как да разбия масло?

  • 1 319
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
златна си. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
тия дни ще пробвам с малко парче...
да разбирам, че няма значение марката кашкавал?

# 16
  • Мнения: 382
Не зная дали в София може да си купиш точно от същите фирми,но най-хубаво става със кашкавал краве на "Сакарела" и на "Домлян"(това е на пазара тук при нас що-годе добро като качество).

# 17
въх, не ми звучат познато, но в големите супермаркети има много видове, пък и по цената ще се ориентирам Wink

# 18
  • Балчик
  • Мнения: 9 220
Приемаш ли предложения? Ето нещо много вкусно.
Домати се нарязват на кръгчета, върху всяко кръгче се слага смес от настърган кашкавал, чесън и майонеза. Украсява се с листенца магданоз. Просто и вкусно !

Виж и това :
http://www.goblenite.com/phpBB/viewtopic.php?t=363

# 19
Приемаш ли предложения? Ето нещо много вкусно.
Домати се нарязват на кръгчета, върху всяко кръгче се слага смес от настърган кашкавал, чесън и майонеза. Украсява се с листенца магданоз. Просто и вкусно !

Виж и това :
http://www.goblenite.com/phpBB/viewtopic.php?t=363
приемам, приемам, супер ми звучи. мерси, мила
а снимката на тая зеленчукова торта ме закопа, аз ако това го постигна, ехееееееееееееее при Звездев ще ходя  chef  chef
ще я пробвам, но по-нататък... искам сега да направя някои неща за тест, дет се вика, ама ние толкова рядко ядем у дома, че няма кога да ги тестваме!!! Sick

Общи условия

Активация на акаунт