С каква вода се приготвяте домашните пюрета.

  • 2 438
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 4 335
Аз ги правих с изворна бутилирана вода.

# 16
  • Мнения: 1 310
С вода, филтрирана от кана Брита.  Peace

# 17
  • Ню Йорк
  • Мнения: 5 080
Използвам чешмяна преварена вода, за разреждане на плодовите пюрета. Някои плодове наистина стават доста гъстички.

# 18
  • Мнения: 312
С изворна бутилирана, каквато ползвах и за млякото.
Най-добре е да се приготвят на пара, но аз варях зеленчуците  Peace
И аз така Peace

# 19
  • Мнения: 276
чешмяна

# 20
  • Мнения: 2 334
В началото с преварена и после с изворна на Девин.

# 21
  • Stuck in a moment
  • Мнения: 1 317
За пюренцата ползвам преварена чешмяна вода.

# 22
  • Мнения: 1 567
Ако има такава тема се извинявам.
За приготвянето на домашните пюрета (плодовите)  каква вода се ползва преварена или обикновена някъде бях чела ,че не е хубаво да се ползва преварена вярно ли е?И също искам да попитам на водна баня ли се приготвят?

С вода от чешмата. Не, не на водна баня. Зеленчуците ги варях. Плодовете съм ги давала сурови и пасирани.

# 23
  • Мнения: 48
с чешмяна вода

# 24
  • Мнения: 1 305
С преварена чешмяна вода.

# 25
  • Мнения: 3 066
С преварена вода или с бульона от зеленчуците!

# 26
  • Мнения: 4 358
Момичета защо изворната вода не се преварява newsm78

# 27
  • Мнения: 15 379
Обикновена чешмяна вода, минала през филтър Брита.

# 28
  • Бургас
  • Мнения: 10 835
С чешмяна/тогава още нямах кана Брита/.Минералната вода не се преварява,защото концентрацията на минералите си остава същата,само че вече в по-малко количество вода.Предполагам че същото важи и за изворната.

# 29
  • Мнения: 27 524
Момичета защо изворната вода не се преварява newsm78

Ами защото няма нужда.

Общи условия

Активация на акаунт