Как приготвяте миш маш

  • 6 541
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 1 432
Първо задушавам лук.Сляд това пипер- суров...всъщност всичко е сурово, не слагам нищо стерилизирано.Едро нарязани домати,морков,понякога чесън.Подправям с рене пипер,разни сушени зелении, пресен магданоз.Когато всичко се задуши прибавям натрошенео сирене. Яйца не слагам  Sick

# 31
  • Мнения: 1 174
Задушавам в силнозагрятото олио кромид лук, добавям ситно нарязани залена и червена пресни чушки.След това, когато вдигна капака и една печена от фризера, пак червена, с нея добавям добре узрял домат за готвене, сол, повече черен пипер, яйцата и натрошеното сирене.Понякога и настърган кашкавал.Магданоз - много и при сервирането.
Сега виждам, че и чесън сте писали. И с него съм правила, но го предпочитам без. Явно така съм свикнала с миш-маша, като вкус. Simple Smile
И бекон съм добавяла, пак е вкусно, но не отговаря на темата. Simple Smile

# 32
  • Мнения: 483
За мен, миш-маш значи единствено и само лук, чушки, домати, яйца и сирене, сол, черен пипер и магданоз.
Аз задушавам и слагам продуктите сурови в горният ред. От както живея тук обаче слагам печени чушки, защото тукашните са с много дебела люспа.

# 33
  • Мнения: 80
Запържвам нарязани на дребно печени и обелени пиперки, добавям 1 прекен домат нарязан на дребно, натршен серене. Когато сиренето се разтопи добавям яйца и бъркам непрекъснато, докато се изпържат.

# 34
  • Мнения: 70
Първо запържвам лук,добавям нарязан печен пипер,домати от консерва.Като се запържат пипера и доматите слагам смес от 2 яйца и натрошено сирене,разбърквам и махам от котлона.Поръсвам накрая с магданоз. Peace


и аз по тази рецепта  Peace

Общи условия

Активация на акаунт