Пататник - стъпка по стъпка

  • 85 114
  • 90
  •   1
Отговори
# 75
  • Мнения: 110
 Патаника на Сбъдваща мечта изглежда страхотно.Поздравления.

# 76
  • в баира
  • Мнения: 861
Фифундрела, мерси и за рецептата за марудниците, събота сутрин ще има втори кръг, ще ги гощавам с родопска закуска Laughing Ще кажа после какво е станало.
Моля, моля.  Hug

# 77
  • Мнения: X
ЗА марудниците - на Фифундрела рецептата е много сполучлива и стават наистина страхотни марудници. По тази рецепта правят марудниците в Смолян, така че да знаете че е автентична. Майка ми ползва абсолютно същата рецепта.
Фифундрела, благодаря че се включи. Heart Eyes

# 78
  • Мнения: 315
Патаника на Сбъдваща мечта изглежда страхотно.Поздравления.
и моя стана същия,ама нямам снимка Laughingизяде се !стана страхотен, но мъжът ми иска следващия път да е с чубрица, че с джоджена му миришел на боб Joy Joy Joy
но го изядохме още снощи!!!

# 79
  • На небето
  • Мнения: 5 530
Вчера го направих само че с картофи и ориз. Но май трябваше да сложа сирене и кашкавал като теб и да пропусна ориза (нещо не го долюбваме у дома). Но въпреки това стана вкусно. Благодаря за рецептата!   bouquet
Трябва ли снимка...  newsm78
....ето:

# 80
Много вкусен стана и всички го харесаха в къщи   bouquet за авторката на темичката!
http://images23.snimka.bg/005204441.jpg

# 81
  • Мнения: 3 356
Сега го спратнах-със сирене и кашкавал,на фурна.Стана много вкусен.  chef

# 82
  • Мнения: 405
Страхотен стана пататника и много го харесаха всички!
Благодаря ,Сбъдваща мечти bouquet
Честит Празник на всички  bouquet

# 83
  • Мнения: 2 491
Аз също го направих на фурна и стана страхотен!
Обаче задължително следващият път ще го направя на тиган.

Сбъдваща мечти, благодаря за страхотната рецепта  bouquet

# 84
  • Мнения: 1 318
Много вкусен става - аз съм го яла на гости, но мисля да се престраша и да пробвам рецептата.

# 85
  • Мнения: 1 437
страхотен стана на тиган.
благодаря за рецептата  bouquet  bouquet

# 86
  • Мнения: 581
И аз го направих - стана малък гаф, но все пак се получи.
В началото го започнах на котлона, но явно не намалих достатъчно котлона и коричката се препече повече от необходимото. След това допекох във фурната и стана добре.

# 87
  • под кривата круша
  • Мнения: 294
Вече два пъти правих пататник и веднъж клин, много вкусни станаха. Прецаках обаче технологията на марудниците, май сложих твърде много мляко. Фифундрела, колко гъсти трябва да станат?

# 88
  • в баира
  • Мнения: 861
Вече два пъти правих пататник и веднъж клин, много вкусни станаха. Прецаках обаче технологията на марудниците, май сложих твърде много мляко. Фифундрела, колко гъсти трябва да станат?
Малко по-гъстички от обикновените палачинки. Не се притеснявай, следващият път ще е по-добре.  Hug

# 89
  • под кривата круша
  • Мнения: 294
[[/quote]
Малко по-гъстички от обикновените палачинки. Не се притеснявай, следващият път ще е по-добре.  Hug
[/quote]
Благодаря ти Hug Пък аз почти успях да изпържа кофичка кисело мляко smile3555

Общи условия

Активация на акаунт