Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

  • 36 582
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
  • Мнения: 1 470
Добър ден Hug
Режимна съм и затвърждавам 5те свалени килограма,шестия се бори с мен,ама да видим кой,ще надделее.Днес започвам 3дена ПЗ,та не очаквам минуси.
Не знам за другите градове,но в Бургас са скрили Екскузията,само в Пикадили не съм проверила,ще скокна и до там,ама защо така ме прецакаха,толкова я обичам.
kris 71,честито ти понижение,изкушения да искаш,дебнат отвсякъде,ама ще ги има и след отслабването,имаме цял един живот.
dessirz1 и аз ползвам Суитли,досега не съм се замисляла да го намалям ,но пък и аз не може да се каже че прекалявам с него,особено напоследък хич не го ползвам.
Я моля,ако някой има линк на рецептата за това пиле в плик да ми го пусне,че нямам как да се ровя сега.Бебе-нинджа ходи и бара навсякъде,,трябва да го удържам.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 10:56 от Mira 1919

# 721
  • Лутаща се
  • Мнения: 788
Не знам за другите градове,но в Бургас са скрили Екскузията...
Провери в Кауфланд, аз от там си я купувам.

# 722
  • гр.София
  • Мнения: 2 761
Здравейте Дами  Hug
благодаря за топлото посрещане  Grinning
Мира1919 браво за 5кг.  Peace и аз днес имам минус -0.800кг.  yes

# 723
  • Испания
  • Мнения: 37 503
Може, знам, че и в Испания няма  Shocked

В Испания има извара. Има и други.

Мире, това публикувах след пост на Бачи. Естествено, пилето върху сол и в плик за печене не са мои рецепти. Последната само е моя импровизация.

Как да се насиля да сготвя пилето, което размразих на 23-ти, а  и като го сваря, как да се насиля да го изям Simple Smile))

Хайде сега да отговарям, като си толкова послушна. Ти си знаеш урока: отслабва се с яде-не! И защо трябва да го вариш, например, ако не ти се яде варено? Разрежи го през гърдите, без да режеш докрая, разтвори го, подсуши го хубаво с кърпа или кухненска хартия и го сложи върху тавичка покрита с морска сол. На 200 градуса във фурната - около час. Последните десет минути можеш да го обърнеш наобратно. Като се изпече, вадиш веднага, за да не поеме от солта. После събличаш кожата и папкаш. Може да си го направиш и в плик, като предварително махнеш кожата и посолиш с малко сол и повече червен пипер. Пак за около час става във фурната. Или го обезкожаваш, обезкостяваш, режеш на парченца. В сух тиган слагаш малко нарязан лук, парчетата пиле и "позапържваш" в това, което пусне пилето и лука. После слагаш кисело мляко, дижонска горчица, черен пипер, кимион, куркума, къри, може и джинджифил. Като заври, намаляваш котлона и захлупваш. От време на време разбъркваш. Знаеш, че киселото мляко пуска течност и по този начин месото се вари. Когато почти цялото сосче изври, месото вече е готово и крехко.   chef  Hug

# 724
  • Мнения: 0
Mira1919 в Кауфланд има екскуиза 0.2%, обаче са я смесили с другите, поразрови малко на щанда Simple Smile

# 725
  • Бургас
  • Мнения: 1 470
Много благодаря на всички,тази вечер ще посетя Кауфланд Peace
Смайли,аз тва четох,мислех че още нещо сте измислили.Благодаря!
Пекнах го пиленцето,аз с кожата,после ще я махам,никога не ми е хрумвало да махам кожата досега,когато го хапвам да,ама за печенето си се пече както го продават Grinning
desivalko,благодаря,честит минус и на теб  bouquet

# 726
  • Мнения: 42
  bouquet Привет на всички!
Нова съм.. стартирах на 11 май.. издържах режимно две петици /П+ПЗ/ и се провалих с гръм и трясък  ooooh! Cry.. който провал продължи два дена, на всичкото отгоре!
Сега съм отново там, откъдето тръгнах. Трети ден ми е от първа. Чувствам се чудесно, не съм гладна, не се изкушавам и се самонавивам, че този път ще успея!
Въпросът ми е към " вече" издънвалите се от вас - какво правите , ако слууучаййййййно сте се изкушили да нарушите режима? На следващият ден продължавате от където сте спрели.. или всичко пак отначало?
И едни такива " издънки" как са ви се отразявали?
Аз " загубих " десет дена / първите, може би най - трудните../ заради една вечер тъпкане с.. няма значение какво, защото се чувсвах ужасно зле и тъжна.. Глупаво, но факт!
Иначе: храня се основно с кис. мляко с трици за закуска + 1 л. ленено семе; яйца по панагюрски залети с кис. мляко и мноооооооооого копър, понякога пил. пържола на скара.. а днес обядвах с кебапчета .. нямаше нищо друго. Като цяло май ще наблегна на яйцата и млякото.. месото ще ми е по трудно да си го позволявам.

Успех на всички .. и качвайте по - често снимки с вече постигнати резултати Praynig Hug

# 727
  • Мнения: 146
Може, знам, че и в Испания няма  Shocked и за бабиния лек за гърло си правят домашна извара  Blush

В Испания няма ли LIDL? Защото в него има kvark.

# 728
  • Мнения: 972
nickname99, за да не се проваляш по-добре пробвай по лека схема-3/3 например!
Както Дееситка казва "Все се виждам как издържам 3 дена и на четвъртия се наплюсквам"... Joy Joy

Дес, Hug

# 729
  • Бургас
  • Мнения: 1 470
nickname99,каквото и да ти кажа,минало,заминало,голям човек си,знаеш че си сгрешила.Дано е за последно.
Кебапчетата какви бяха?Ако не си ги правила ти и не са от пилешко месо,сори,ама си се наяла с всичко друго.но не и с режимна храна.По добре си взимай храна от вас,за да няма чуденка какво да ядеш.
Само на мляко и яйца,няма да стане.Примерно пилешките бутчета,дроба и скумрията не са много скъпи,можеш поне тях да си взимаш.че иначе ще е трудно.
Сега разбрах защо трябва да свалям кожата на пилето.Вече ще го събличам,задължително. Peace

# 730
  • Мнения: 194
...............................
Кебапчетата какви бяха?Ако не си ги правила ти и не са от пилешко месо,сори,ама си се наяла с всичко друго.но не и с режимна храна..............


 Naughty Naughty Naughty
Ще ме прощаваш, ама такива хубави телешки кебапчета правя...ммм Blush Blush

# 731
  • Palma de Mallorca (Baleares)
  • Мнения: 155
Може, знам, че и в Испания няма  Shocked и за бабиния лек за гърло си правят домашна извара  Blush
joana_an недей така плаши хората бе  Joy аз що извара изядох тука не е истина,м/у другото requeson му казват тука ако на някой ще да е от полза Hug

# 732
  • Мнения: 258
Скарлет- честита ти абитурентка. Да ти е жива и здрава. Успех в режима.
Момичета много благодаря, ще потърся в препоръчаните магазини, може да не съм доглеждала добре. Да се похваля- домашното ми творение се получи, имам си купи4ка с извара. Ще взема да се пробвам и за сирене:)

# 733
  • Бургас
  • Мнения: 1 470
...............................
Кебапчетата какви бяха?Ако не си ги правила ти и не са от пилешко месо,сори,ама си се наяла с всичко друго.но не и с режимна храна..............
Naughty Naughty Naughty
Ще ме прощаваш, ама такива хубави телешки кебапчета правя...ммм Blush Blush
Ай не се бях сещала за такива,има ли я рецептата някъде?Иначе исках да кажа,че ако не си ги е правила сама,най вероятно не са режимни Peace
Скарлет и от мен честито!Да ти е жива и здрава,успех в живота и любовта и желая  bouquet

# 734
  • Мнения: 972
Онези вкусните ,сочни "Дивашки" кебапчета също не ги знаем как са направени,но все пак стават! Доста от "тукашното население" ги консумира с удоволствие и няма никакви проблеми от тях! Peace
Само аз още не съм ги пробвала!ГолЕм пропуск! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт