Масло или маргарин?

  • 20 335
  • 182
  •   1
Отговори
  • Мнения: 57
Привет, искам да попитам кое използвате в своите рецепти по-често масло или маргарин? Или може би и двете? Ние със свеки наскоро имахме поредния спор относно кой продукт според нея е най-добрия /нейната гледна точка винаги е най-точната и правилната, различните от нея са грешни/ Wink

# 1
  • Мнения: 311
Аз предпочитам масло, маргарин в къщи вече не влиза.

# 2
  • София
  • Мнения: 374
Аз също използвам масло (и то конкретна немска марка, от която съм доволна), маргарин не купувам.

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 21 647
За мен такова или няма.
Маргаринът не съществува за нашето семейство.

# 4
  • Мнения: 1 259
Ние задължително имаме маргарин в хладилника, защото когато купувам масло го изразходвам бързо и ако в момента ми е необходимо, а нямам, отварям маргарина.

# 5
  • Мнения: 13 191
Маргарин не купуваме.

# 6
  • Мнения: 120
Mаргаринът е маслото на бедните- ефтино, хранително,не се разваля-идеалния продукт за изхранване на масите.Вкъщи маргарин не се купува.
Sheherazada, а у вас кой на какво мнение е ? Grinning

# 7
  • на дъното
  • Мнения: 1 546
Естествено,че с масло всичко става много по- вкусно,но да е истинско а не смес Peace

# 8
  • София
  • Мнения: 10 825
Не купувам маргарин. Ползвам само масло

# 9
  • ВАРНА
  • Мнения: 4 504
У дома не е влизал маргарин от години.Използвам мандражийско масло на калъпи.

# 10
  • Мнения: 5 001
За мен такова или няма.
Маргаринът не съществува за нашето семейство.

зА НАС  - СЪщо! Peace

# 11
  • Мнения: 1 259
Явно само аз използвам Simple Smile

# 12
  • Мнения: 184
Само масло!И то немско,имам фаворит.

# 13
  • Мнения: 263
Масло естествено. Маргарин освен ако има човек проблем с холестерола не знам защо някой би си купил.

Според мен по-интересен е въпросът Масло или Зехтин. Повечето домакини използват предимно едното. Аз използвам зехтин почти на 100 процента. Масло слагам на вече готвени на пара зеленчуци или в тесто за сладки. Иначе го купувам на много малки порцийки (25г мисля), за да не се оксидира.

# 14
  • Мнения: 901
зависи от конкретната рецепта. От личен опит има рецепти за хляб които са по добри с маргарин, отколкото с краве масло.

Общи условия

Активация на акаунт