Рецепти за барбекю

  • 11 492
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • сусурлево
  • Мнения: 474
Каквото и месо да сложа на скарата преди това кисне в марина в която има твърд алкохол (ракия , водка ...каквото има) става много крехко

# 16
  • Мнения: 1 777

Brisket се нарича месото от бута на предните крака на телето. 
Borisio а от какво се прави токава pork brisket??

# 17
  • Мнения: 1 505
Миналата година мамето беше побликувала много хубава рецепта за хляб на барбекю,но не мога да намеря рецептата,ако я намерите е подходяща за тази тема точно.

# 18

Brisket се нарича месото от бута на предните крака на телето. 
Borisio а от какво се прави токава pork brisket??

Pork brisket е рамото на прасето.  То се прави по същите рецепти както ребрата, само че обикновено след като е готово, месото се накъсва с ръце и се сервира без кости.  Казва се още "pulled pork".  При сервирането се смесва със сос за барбекю. 

Една от дамите тук питаше как може да се пече месото 12 или повече часа.  Месото фактически се задушава при ниска температура и затова не изгаря.     

# 19
  • Банкя
  • Мнения: 1 291
Добре де ,но увиваш го във фолио или под капак.Хем на скара хем задушено?

# 20
Ние правим често зеленчукови шишчета от гъби, чушка лук, домат - овкусени със сол и босилек. Печем и тиквички или паладжани на грила, като ги мариноваме предварително в зехтин, лимон и чесън, копър. Правим сирене във фолио със домати, лук, риган, гъби, червена чушка. Печем и само лук - нарязан на по-дебели шайби, поръсен накрая със захар (тава като карамел). Пекли сме и ябълки, круши и сливи на половинки. А също и картофи в жарта.

Общи условия

Активация на акаунт