Никулден идва

  • 20 668
  • 186
  •   1
Отговори
# 165
  • Мнения: 5 001
И моят вече се пече завит с фолио! На 200 градуса дали му е добре?Simple Smile след колко време да го отвия? newsm78
Добре е ,а ако решиш да го попровериш нищо няма да му стане....Аз така правя.То не е кекс та да спадне...Проверявай си го и ако ти е много силна фурната намаляваш....Весел празник !  bouquet

# 166
  • Мнения: 6 029
Моя шаран е опечен. Пълнен с ориз и гъбки. Отгоре с резени лимон. За пръв път правя пълен шаран, да видим кво съм сътворила.
Иначе кисна във вода с малко оцет около 16 часа.

# 167
  • Мнения: 394
Моя шаран и той от половин час се пече има още час!!! Аз да ви почерпя с бяло винце Drunk и ядки, а рибите си ги имате вече, че моя мъник е ИМЕННИК!

# 168
  • Мнения: 1 802
TheNMaster пека го във момента моя шаран по твоята рецепта  Simple Smile Стискай палци да не се изложа и тоя път ...  Rolling Eyes Ако стане хубав, ще ти се похваля на лични със снимков материал!
neonkaa Честит ти именник! Да ти е жив и здрав и много късмет да му носи името му!

# 169
  • Мнения: 157


Ел, имам две чиги в къщи, ужасно слузести  Sick. И тъкмо мислех да ги препратя към нашите, баша ми ме светна, че трябва да ги покисна в солена вода и слузта пада.
Накисни ги и ти в една тенджера с шепа сол, поне за 1-2 часа и ще оправиш положението  Wink.
[/quote]

Зори, ако бях те прочела по-рано, нямаше да съсипя два часа от деня, 16 бр. кухненски гъбички и две ръце /моите/.
Тази чига много слузеста, бееееее #Cussing out

# 170
  • Мнения: 4 358
neonkaa- честито на твоя мъник. Жив и драв да ти е.
Честито и на всички други именници Hug  bouquet

# 171
  • Мнения: 5 001
TheNMaster пека го във момента моя шаран по твоята рецепта  Simple Smile Стискай палци да не се изложа и тоя път ...  Rolling Eyes Ако стане хубав, ще ти се похваля на лични със снимков материал!
neonkaa Честит ти именник! Да ти е жив и здрав и много късмет да му носи името му!
Aaaa Браво,браво...и мен ме чака печене, ама ние сме от по-късните,че съм на работа още....Стискам палци да ви хареса...     bouquet

neonkaa да ти е здраво и щастливо именячето...  bouquet

# 172
  • Мнения: 2 100
Може ли да ме светнете за точните подправки при пълнения шаран. Скарана съм с тях Embarassed

# 173
  • София
  • Мнения: 3 787
И моят лаврак е готов.И две рибени салатки направих-с риба тон.Сега чакаме тати да се прибере и започваме да празнуваме Joy

# 174
  • Мнения: 1 505
Ако все още не е късно и ако има някои,които не си е намерил рецепта за рибата ще ви напиша пецептата на Еми Стамболова от перфектната вечеря-тя е за шаран,незнам с друга риба дали става.                                                                     1 шаран;5 яйца;2 кисели млека;3-4 ск.чесън;1 лимон;магданоз;черен пипер  Рибата се изчиства и се порасва със шарена сол,слага се в тава с кожата надолу и се запича.Яйцата се смесват с киселото мляко,чесъна,черния пипер,магданоза.Рибата се изважда овкусява се със сока от лимона и се полива със сместа.Връща се във фурната и се запича до зачервяване.Аз сега започвам да я правя.

# 175
  • Мнения: 2 100
Ако все още не е късно и ако има някои,които не си е намерил рецепта за рибата ще ви напиша пецептата на Еми Стамболова от перфектната вечеря-тя е за шаран,незнам с друга риба дали става.                                                                     1 шаран;5 яйца;2 кисели млека;3-4 ск.чесън;1 лимон;магданоз;черен пипер  Рибата се изчиства и се порасва със шарена сол,слага се в тава с кожата надолу и се запича.Яйцата се смесват с киселото мляко,чесъна,черния пипер,магданоза.Рибата се изважда овкусява се със сока от лимона и се полива със сместа.Връща се във фурната и се запича до зачервяване.Аз сега започвам да я правя.


Това е турско ястие (поне така знам аз) и се казва "Тербийели балък" (Възпитана риба) Страхотно е! Едно от любимите ми! Grinning

# 176
  • Варна
  • Мнения: 2 378
Единият шаран е опечен, сега се пече другият..., а аз всъщност не обичам шаран, но мъжът ми обожава... Какво прави човек от любов... Mr. Green

# 177
# 178
  • Мнения: 6 029

а нашия изяден. и за снимка време не остана. беше вкусен  Heart Eyes

# 179
  • Мнения: 46
  Празника мина и замина . Благодаря за всички пожелания от сърце и желая все по-добри постижения.От  двата шарана останаха само главите и не знам касво да ги правя. Май ще се облажат котараците. Нямаше време за снимка. А сега да застягаме бъдни вечер и коледа.

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт