Нашите любими торти ... глазури покрития и фигурки за тях -62 тема

  • 48 408
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 555
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
Да сте здрави и щастливи!
 Simple Smile

# 16
  • Мнения: 452
Албенче,аз не виждам разлика в предишните ти рисунки и тази.Много добре се е получило и по този начин,прави ги както на теб ти е по-лесно и удобно.А иначе тортите са.... нямам думи.
Руми,как я оцвети тази рибка,добре е станала.
2в1,виждам че не само на мен се е харесал "онзи сайт",хубава е тортичката.
Духи-пухи,ако и на мен ми подарят такава торта и аз ще се възхитя страшно много.Браво,отлична работа.

# 17
  • София
  • Мнения: 2 113
duhi_puhi, добре си се справила за това време, което казваше, че имаш...много свежа торта. Надписът с шоколад ли ко прави, много естествен, фин почерк:)))

Румя, супер е рибката, особено опашката...Цветовете и такива ме грабват, но цветове най-трудно се предават естествено на нашите снимки, винаги има отклонения (понякога изгодни:)))
Честита месечинка на малката! Много да слушка и тихичко да расте здрава и красива!

2в1, треперенето сигурно е от старанието:))) Тортата обаче има не точно домашен вид красиви са тези рисунки...

Надя 73, възможно е и пудрата захар да ти е била едра...много съжалявам, че точно с ММФ си имала такива преживявания...Розичките от какво тесто прави, защото гледам, че има и бели...Пиши за вкуса утре:) Не се отчайвай, с тестата е така, докато си немериш това, което ти се получава най-добре почти винаги.

Муцунка, на мен много ми хареса тортата, всички е добре загладено, има форма, а цветовете са ми почти естествени...

психокук, рибката е чудна и живописна, честит празник!

Честит празник и на всичка вас, коити имате повод и които просто се присъединявате към традициите на този ден!

# 18
  • Мнения: 1 258
  bouquet Честит имен ден на всички прануващи! bouquet

Страхотни торти видях тук! duhi_puhi ,Браво на теб!Невероятно изглежда тортата ти  bouquet

# 19
  • Мнения: 8 242
Надписът е шоколад да Simple Smile По-скоро марципан - събирам си от шоколадовите яйца турските, защото синът ми не яде шоколад, а яйцата ги обожава, та купуваме в количества  Crazy И съм изненадана колко добре се получи Simple Smile
А за почерка - грозен и крив е много моя, ама с шоколада изглежда много ефектно  Joy

# 20
  • Мнения: 2 708
Прибрах се, наплюскана и доволна, че Ники, много си хареса тортата. Heart Eyes

Духи Пухи, много ми харесва тортата, как си я удурдисала. Такава хубава фльонга си и метнала. И да ми кажеш какво ти е покритието и фльонгата. Вече си събирам във файла инфо коя торта, с какво е покрита – и така – снимка – покритие. Барем в един момент съм напълно убедена какво да захвана, като почна. Wink

Албенка, мерси ти мила.  HugПредполагам още много неща ще идат в коша, но за сега равносметката е в моя полза, в смисъл мислех си, че ще са още по безуспешни опитите ми. Joy А твойте сметанови изпълнения и те не са ми в списъка за сега. Рисунката ти е много добра. И това може би ще се пробва някога....

2в1 – и ти на това му викаш домашна торта Crossing Arms. Мале леле... тоя сайт верно стана модна тенденция вече. Joy

Румия, много е сладка рибката, само ми изглежда много плоска тортата. Така както е снимана, изглежда все едно си го нарисувала върху чинията и отдолу няма нищо.
Що не ни даде и малко профил да видим. Wink

Надя, и ти си се борила здравата с твойто покритие. Аз да си призния, тия пък бонбонки мен не ме привличат и мисля, че даже няма и да ги пробвам. Naughty Не знам защо така не ми харесват, може би защото са ми гадни бонбоните на мен лично на вкус и от там ми идва и нежеланието да ги пробвам.

Психясал кук или чук – ама на теб са ти срашни цветовете.  LaughingВсе едно са от рибките дето се въртят край детското за малката Русалка, а имаше едно друг детско за едни рибоци. Ти от какво я спретна твойта рибка? Peace




Ето това е моето влакче, дето опищях орталъка за него да тормозя Пепи как да го направя. Благодаря ти Пепи Hug И е с блатовете, дето Ванчето ни ги каза, а Бобето ги откри Heart Eyes
Вътре е с шоколадов мус, има и един плътен ред банани и е с руска мастика 2 отгоре. Има и малко сладко от череши вътре над другия ред, не този с бананите. И не ми се смейте много на фигурките - сефте ми се случва да ги правя, като изключим мастърписите от първи втори класи hahaha И ако питате, какво прави мечка и домашна свиня на едно място - нарича се СТЕРИЛИЗИРАНА картина (да не си помислите за "стилизирана" hahaha hahaha hahaha)


Тук има още снимки, както и разрез.


# 21
  • Мнения: 1 965
Тотално и безвъзвратно ви изпуснах.....  newsm45
Чета всичко.... следя всичко..... но време не остава..... newsm45
Искам да похваля всички от предишната тема.... но не мога да ви изброя.... почнах.... и някъде по средата.... нещо натиснах... и край....  newsm45.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ именници, банкери и рибари!!!!! smile3525
Наденце - Не разбрах - тази торта си правила.... или ще правиш..... Малко ми е разхвърляна отгоре, но чак пък провал.... Интересна е идеята с буклите отстрани.
Руми - сутринта се сетих за вас, че ставате на 1 месец.  Бъдете живи и здрави..... Рибката е страхотна..... каква е усмихната само....
2в1 - така за домашно ползване си я докарала като за специален празник...... Идеални линии..... още 2 водки и ще са перфектни просто..... hahaha /след малко ще видиш що е то алкохолизъм и има ли то почва у нас...../
Духче-Пухче - страхотен подарък....  И като пакет е хубав. Кутия правих скоро. Борда увивах на ленти,  а капака направих от по-дебело тесто. Получи се капак. Ама има фатка за да стане качествено - трябва да викаш Виолетката Блу да ти духа нишестето. Иначе не става.  JoyЕЙ го подаръка
Кукче - Страааааааашна риба..... Силиконче има в джуките май......Как я излъга да стои права???? newsm78
Албенче - и с джоб и без него - професионалиста си е професионалист.... Аз лично с клечка не се наемам. Рисувам - спор няма, ама с това старческо треперене...... не рискувам да къдря върху тортата.... Там на джобчето..... като сбъркаш - триеш и готово.....
Крисче - Страхотна е композицията.... И мечката и свинчото са супер.... един жираф ако беше сложила... съвсем щеше да я стерилизираш..... Joy Я кажи ти от кои блатове взе? За рула или за торти?

Ето ви и от мен една торта.... Ако ми кажа че това беше една от най-трудните ми торти, няма да ми повярвате..... Уж, простичка изглежда, ноооооо.... взе ми се здравето... Модела е една тениска. ЕТО Я.. Младежът от снимката сам си е правил логото. Това са неговите СИМВОЛИ НА ЛЮБОВТА.  В първия момент си викам - лесна работа.... Да даааа..... хич не беше лесна.
Отгоре на всичкото на проклетата снимка ми прозира кафявото отдолу. В действителност, почти не си личи.... Има и две-три дупки, ама те са против уруки.....
И ОЩЕ
Дано да си я харесат. Пълна изненада ще е за него.... Идея си няма.
Направих някои открития за оцветяването на шоколад с течни бои. Просто се отлива малко боя и се добавя нишесте да стане на рядка кашичка. Идеално покрива мазния шоколад.


# 22
  • Мнения: 452
Ванче,това наистина май е трудна торта,поне за мен като я гледам,но ти си се справила блестящо.Шапка ти свалям.Неможах да разбера точно за оцветяването,за шоколад или тесто говориш.Моите последни фигурки /които още не съм показала,но и това ще стане/ са от шок.тесто бяло,оцветено с течни бои и съм подсушавала с нишесте.Става разкошно,даже тази вечер си поиграх да правя розички,мисля че се получиха.
А, и чакаме отзиви за тортата дали се е харесала,и от време на време понаписвай по някой и друг ред,че ни липсват твоите закачки.

# 23
  • Мнения: 2 708
Треперели й ръцете Crossing Arms да бе да - на кой тия newsm78 Аз само като ти гледам линиите и се сещам на какво би приличала "бялата тениска" (демек покритието на тортата) ако аз се пробвам- ами на лигавника на едногодишно, опитвайки се само да се храни с доматена супа hahaha hahaha hahaha
Ванче ти кувертюр ли ползваш, или шоколад топиш? И от олиото ли изглежда така лъскав, или има друга фатка? Иначе аз си купих от блатовете за торти, не за рула. Мъжо каза, че по му харесвал вкуса на купешкия кръглия - от Била си купувам едни - има ванилия и какао - гръцки ли са , не знам. Ама може и да е за да не го пращам пак на борсата за тия, знам ли hahaha hahaha hahaha

# 24
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 609
Пепи, Крисче която от вас има време да вземе да обясни (съжалявам ако е обяснено и съм го проспала) за тези тревни туфички как точно се правят че всеки път ги гледам с недоумение.
Пепи да кажеш и за овците - и въобще фермите - ако случайно имаш под ръка схеми за моделиране на добитъка МОЛЯЯЯЯЯЯ!!!!!! Не че ще докарам нещо ама поне да опитам  ooooh! .
Крисче от руска мастика 2 ли са фигурите или само покритието е от нея?

# 25
  • Мнения: 304
Момичета здравейте! Изчетох ви Библиотеката и вчера реших и аз да спретна една тортичка за Никулден. Не съм я снимала щото на фона на вашите моята торта е просто една паста. Решила съм за коледа да направя торта, но преди това ще потренирам с чаршаф. Искам да ви попитам, тези фонбони навсякъде ли се продават и боя мога ли да сложа в сместта? И розички могат ли да се правят.

# 26
  • Мнения: 419
Благодаря ви много момичета.вие всички сте ми вдъхновение и се уча,когато мога.Страхотно сте се справили всичките.  bouquet
а мъжо и другия именник бяха очаровани ,всеки си взе своята половинка,на мъжо се падна с бемката Laughing

# 27
  • София
  • Мнения: 618
Krische   Shocked много фенско е станало влакчето и цялата торта. Да ти кажа честно като ни показа най-напред вагончетата и  много не ги харесах Embarassed, ама сега пълни и сглобени са нещо различно  bouquet. Ама се чудя като много хора се оплакаха, че не им се получава руската мастика, ти как я уцелваш Thinking

van444eto много труд си хвърлила, но си струва. Мисля си за младежа като види тази творба как ще се трогне Wink Щом това са неговите символи  bouquet

# 28
  • Мнения: 2 708
Ееее кога станахте бе момичета ooooh!

Шеметче - всичко ми е от руска мастика 2, само цветенцата и храстчетата са от марципан Варна, защото исках да я видя и тая гърмяща смес как е Joy. И аз гледах като изоглавена тия храстчета и никога, ама никога нямаше да се сетя, ако Пепи не ми беше казала. Взимаш една цетка, от тия за чай примерно. Тургаш и от твойта си гърмяща смес дето си си забъркала - и натискаш. И те почват да се вийкат, вийкат и да излизат едни глистички. И като си доволна от илязлото от другата страна, като го докараш на дължина , с едно ножче го срязваш в основата и слагаш да съхне Wink Колкото е по-широка решетката на цетката, толкова по охранени ще са ти глистите Joy Joy Joy

Дестини - много ти благодаря. То и аз като си го гледах в началото хич си нямах вяра, че ще излезе нещо, па то взе че добре изглеждаше като ги изпонаредих отгоре. На мен пък руската мастика от първия път ми стана, и една хубавка, беличка, хич не съм имала проблеми, освен дето се напуква по ръбовете, дето вече казах, но пък я точих на нишесте. Ванчето и тя каза, че така й се е напуквало на нея и тоя път точих върху пудра захар и не ми се напука така предишния път. Вече поне 4 пъти я забърквам таз руска пияндурница и все ми е ставала. Пък и бързо става Joy Може и да е късмета на начинаещия  newsm78 знам ли. Но аз ще продължавам да  ексепирементирам. Вече казах, че фондана на Нат не стана, Албенка и тя каза че го е Фърляла, така че да не Фърлят и други. Или Нат ако чете, моля да се включи да каже дали водата е сбъркана в рецептата, или ние сме сбъркани нещо Joy Joy Joy

# 29
  • там нейде .............
  • Мнения: 647
Здравейте след тези красоти по горе как да се осмели човек да пусне скромна тортичка Rolling Eyes

Абе айде - нали трябва да има и нещо за критика  Crazy Mr. Green
 ето една торта за един именник вчера -

ето още малко снимки:
http://photo-zona.net/images/user7898/album1870/preview/12286352 … 3466_DSC02209.JPG
http://photo-zona.net/images/user7898/album1870/preview/12286352 … 9090_DSC02213.JPG
http://photo-zona.net/images/user7898/album1870/preview/12286352 … 2213_DSC02211.JPG

Общи условия

Активация на акаунт