Праскови

  • 10 728
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 6 017
Pep4о е "стара кулинарна кримка", изхранила двама доволни тинейджъри и един добре похапаващ си съпруг. Никога не се опитва да преоткрива топлата вода и рецептите и са наистина перфектни. Доста кулинарни сайтоеа крадат и публикуват нейни работи, така че мнението и и кулинарното и творчество трябва да се уважава, особено от начинаещи кулинари.
Да съм казала точно обратното. Не че я познавам, но и не съм я обидила с нещо. Изказах си мнението просто.

# 46
  • София
  • Мнения: 1 890
Pep4о е "стара кулинарна кримка", изхранила двама доволни тинейджъри и един добре похапаващ си съпруг. Никога не се опитва да преоткрива топлата вода и рецептите и са наистина перфектни. Доста кулинарни сайтоеа крадат и публикуват нейни работи, така че мнението и и кулинарното и творчество трябва да се уважава, особено от начинаещи кулинари.
   Досега съм пробвала само кифличките и, и се изядоха за отрицателно време, така че напълно ти вярвам.  Peace  Mr. Green Сега отивам да почвам и прасковките, че от няколко дни я гледам тая тема и прегъщам слюнки.  Crazy Ще ви пусна после снимки !  Flutter

# 47
  • UK/София
  • Мнения: 7 681
Pep4о е "стара кулинарна кримка", изхранила двама доволни тинейджъри и един добре похапаващ си съпруг. Никога не се опитва да преоткрива топлата вода и рецептите и са наистина перфектни. Доста кулинарни сайтоеа крадат и публикуват нейни работи, така че мнението и и кулинарното и творчество трябва да се уважава, особено от начинаещи кулинари.

 Подкрепям с две ръце това мнение!Винаги е мила и отзивчива, не отказва помощ и съвет!

 Наистина рецептите са й вкусни и апетитни.

 И най-важното:подредени по леснодостъпен и разбираем вид.

 И още по-важното:не за всяка супа, салатка, или каквато и да е рецепта пуска отделна тема тук CloseЗнам, че за последното Пеп-4о ще ме разбера, но целта ми е и някои други да разберат подтекста.

# 48
  • Мнения: 6 017
И още по-важното:не за всяка супа, салатка, или каквато и да е рецепта пуска отделна тема тук [/size].
Биляна подтекста ти го разбраха всички- не само пеп-чо. Виж ако не ти харесват рецептите и темите, които пускам просто недей да ги четеш и да пишеш в тях. Защо търсиш само да се дразниш- в това ли се състои живота за теб. Ако пусках всяка своя втора изпитана рецепта, досега само мой рецепти щяха да се четат из форума. Целта ми не е това- разбери. Пускам рецепти, които са ми харесали на мен и на семейството ми, а това, че на теб не са ти харесали е друг въпрос. Нямам кулинарният опит на много жени от този подфорум, но се старая колкото мога. Едва ли някое момиче на мойте години би се затворило в кухнята да готви разни гозби и т.н. или да чете готварски форуми. Приятелките ми и едно яйце не могат да опържат...това ми харесва- това правя. Не мисли, че с постинга си ще ме накараш да спра да готвя или да предлагам отвреме навреме по някоя рецепта на съфорумките .  Close

# 49
  • Мнения: 2 471
Извинявам се за намесата, но трябва ли тук да пишат само полу и професионалисти? Няма за какво да нападате момичето.

L 0 V E браво на теб Hug

pep-4o рецептите ти наистина са страхотни.   bouquet

# 50
  • Мнения: 1 799
Защо търсиш само да се дразниш- в това ли се състои живота за теб

Аaaaaa, на мен ми е страшно забавно  Laughing

Ако пусках всяка своя втора изпитана рецепта, досега само мой рецепти щяха да се четат из форума.

Евала, аферим, машалла, ашколсун, браво. Едно въпросче може ли? Кога учиш, кога ходиш на училище, кога излизаш? Че то много готвене, много нещо бе  Whistling


Не мисли, че с постинга си ще ме накараш да спра да готвя или да предлагам отвреме навреме по някоя рецепта на съфорумките .  Close

Опазил я Господ. После лично ще и търся отговорност за липсата ти.



По темата - много ми харесаха прасковките, и твоите, и на Пепчо, а най-вече онези с кремчето eat

ПП: Но за девойче тонът ти някак-си доста покровителствено звучи, още повече пред такива светила на готварското изкуство.

# 51
  • Мнения: 9 111
Сори за офф-а, прасковките са ми любимите сладки  Grinning

аз съм професионалист икономист и професионалист секретар. Това е по професия. Другото е хоби. Но винаги, когато поставям нещо на масата за ядене - освен семки, се старая да го поставя, не изсипя. Има разлика. 

има и критика, която е градивна и човек трябва да си вземе нужните изводи, както съм правила и аз..

обича ЛОВЕ да готви - ок, спор няма, но може и малко старание, грижите не са я налегнали като безбройните омъжени, работещи и гледащи деца момичета, които пишат тук.  Но когато сядаш на масата, храненето трябва да е удоволствие, не като забързаното обедно меню, което купваш от близката пицария или дюнер и ядеш на крак.

ето как едно 17 годишно момиче го прави с желание и непрекъснато ме изумява, как намира време между уроците и купони. или едни картофи вместо "кашести" да изглеждат нормално?


Благодаря, Dencho, ще издам една тайна - от останали прасковки-топчета, като ви омръзне да ги копаете, пълните и овалвате, оставете ги да изсъхнат. След това се смилат в блендер, на машинка за ядки или друго, смесва с шоколад, орехи и други такива и стават первъзходни сладки топчета - като тези от козунака на vens  или моите бонбони


curly sue, тези с крема съм ги правила - страхотни са, пробвай   bouquet

# 52
  • Мнения: 2 471
pep-4o от рецептите ти или ще напълнея или докато чета, ще хвана язва от слюнкоотделяне Hug

# 53
  • Pierrefonds, CA
  • Мнения: 802
...Пускам рецепти, които са ми харесали на мен и на семейството ми, а това, че на теб не са ти харесали е друг въпрос.

Love, ами пускай ги в подфорум "Любими рецепти", не е нужно за всяка рецепта тема в Готварския ! Който ти харесва рецептите ще ги намери  Simple Smile Whistling

Ти май затова си промени името, понеже като "Сладко и Солено" беше изпълнила пак 1-вите страници тук, а ?!?  Laughing

# 54
  • UK/София
  • Мнения: 7 681


   Мерси на включилите се след постинга ми! Simple Smile

# 55
  • Мнения: 765
Едно въпросче, към Пепчо-Коя от двете рецепти ще ми препоръчаш? Утре мисля да ги правя. Heart Eyes

# 56
  • Мнения: 9 111
и двете са хубави - както предпочетеш - пълнеж крем с трохи и орехи, или пълнеж с трохи/мармелад. 

моята доза е малко по-малка от на Веси, но пак е доста ровене после.

# 57
  • Мнения: 765
Абе, то е ясно,че ще пада ровене и ще са трохи навсякъде, но като съм си решила-ще ги направя. С кремче май ми звучи по-примамливо.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт