Лесно Гювече...само за 30 минутки!

  • 48 485
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
  • някъде там
  • Мнения: 1 698
 Peace ще се пробва

# 16
  • Мнения: 655
Е,как при такива рецепти,че и със снимки,човек да тръгне да отслабва Laughing Laughing Laughing

# 17
  • Мнения: 2 249
мерси за рецептата-знаех си,че преди сън е добре да намина и тук-това ще направя утре ве4ер Peace(милото обожава гъби)-от сега знам,че ще добавя и настърган кашкавал отгоре-малко преди да ги извадя Peace

# 18
  • Мнения: 3 674
МЕРЕЛИН...а кашкавала е супер идейка! Flutter Как не съм се сетила... Thinking Другия пут ще е с кашкавалче... Heart Eyes

Е,как при такива рецепти,че и със снимки,човек да тръгне да отслабва Laughing Laughing Laughing

Е това гювече не е калорична бомба! Wink Само със зеленчуци е... Hug  Така че смело към фурната!  Laughing

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 03:00 от ЧервеноВинце

# 19
  • Мнения: 5 001
Снощи правих....Като разпределих зеленчуците в гювечетата сложих по едно триъгълниче топено сирене,а над колбаса сложиш и кашкавал на кубчета....Е,стана страхотен обогатен вкус...

Мерси Червено Винце   bouquet

# 20
  • Мнения: 3 674
Снощи правих....Като разпределих зеленчуците в гювечетата сложих по едно триъгълниче топено сирене,а над колбаса сложиш и кашкавал на кубчета....Е,стана страхотен обогатен вкус...

Мерси Червено Винце   bouquet

Мастерче, и с топено сиренце е гениална идейка.  Hug

# 21
  • Мнения: 3 641
Колко вкусно изглежда, правила съм подобно , но без гъби. Предполагам ,че много ще променят вкуса за това задължитлено ще пробвам Hug

# 22
  • Countryside
  • Мнения: 11 631
Аууу, Винце, гледам влязла си в серия  Mr. Green Страхотна бърза и лесна рецепта. Аз вместо кашкавал понякога слагам топено сирене или забърквам настъргания кашкавал с майонеза, става страхотна коричка. А как върви с червено винце тази рецепта  Mr. Green Ще се пробва, зимния сезон ми е любим за готвене  Heart Eyes

# 23
  • Мнения: 3 674
Аууу, Винце, гледам влязла си в серия  Mr. Green Страхотна бърза и лесна рецепта. Аз вместо кашкавал понякога слагам топено сирене или забърквам настъргания кашкавал с майонеза, става страхотна коричка. А как върви с червено винце тази рецепта  Mr. Green Ще се пробва, зимния сезон ми е любим за готвене  Heart Eyes

Е ама вие страхотни идейки давате... Heart Eyes Тази нова идейка за майонеза в гювечето много ми хареса. Ще опитам!  Hug

Ох Сиренце... Joy  с  винце, тази рецепта върви ама наистина  мноооого!  Laughing
 

# 24
  • Мнения: 3 674
Колко вкусно изглежда, правила съм подобно , но без гъби. Предполагам ,че много ще променят вкуса за това задължитлено ще пробвам Hug
Гъбки в гювече,оваляни във всички тези подправки и с маслото на дъното , са просто  една малка фантазия... Heart Eyes

Ако обичате гъби, много ще ти хареса  Peace

# 25
  • Мнения: 1 104
И аз ви благодаря за прекрасната идея.

# 26
  • Мнения: 2 803
Колко вкусно изглежда, правила съм подобно , но без гъби. Предполагам ,че много ще променят вкуса за това задължитлено ще пробвам Hug

Гъбките придават страхотен аромат. В къщи са на особена почит.

# 27
  • Мнения: 3 674
Колко вкусно изглежда, правила съм подобно , но без гъби. Предполагам ,че много ще променят вкуса за това задължитлено ще пробвам Hug

Гъбките придават страхотен аромат. В къщи са на особена почит.
doro..и в нашата къща гъбките са на особена почит.  Heart Eyes

# 28
  • Мнения: 2
Много добро предложение. Гювечета правя и във фурната /предпочитам така/, и в микровълновата- стават малко като варени Sad. Комбинирам всякакви продукти и винаги са сполучливи, може би заради съдчето.
                                                                                                                                                                                                Ето и моя сполучлив опит - нарязвам по 1 лионска наденица за говече, и по няколко печурки.На дъното на всяко гювече поставям по една топка масло,разпределям сместта по равно, поръсвам с малко сол и черен пипер,отгоре слагам по едно голямо парче кашкавал (аз много често го правя и с  домашно прясно сирене).Запича се под капак  и накрая малко и без него.Сервира се върху намачкани с вилица горещи ,варени картофи.И......ОСТАВА ДА СИ ОБЛИЖЕШ ПРЪСТИТЕ!

# 29
  • София
  • Мнения: 10 858
Е не мога да устоя  Naughty Мислех овчарския пай да правя, ама като видях това гювече, и като знам гъбената супа на Червено винце, променям плана. Ще сложа и аз топено сиренце и кашкавалче ...  Heart Eyes И мъъъничко джоджанче, една идейка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт