Вкусотийка с домати!

  • 2 857
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 877
Без бульоните на Маги,мисля,че наистина ще е страхотно и при първа възможност ще го направя.Мерси за рецептата!

# 16
  • Мнения: 3 410
Според мен няма да е същият вкуса и аромата на ястието без лук, които непременно трябва да е зъпържен. Най-добре според мен ще е да пробвате рецептата с продуктите които съм продиктувала и сами ще се обедите че е фантастично, многооо вкусно.  Peace
Понеже смятам да го направя за обяд, някой може ли бързо да ми помогне с това колко наедро се режат доматите. Благодаря ви момичета  bouquet

# 17
  • Мнения: 2 550
mama Tin, нарежи доматите нормално, като за салата (не полумесеци), те така или иначе ще се поскашкат при 10 минутното варене.

# 18
  • Мнения: 3 410
mama Tin, нарежи доматите нормално, като за салата (не полумесеци), те така или иначе ще се поскашкат при 10 минутното варене.
Благодаря, ще разказвам след около час!

# 19
  • Мнения: 2 550
Задължително да кажеш дали ти е харесало.
Аз нямам търпение да се прибера вкъщи и да го сготвя  Joy Много съм гладна в момента  Laughing

# 20
  • Мнения: 3 410
 
Задължително да кажеш дали ти е харесало.
Аз нямам търпение да се прибера вкъщи и да го сготвя  Joy Много съм гладна в момента  Laughing

 Peace Веднага докладвам!

# 21
  • Мнения: 375
Вкусно е - у дома това ястие се нарича МИШ.Simple Smile Синът ми не обича чушки и като правя миш-маш за нас, на него правя само миш, а именно този вариант. Simple Smile

# 22
  • Мнения: 3 410
И така да докладвам - чудесно е, много леко и приятно и страшно е ароматно от лука и бульончето. Излезе ми 4 порции и уж оставихме на таткото, ама май до довечера няма да оцелее. Върнах се назад в детството си - моята прабаба ми правеше подобни вкусотийки. Ако трябва да променя нещо следващия път ще бъде да обеля доматите преди да ги нарежа. Вкуса ми напомни на един страхотен сос за пица от Иван Звездев , който моите хора обожават - пак ситно нарязан лук се запържва, прибавят се нарязаните доматки(обелени и по наситничко нарязани, 1 ч.л захар, 1 чл сол и 70 мл червено вино - това на бавен огън докато стане като гъстота за отгоре на пицата ) - невероятен е, пицата става прекрасна.
Марче, довечера я прави смело  и приятен апетит  bouquet

# 23
  • на едно прекрасно място
  • Мнения: 150
И аз я направих-наистина е вкусотийка (ние си готвим у нас нещо подобно,но слагаме и ситно нарязани печени чушки,и по двата начина е много бързо,лесно и вкусно) Hug

# 24
  • Мнения: 6 020
Това е снимката на ястието...на външен вид не е кой знае какво,но иначе е много вкусно, само тези които са го пробвали могат да кажат... дано и на тези които ще го правят да им хареса.

# 25
  • Мнения: 2 018
И аз бих обелила доматите, а ако се намира пипер - по-добре да е опечен и обелен.
Не обичам люспички в тези вкусни манджи.  Embarassed

# 26
  • Мнения: 6 020
Тези които искат повечко работа по ястието може да обелят доматите- зависи от вкуса. Аз не ги беля щото ще ми отнема повечко време, ако имах такова бих ги обелила, а за пипера, не съм пробвала с пипер но можете да пробватте и да споделите как е на вкус.

# 27
  • Мнения: 1 951
не съм пробвала с пипер но можете да пробватте и да споделите как е на вкус.

Като добавиш печени чушки става точно миш-маш.

# 28
  • Мнения: 1 427
Подобно е на миш-маш. Ще пробвам този вариант-с повече домати се променя вкуса сигурно и звучи различно!

# 29
  • София
  • Мнения: 35 991
Тъкмо си мислех да сготвя нещо подобно, мерси за рецептата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт