Да украсим храната с храна

  • 183 131
  • 488
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • Мнения: 168
Просто уникално
НОВА ТЕМА

Приятни мигове и много нови идеи

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 19:37 от petq*

# 482
# 483
# 484
  • Мнения: 9 776
Прехвърли линковете в НОВАТА ТЕМА .

# 485
# 486
  • Мнения: 0
Пиле за сватба (кумско пиле) http://arthobby.hit.bg/
http://www.masteryart.blogspot.com/

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 15:59 от arthobby

# 487
  • Varna
  • Мнения: 159
Estell, ще кажеш ли сърцето как го постигна ?

Ами ползвах силиконова формичка, но става с каквато и да била форма (дори и кексова), стига да го сложиш горещо и след като изстиване си заема формата. След което обръщаш в чиния много внимателно и готово. Същото би се получило и с картофи, ориз и т.н.


Здравей , искам да попитам какъв ориз си използвала ? Търся ориза - от китайския ресторант - от където си поръчваме - доста видове съм пробвала - но до сега нямам попадения... а този прилича доста на ориза от ресторанта Simple Smile

# 488
  • На небето
  • Мнения: 5 530
Estell, ще кажеш ли сърцето как го постигна ?

Ами ползвах силиконова формичка, но става с каквато и да била форма (дори и кексова), стига да го сложиш горещо и след като изстиване си заема формата. След което обръщаш в чиния много внимателно и готово. Същото би се получило и с картофи, ориз и т.н.


Здравей , искам да попитам какъв ориз си използвала ? Търся ориза - от китайския ресторант - от където си поръчваме - доста видове съм пробвала - но до сега нямам попадения... а този прилича доста на ориза от ресторанта Simple Smile

В случая е с арпа-фиде, а не с ориз. Но съм виждала продълговат ориз в по големите маркети.

Общи условия

Активация на акаунт