Майки в Канада - 21

  • 26 660
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • Мнения: 319
Благодаря ви за отговорите Hug Само да се събуди дребното, да го нахраня, и тръгваме да пазарим продукти за торти  cook

# 256
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 609
p4eli4ka Понеже видях в готварския форум въпросите ти ще напиша тук - Whipping Cream 35 % - намира се при прясното мляко или при йогуртите - това е сладкарската сметана, а Crème Fraîche 40% на Libery е заквасената сметана - намира се при йогуртите.
Ако решиш да правиш покритието от бонбони Маршмалоу мога от опит да кажа, че се работи много лесно с него само си вземи бели бонбони от по-дребните - много ми хареса за работа това покритие - само един съвет - слагай боята още като разтопяваш бонбоните така поема по-равномерно.

# 257
  • Мнения: 417
Пчеличка,
Сигурно няма да те хвана преди да пазариш, но знам че течната сметана е по-добра от тази, която се пръска като спрей.
Аз правих Януари торта. Ех, малко неугледна, но пък много вкусна. Намерих страхотна книга в Библиотеката и с много хубави рецепти. Също имаше книги за декорации и техники за декориране. Американски бяха и следователно продуктите лесно се намираха. Отделно, че повечето рецепти бяха с кейково брашно.
Успех и чакаме да се похвалиш с резултат!
Аз вече се облизвам Simple Smile))

# 258
  • Мнения: 3 932
Момичета,
имаме за подаряване колело с крепители, подходящо за деца между 2-3 години. Не е блестящо, но е много запазено и става за каране, на Дамян просто му е вече малко...Ако някой се интересува, може да пише лично. Живеем в ЛаСал.

# 259
  • Мнения: 319
Не бързайте да се облизвате, че май блата ми няма да може да изпече  Rolling Eyes Иначе купих сметана 35%. Аз по принцип съм я виждала, ама нямах идея какво точно трябва да ползвам. Видях сметаната като спрей, ама реших че не искам от нея. А за покритието от бонбони - ще пробвам следващия път, че сега нямам купени, а искам днес да си приготвя нещата, а утре само да ги сглобя. За масления крем  - знам че трябва да го има, мерси за рецептата.
Само да се изпече тоя пусти блат, че май дебело стана и е течно в средата Sad

# 260
  • Pierrefonds, CA
  • Мнения: 802


P4eli4ka, дано ти стане блата. И аз отивам сега да правя блатове, че утре моята кокона става на 3 мес.  Grinning

# 261
  • Мнения: 313
P4eli4ka и Eli===, да пуснете после снимки на тортите.

# 262
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 609
  chef P4eli4ka и   chef Eli=== чакаме снимков материал Simple Smile

Аз да се "похваля" набързо, че от средата на другия месец ще тръгваме на детска градина - вчера намерихме свободно място и сега започвам да се чудя как ще го преживея ....

Аз пък да ви се похваля, че вчера правих сладолед и стана невероятен, знам че не е най-подходящото време в годината, но не можах да се въздържа тъй като си подарихме една машина за сладолед миналата седмица и нямах търпение да я пробвам Laughing
Ааааа подробности моля? Каква е машината? Каква е рецептата? И снимки за дегустация....

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 02:31 от shemet_neveroiaten

# 263
  • Мнения: 1 199
Здравейте момичета! Мерси че ми казахте за сусама Grinning Ама моите хора днес не са го намерили в макси. Той при кои храни стои?
За гинеколога проверих- казва се Атанас Неделчев, тел. 514-336-3219. Това е домашен телефон, но моите приятели такъв имат. Няма проблем да му се обаждате. Казал им е че приема пециентки. Димпъл мисля че от него има впечатления, дано да се включи. Съжалявам много че като бременеех не знаех за него, или може би още не е имал права да практикува. Лека вечер на всички!

# 264
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 609
За гинеколога проверих- казва се Атанас Неделчев, тел. 514-336-3219.

А знае ли се с коя болница работи?

# 265
  • Мнения: 1 199
Моите приятели не знаят. Димпъл мисля че е раждала при него в Джуиш.

# 266
  • Мнения: 3 932
Момичета,
имаме за подаряване колело с крепители, подходящо за деца между 2-3 години. Не е блестящо, но е много запазено и става за каране, на Дамян просто му е вече малко...Ако някой се интересува, може да пише лично. Живеем в ЛаСал.

Подарено...

# 267
  • Мнения: 319
heureuse, ако не се лъжа сусама беше при подправките.
Блата се опече, и тестото на покривалото забърках, утре е крема, сиропирането, сглобяването и украсата на тортата  chef Дано да стане за пред хора Praynig

# 268
  • Мнения: 327
Здравейте момичета,

Какви са тези приказки за сметана и луканков салам? Аз уж се опитвам да пазя диета  Sick
И все пак да попитам тъй като става дума за сметана - Crème Fraîche на Libery  в наше село  Мисисага къде мога да  купя? И още - това чудо подобно ли е на БГ течната сметана, която като я разбиеш става като за виенско кафе /мисля, че се казваше бита сметана/? А сметаната Халф$Халф може ли да се използва за същата цел?

Гаргамелчо, приемаш ли гости? Аз много обичам сладолед.  Embarassed

# 269
  • Калгари, Канада
  • Мнения: 1 384
Би ли ми казал някой за посетителска виза: от подаването на документите до получаване на визата, колко време отнема? Че ако тръгна да каня брат ми, може да се окаже, че няма да е в страната. Той април се очертава да е в Ирландия, та му се щеше от там да дойде насам за една седмица. Като гледам ще му се размине май newsm78 като ми казва в последния момент

Общи условия

Активация на акаунт