Постни зелеви сърми - Ето как?

  • 12 027
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 3 804
Да разбира се иначе не можеш да завиеш сърмите.Значи изрязваш твърдите жилки на листата и ги попарваш леко,колкото да омекнат,за да са гъвкави....  bouquet
мерси  bouquet

# 16
  • Мнения: 4 447
Не съм се сещала да правя с персни. Ще опитам и с тях!

Моите станаха адски вкусни. Орехите и кориандъра
добавят един много специфичен вкус и аромат.
Други подправки в плънката не съм слагала.
Само ръснах малко куркума и червен пипер накрая.
Заради детето не сложих черен пипер и къри.
А Зеленият лук беше около 300гр.

А за пръв път чувам да се слага плънка от яйце и мляко на сърми  Mr. Green

# 17
  • Мнения: 5 001
.

А за пръв път чувам да се слага плънка от яйце и мляко на сърми  Mr. Green
Млякото и яйцето се разбъркват и се прибавят към вече сварените сърми в сосчето(а не в плънката).Така става по-плътно и вкусно,а и е красиво като се сервира в чинията. един вид застройка на соса....

# 18
  • Мнения: 4 447
.

А за пръв път чувам да се слага плънка от яйце и мляко на сърми  Mr. Green
Млякото и яйцето се разбъркват и се прибавят към вече сварените сърми в сосчето.Така става по-плътно и вкусно,а и е красиво като се сервира в чинията. един вид застройка на соса....

Ясно. Аз обичам, ама ако ги направя така, значи мъжа ми да стои гладен  ooooh! Joy

# 19
  • Мнения: 5 001

Ясно. Аз обичам, ама ако ги направя така, значи мъжа ми да стои гладен  ooooh! Joy
Ами отделяй си малко от сосчето и си прибави застройка.После на мъжа ти сипваш без,а на тебе със застройка....И готово  Hug Всеки е доволен   bouquet

# 20
  • Мнения: 4 447
Сега се сетих, че нямах дафинов лист,
иначе става още по-вкусно, ако се пуснат
между сърмите 3-4 листа.

 Peace

А ако сърмите са с месо и няколко
зърна бахар носят наслада.

Общи условия

Активация на акаунт