Благодаря ти!
ММФ цветя и сьрцето ми се втвьрдиха(изсьхнаха) напьлно за 2 дни.Сьхранявах на сухо в кутия.Роклята замесих и покрих в деня, в който ми трябваше тортата.Самото "тесто" вадех от хладилника и моделирах, дори го оставях да се отпусне на стайна Т и не се е налагало да затоплям, след като ведньж го бях разтопила и замесила.Не предполагах, че е така приятна "играта" с ММФ.Обаче за фигурки и нещо по специално, мисля че тр.да използвам другия пьт марципан Варна или готова моделираща маса.ММФ ми се стори мн.мек, залепвах с вода, но си представих, че ако правя животинки и разни гадинки с малки за сьединяване детайли, няма да стане с ММФ.
Намах проблем с конденза.Единственото, което искам да попитам е, за масления крем, който се слага под фондана.Може би на торта с ьгли ще е по лесно, но на крьгла и малка не можах равномерно да го нанеса, мн.бьрзо се топеше и не се заглади добре.Дали е важна гьстотата на крема и заместването му с повече захар?
Лек пьт