Печено свинско.Супер крехко и умопомрачително вкусно!

  • 154 050
  • 158
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 549
ех,зарибихте ме и мен с тези пържолки Joy
Ще взема да се престраша някой ден Joy  bouquet

# 61
  • Мнения: 4 970
И аз да благодаря за рецептата Hug Изпробвах я с глиганско- малки  тънки каренца. Peace
Мноооооооого се хареса!

# 62
и аз искам да ви предложа една рецепта за крехко свинско ,но в гювеч.  1кг. свински шол се нарязва на кубчета и се маринова с  3 с.л горчица,250 мл. бяло вино,2-3 големи глави лук,черен пипер и сол.всичко се оставя да престой 12 часа,след което се исипва в гювеча (на дъното на гювеча се слага олио )и се пече на 150 градуса 3,5 часа .ако прецените може да долеете още 250 мл. вино.   надявам се да ви хареса newsm10 newsm10      

# 63
  • София
  • Мнения: 565
 И аз подкрепям мариноването с оцет Peace Знам, че той се използва точно за сухи и жилави меса като дивеч, например. Мъжът ми е бил ловец и ми е разкавал как са мариновали диво прасе и една от основните съставки на маринатата е бил оцета. Месото е стояло няколко денонощия за да стане крехко.
 Селма, благодаря за рецептата  bouquet

# 64
  • Мнения: 7 420
И аз подкрепям мариноването с оцет Peace .....................................
 Селма, благодаря за рецептата  bouquet
     Hug

# 65
  • Мнения: 225
Снощи я правих,и макар че печенето ми отне много повече време,и макар че се притесних че няма да се опече,защото сложих свинско каре и беше по-сухичко-стана много вкусно.Благодарности за рецептата

# 66
  • Мнения: 15
Здравейте,аз правя нещо подобно.В иенска тава редя месото,отгоре гъби,после топено сирене и така до като свършат продуктите.Слагам малко бира или бяло вино.Най накрая рендосвам кашкавал и пека в умерена фурна под капак.Резултата е перфектен!  chef

# 67
  • София
  • Мнения: 1 341
 newsm78

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 22:25 от рени55

# 68
  • Мнения: 7 420
  Начуквате ли месото предварително?Мариновате ли го?

# 69
  • София
  • Мнения: 1 341






  chef

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 22:24 от рени55

# 70
  • Мнения: 7 420





Пилешкото го варя и обезкостявам,
а свинското го запържвам,после леко го сварявам - с 100 мл.вода
докато се изпари.
   Ами,това е съвсем различна рецепта!Сигурно се получава вкусно Simple Smile ,но пък и доста по-различно това,което предложих.
   Всяка рецепта има си някакъв свой нюанс,който коренно  променя крайния резултат. Peace

# 71
  • София
  • Мнения: 1 341







ИЗВИНЯВАМ  се,че се намесих неправомерно!!!!

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 22:27 от рени55

# 72
  • Мнения: 7 420

ИЗВИНЯВАМ  се,че се намесих неправомерно!!!!

    Няма никакъв проблем! Hug Никой не ти се кара! Laughing Подчертах,че рецептите са различни.И толкоз. Peace
    Малко избърза да изтриеш своята,може би,някой щеше да я хареса!  Rolling Eyes  Simple Smile

# 73
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
  • Мнения: 355
И АЗ ГО ПРОБВАХ ТОВА ЯДЕНЕ И МНОГО СЕ ХАРЕСА ОТ МЪЖО,ТОЙ НАЛИ Е ПО МРЪВКАТА

БЛАГОДАРСКО ЗА РЕЦЕПТАТА Hug

# 74
  • Варна.....
  • Мнения: 1 754
Потвърждавам и аз- рецептата е много добра. Прибавих я в любими на моето семейство, облизаха си пръстите хищниците. Правих я точно по рецептата на авторката, с оцет- не се усеща ВЪОБЩЕ.

Общи условия

Активация на акаунт