Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

  • 12 964
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • София
  • Мнения: 146
За вечеря ще направя картофени кюфтета

# 46
  • София
  • Мнения: 353
Свекървата е сготвила днес Simple Smile  свинско със зеле

# 47
  • Мнения: 3 537
Картофена яхнийка с ярешко месо. Wink

# 48
  • Мнения: 119
Днес ще правя "неврозни" кебапчета на барбекю, което палим на терасата (слаба богу че над нас никой не живее) .

# 49
  • в зоната на здрача
  • Мнения: 2 241
Тая вечер -св.пържолка с пържени картофки..

# 50
  • Мнения: 2 774
Вчера пиле със сметанов сос.
Днес: закуска-сандвич с кашкавал и колбас-за малчо
обяд-супа пиле ,основно грах яхния с пиле,десерт банан.
За вечеря не знам още .

# 51
  • Мнения: 3 416
свински хапки с топено сирене и сметана,картофена салата и баклава  chef

# 52
  • Мнения: 2 147
Снощи готвих дробчета със зеленчуци и броколи с кашкавал Hug, и шкембе чорба(при желание) Mr. Green
За днес, телеко месо задушено с гъби и сметана и пак зеленчуци newsm78

# 53
  • Мнения: 1 283
Утре ще правя бяла риба филе newsm78 чудя се как да ги направя, мой ще пържа newsm78
и или ще има картофена салата , или пюре Thinking

pepika от къде да прочета рецептата а кексчетата на Блонди Praynig

П.п. Трябва и аз да пусна някой ден моя любим шоколадов кекс  Wink Ама първо трябва да го направя и да снимам Sunglasses
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243588.0тук са кексчетата
за вечеря - метнах постен фасул с бабекова наденица/без мръвка не можем/
за десерт - печени ябълки с орехи и стафиди.

# 54
  • Варна
  • Мнения: 826
Вчера свинско със зеле.Свърши.Бях направила малко.Днес с останалото свинско исках да направя нещо като кебап и отделно направих картофено пюре и варен ориз.
Отново обаче сбърках.Малко офф , но ще се радвам на акъл. Laughing Варя месото предварително и уж малко преди да е почти готово го запържвам с лук и др.работи след което прибавам червен пипер и брашно и сгъстявам.Явно обаче (както 100 пъти се убедих и уж знам) след като сложиш брашното колкото се е сварило , толкова! Embarassed Стана жилаво , после го прехвърлих в фурната на вентилатор с надеждата да се оправи , но...... Confused Абе ще го изядем , ама къде бъркам ? Как да си направя сочно месо със сос? Rolling Eyes Прекаленото варене го прави мн сухо...

# 55
  • Мнения: 5 001
Вчера свинско със зеле.Свърши.Бях направила малко.Днес с останалото свинско исках да направя нещо като кебап и отделно направих картофено пюре и варен ориз.
Отново обаче сбърках.Малко офф , но ще се радвам на акъл. Laughing Варя месото предварително и уж малко преди да е почти готово го запържвам с лук и др.работи след което прибавам червен пипер и брашно и сгъстявам.Явно обаче (както 100 пъти се убедих и уж знам) след като сложиш брашното колкото се е сварило , толкова! Embarassed Стана жилаво , после го прехвърлих в фурната на вентилатор с надеждата да се оправи , но...... Confused Абе ще го изядем , ама къде бъркам ? Как да си направя сочно месо със сос? Rolling Eyes Прекаленото варене го прави мн сухо...
Другия път запържи леко месото докато е сурово с 1 глава лук,после налей вода(+1 чаша вино ще стане винен кебап) колкото да го покрие и тогава вариш

# 56
  • Мнения: 867
днес вечерята ще е домашна пица , салата домати с маслини

# 57
  • София
  • Мнения: 353
zuziii , Първо пържиш леко месото и тогава вариш. Може и без да е пържено, но месото се пуска във вряща вода без сол, за да се запечата и да не му изтече сока. Като поври 15-20 минути слагаш солта.

# 58
  • На небето
  • Мнения: 5 530
За вечеря:



За закуска за утре сутринта съм направила понички
с шоколад:



с шипков мармалад:


и обикновени:

# 59
  • Варна
  • Мнения: 3 239
Пиле с ориз за нас, супичка за детето, салата зеле с моркови.

Общи условия

Активация на акаунт