Какъв хляб консумирате...?

  • 4 500
  • 74
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 27 524
Пълнозърнест. Обичам бял, но рядко хапвам. Ако не е съобразен и с останалата храна, няма ефект  Confused

# 46
  • Мнения: 1 065
Когато ям хляб (а това е рядко)ям пълнозърнест на ,,Симид"Един хляб го ям понякога и две седмици.Купувам го и го прибирам в хладилника .Не харесвам мек хляб, скашква ми се в устата и ми е неприятно.Мъжът ми яде бял ръчен хляб, винаги по две филийки на ядене.И неговият хляб стои в хладилника докато си го изяде

# 47
  • Мнения: 1 564
и черен (пълнозърнест) и бял-зависи какъв има у нас Peace
И аз така. Laughing

# 48
  • Мнения: 5 362
Всякакъв ям.Заради мъжа ми купувам бял,и май напоследък все такъв ям и аз.Не ми пречи де.

# 49
  • Мнения: 5 140
Ям всякакъв, най често Добруджа, мога да ям и Типов, Ръжен и т.н.
Особено обичам препечени филийки.

# 50
  • Linz
  • Мнения: 11 619
toninna, права си- това е сериозно предимство. И аз се наяждам с по-малко пълнозърнест хляб, отколкото с бял или Добруджа.
Помня, че в книгата на Ян Драйз- "Здрави, жизнени и стройни" съм чела за хляба и в частност пълнозърнестия. Той препоръчва да не се яде хляб, евентуално- по малко препечен, но не и пълнозърнест (който отнема важни елементи от организма- калций, желязо, магнезий... и още имаше, ама съм забравила).

Сега пък белия хляб бил с оцветители ooooh! Преди няколко дена гледах предаване по телевизията за оцветителите в черния хляб (заради които се продава по-скъпо)- канела, леблебия, кафе... (верно, че те са по-безвредни от белината  Sick)... Няма логика- излиза, че оцветяват всички видове хляб- в по-светло или по-тъмно Crazy

А ако има хляб, който не понасям- това е Бонус. Не стига, че е безвкусен, но и почти винаги мирише на мухъл. От пълнозърнестите хлябове предпочитам немския. Той е по-скъп- половин кило е 2,50- 3 лв., но според мен повече си заслужава.

# 51
  • Мнения: 4 749
Консумирам бял хляб.

# 52
  • Мнения: 1 063
По-малко консумирам хляб. Пълнозърнест и хляб "Слънце и Луна", защото е без консерванти.  Peace

# 53
  • Мнения: 252
Никав хляб от 3 години не консумирам

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 14:15 от tadela

# 54
  • Мнения: 1 728
Ръжен, пълнозърнест, грахам, типов- свикнах с такива вече, пък и филийките са по-малки  Wink Черният хляб, който консумират в Западна Европа ми киселее, а пък Бонус го мъчих мъчих, но ми е ужасно безвкусен. Царевичен, бял хляб също обичам, но консумирам по-рядко

# 55
  • София
  • Мнения: 1 621
Типов, ръжен, пълнозърнест. Бял хляб също хапвам, ама много рядко. Peace

# 56
  • Мнения: 811
Типов, ръжен, пълнозърнест. Бял хляб също хапвам, ама много рядко. Peace

Абсолютно и вкъщи се храним така  Peace

# 57
  • Мнения: 170
Като бях по-млада обичах бял, мек хляб, и го ядях по 2-3 филии на ядене. Тогава нищо не ми се лепеше. След 30 г. започнах да го ограничавам, а след 35 минах на глетявите хлебчета без брашно, с трици, семена, фибри  и с неприятен тъмен цвят. Напоследък дори и такъв хапвам рядко. Напоследък хит в семейството ми са натуралните продукти на Нилана без консерванти, ама излизат по-скъпо - 7-8 филийки за 1,05 лв. във Фантастико.

# 58
# 59
  • Мнения: 2 381
Бонус, Вита, пълнозърнест.

Общи условия

Активация на акаунт