не са това което са като пресни.Не замрАзявам,просто ги консумираме само лятото Peace

Моля ви оправете заглавието на темата,че боде очите с това змрЪзени Embarassed Praynig Не го приемайте като обида,извинявам се предварително Hug

# 9
  • Стара Загора
  • Мнения: 526
Замразявала съм, като преди да ги сложа във фризера, изстисквам максимално сока, но въпреки това след размразяване остават на половина - отцежда се страшно много вода. Трябва да се правят двойно, че дори и тройно по-големи дози, отколкото използвате с пресни тиквички. Иначе във вкуса няма разлика.

Общи условия

Активация на акаунт