Предполагам какви дебати ще се разразят по темата, но все пак ми е интересно мнението на повече майки.
Въпросът ми е в това дали предпочитате да приготвяте домашна храна на децата си (да речем на 1г и след това, когато вече не са на пюрета), или сте ги записали на детска кухня?
Какви са съображенията ви за решението?
Кое смятате за по-добре, по-удобно и т.н.?
Аз лично винаги съм давала от домашната храна на дъщеря ми. Готвим без излишна мазнина, безсолно, почти без подправки (тоест няма черен припер и др.- лютиви неща). В началото отделях за нея храната преди да съм сложила разни подправки, а после вече хапваше без проблем от общото.
Все пак реших да опитам и с кухня и я записах, взимахме 3дена но нито аз, нито тя останахме очаровани от храната и приключих с детската кухня.
В супата плуваха 2парчета фиде и 3картофчета, яденето беше някакъв червен сос пълен с брашно, а десерта - крем с цвят, но без никакъв вкус и аромат. ) И в общи линии това се повтаряше и през 3те дена. )