Как приготвяте овесените ядки

  • 24 520
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 681
Аз си стоплям прясно краве мляко (пастьоризирано),и добавям овесените ядки "на око",да желаната гъстота,добавям и настърган плод понякога.Дъщеря ми много ти яде,взимам от немските-син хартиен пакет  Peace

# 31
  • Мнения: 2 521
Аз купувам на Brueggen или на златна нива -фини овесени ядки.В 200мл вряща вода слагам 3с.л ядки и изключвам котлона.Стават като каша на гъстота.Моето дребосъче почти всяка сутрин закусва с това,но ги обича със сирене и масло.Слагам и много малко тръстикова захар.

# 32
  • Мнения: 236
Да се включа в темата и да попитам нещо: как точно слагате АМ, когато приготвяте овесените ядки. Мисля да започна да предлагам на дъщеря ми, но се чудя, нали ядките се варят във вода, т.е. получава се като ви чета някаква кашава консистенция, след това гледам добавяте плодове, сирене, масло и АМ, но как го добавяте, къде го разтваряте newsm78. АМ не се вари, така че логиката е да се слага после, но как точно?
Извинявам се ако ми е тъп въпросът, но нещо не се сещам Thinking

# 33
  • Мнения: 146
Записвам се да следя  и аз,защото още не съм давала ,а й не знам как  Embarassed

# 34
  • Мнения: 5 940
Да се включа в темата и да попитам нещо: как точно слагате АМ, когато приготвяте овесените ядки. Мисля да започна да предлагам на дъщеря ми, но се чудя, нали ядките се варят във вода, т.е. получава се като ви чета някаква кашава консистенция, след това гледам добавяте плодове, сирене, масло и АМ, но как го добавяте, къде го разтваряте newsm78. АМ не се вари, така че логиката е да се слага после, но как точно?
Оставяш малко вода след варенето и чакаш да изстине до градусите, при които е отбелязано на кутията, че трябва да се разтавя АМ. Добавяш млякото, то се разтваря и готово. А може и самостоятелно да си го разтвориш отделно и да добавиш, но смятам, че е по-добре по първия начин.

# 35
  • Мнения: 236
Да се включа в темата и да попитам нещо: как точно слагате АМ, когато приготвяте овесените ядки. Мисля да започна да предлагам на дъщеря ми, но се чудя, нали ядките се варят във вода, т.е. получава се като ви чета някаква кашава консистенция, след това гледам добавяте плодове, сирене, масло и АМ, но как го добавяте, къде го разтваряте newsm78. АМ не се вари, така че логиката е да се слага после, но как точно?
Оставяш малко вода след варенето и чакаш да изстине до градусите, при които е отбелязано на кутията, че трябва да се разтавя АМ. Добавяш млякото, то се разтваря и готово. А може и самостоятелно да си го разтвориш отделно и да добавиш, но смятам, че е по-добре по първия начин.


  bouquet Благодаря за инфото, ще пробвам тези дни Peace

# 36
  • Мнения: 1 372
Аз запарвам овесените ядки с топла вода. Не прибавям АМ.

# 37
  • Мнения: 887
Аз ги приготвям на сина си с плод и кисело/плодово мляко или с прясно мляко и мед.

Общи условия

Активация на акаунт