# 690
  • Мнения: 28 121
Успех на "Чудесни огледала"!
Втората снимка е от участието с Шебнем в предаването на Ясемин Шефик.

Халит с щастлива фенка - "Днес съм много щастлива, защото съм с любимите си актьори Халит Ергенч и Бедрие Гьокмен". Снимката е от вчера.

И от Берг вчера

и подаръци

От Есра

За рождения ден на Фуркан - 4 април, дарение от феновете му. Честит да е!:four_leaf_clover:

# 691
  • Мнения: 5 690
Прекрасната Айбюке. Flowers Blossom

Колко ми харесват Бирдже и Хакан! Blush

От журналистката Айсун Оз.

Взела е интервю с актьорите от "Чудесни огледала".

И още едно интервю ще има, не разбрах как се казва журналиста. Шегува се да не гледаме как са се строили, всъщност са си седели много удобно и са разговорели. Grinning

Sign Triangular Flag On Post Девойки, влизам да допълня поста. Започнах "Кървав ефир". Толкова силен сериал, нямам думи! Все още съм гледала само първа серия. Мисля днес и утре да успея. Ох, дано синът на Неслихан да не е убиецът! Тя е толкова почтен, толкова силен човек, толкова обичаща майка!

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 17:15 от oncee

# 692
"Приятно пазаруване
Наскоро Халит Ергенч беше сниман в търговския център Зорлу. Успелият актьор, който никога не разочарова феновете си, които идваха при него и се снимаха за спомен, както винаги привлече вниманието със скромното си поведение. Халит Ергенч, който не устоя на молбите на репортерите да се снима и позира пред камерата, продължи да пазарува в приятното си настроение и привлече вниманието със спортния си стил."

Ибрахим Селим публикува анонс за предаването с Берг - неделя, 7 април в 12 ч.

Eто тук ще ги гледаме

Онче, много силна роля на Берг във "Възел" - целият живот на Неслихан се срути в един миг с думите на Каан, че е убил.
Видях и трупа на героинята на Есра Д. - със същия край са повечето ѝ героини.

А Боран е в Париж. Журналистът е Муаммер Брав - има канал в ютуб.

Анонс за предаването на Ясемин Шефик

От Берг

Бейза посреща празника в Урла,

Ирем на вилата в Изник,

Есра и Гюн са на познато място, но не съм сигурна къде точно е. Може да е родното ѝ място - Гьоле, в провинция Ардахан - близо до границите с Армения и Грузия.

От Бусе

Още една снимка от Бирдже. И аз им се радвам - дано останат заедно!

Taнер Йолмез и Демет Евгар Hands Clap

# 693
Да, Лу, много силен образ на Берг. Много силен сериал. Ще има ли втори сезон? Защото финалът остана някак отворен.

Слагам в скоби материал от журналиста Мулту Хесарджи за "Вълшебни огледала и мислите на Боран- преведени от неговата група във ВК.

Скрит текст:
Sign Triangular Flag On Post От журналиста Мулту Хесарджи
Сейчас самое время посмотреть разные истории Азиза Несина, воплощенные в кино. На этот раз, годы спустя, здесь Толга Орнек с фильмом «Чудо зеркала», состоящим из рассказов Азиза Несина. Актерский состав — это именно то, что я хотела, потому что мне важны не только хорошие актеры, но и энергия и человечность каждого из них. У меня был долгий разговор с актерами фильма «Чудо-зеркала» Шебнем Бозоклу, Дженгизом Бозкуртом, Бораном Кузумом и Эреном Демирбашом, о фильме, мечтах по мотивам фильма и, конечно, о Азизе Несине.
▫▫▫▫▫▫
БОРАН КУЗУМ

✔«Я думаю, что мечтать — это то, что заложено в человеческой природе».

С его спокойной и джентльменской позицией Боран Кузум для меня совершенно другое место. В его игре есть следы этого, и именно поэтому я считаю его успешным. Персонаж, которого он играет, Керим, — это проблема, с которой мы все сталкиваемся. В поисках средств к существованию, но мечтой оказаться где-то в другом месте, на другой работе...

🔸Как к вам пришел сценарий, как вас выбрали, можете ли вы рассказать нам об этом процессе?

🔹Мы встретили Толгу Аби в Лос-Анджелесе и в это время также ходили на семейные ужины. После этого я был в Анкаре, в доме своей семьи, он позвонил мне и прислал сценарий. Я прочитал это в течение двух часов и позвонил ему. Он написал такой красивый сценарий, что он мне очень понравился. Мне очень понравился фильм, и я очень рад быть его частью.

✔«Азиз Несин – важный писатель, которого я знаю с детства»

🔸Я считаю, что это большая удача – создать такой красивый сценарий по рассказам Азиза Несина. Что для вас значит Азиз Несин?

🔹Азиз Несин – выдающийся писатель, которого я знаю с детства. Мой отец очень любил его, и в нашей библиотеке егобыли книги. Азиз Несин, конечно, даже если ты в детстве мало что понимал, когда вырос,
по мере того, как вы прогрессируете и берете уроки литературы, вы лучше понимаете, как наша страна обращается со своим народом и как он рассказывает об этом с точки зрения черной комедии. Вы также видите, что он рассказывает это с такой точки зрения, где каждый может чему-то научиться. В фильме Толга настолько хорошо объединил 6 рассказов Азиза Несина, что отнесся к ним как к социологическому случаю и очень хорошо объяснил наш народ и то, чем люди будут жертвовать и рисковать, преследуя свои мечты.

🔸Вы играете за персонажа, который, будучи водителем скорой помощи и перевозя мертвых, на самом деле мечтает стать кем-то другим. Керим очень приятный персонаж, что скажешь?

🔹Да, у него есть мечты, но он также тот, кто принял реальность этого мира и страны. Пытаясь осуществить свою мечту, он также осознает, что ему нужно зарабатывать на жизнь и что он семьянин... Вот почему он тот, кто принял свою ситуацию и живет в ситуации «Я должен зарабатывай отсюда, делать нечего». На самом деле это очень забавная ситуация. Он каким-то образом принял свою ситуацию как процесс и затем каким-то образом осуществил свою мечту.

✔«Керим — персонаж, которого я вижу очень близким себе».

🔸Мне нравилось, что он не переставал мечтать. Он мог сдаться своей реальности и продолжать жить. Когда люди изо всех сил пытаются зарабатывать на жизнь, они могут забыть о своих мечтах, но я могу сказать, что их упрямство и настойчивость в работе над своей мечтой очень мотивировали меня.

🔹Впервые могу с легкостью сказать, что это персонаж, которого я вижу очень близким мне. Он тоже этого заслуживает. Когда я впервые приехал в Стамбул, я испытал различные трудности при построении своей карьеры и начале карьеры. Но я не отказался от своей мечты. Я воспринимал те времена как процесс и всегда верил, что потом добьюсь успеха. Вера в него фактически становится вашей самой большой мотивацией в жизни и помогает вам легче пройти этот процесс. Возможно, это поможет вам легче достичь своей мечты.

✔«Я скорее целеустремленный, чем мечтатель»

🔸Много ли Вы мечтаете и сколько ваших мечтаний сбылись?

🔹Я не такой уж мечтатель, но думаю, что мечтать – это часть человеческой натуры. Я скорее целеустремленный, чем мечтатель, или говорю так потому, что хочу, чтобы так было. Я не могу не думать, что именно то, о чем мечтают, но это все-таки мечты. Поэтому я мечтаю, конечно.

✔«Стамбул – очень трудный для жизни город»

🔸Что было в ваших мечтах и ​​что сбылось? Дай мне посмотреть, видел ли ты себя сегодняшнего?

🔹Почему-то я ему поверил. Итак, я всегда хотел жить в Стамбуле, пока был в Анкаре. После этого для меня это было большим разочарованием, но это другое... Стамбул – очень трудный для жизни город. Я поступил в консерваторию, которую хотел. Мне хотелось заниматься этой профессией, поэтому я начал ею заниматься. Некоторые события все еще происходят, я благодарен и не могу в это поверить. Вот почему я думал об этих вещах, но, честно говоря, не верил, что такое возможно.

🔸В зеркале фильма мы можем увидеть себя там, где хотим быть, и даже можем оживить или даже стереть свои воспоминания. Если бы у нас была такая сила?

🔹На самом деле мы можем сделать это в уме, но я не знаю, когда вы увидите это из реального места. Эта сила может быть очень мотивирующей, но с другой стороны, мы уже начинаем понемногу отступать в виртуальный мир. Я все равно вижу свою мечту, возможно, это осущетвится, даже если я не буду гоняться за ней, я не знаю./spoiler]

Тази снимка май е от Париж.

# 694

Предаването на Ибрахим Селим с Берг.

Засега има преведени няколко много интересни откъса
Отговаря на въпроса
-Децата ви имат ли навици, които ви дразнят?

Разказва за емоционалните реакции - своите и на Халит, когато гледат сериали.
"По принцип ме е срам да плача и винаги го крия....Халит например много красиво плаче докато гледа филми...."

Как са избрали имената на децата

Много е смешно предаването, ще чакаме превода. Представите ми и за нея, и за Халит съвпаднаха с разказа ѝ. А Хан продължава да изненадва с интелигентността си - само на четири години е. Сигурно побърква и учителите с въпросите, които задава. Heart Eyes

След предаването тя публикува снимки и клипчета зад кадър на "Възел"

И по време на празниците продължава да работи - залята е с поръчки от Petit Coral.

Бирсен репостна клипчетата и написа - "Моето любимо видео номер едно... Бергюзар Корел сподели видеоклипове зад кулисите от поредицата "Възел". Номер едно е сцената с Неслихан, Вурал и Каан в колата.

От GAİN продължават да публикуват клипчета със сцени от "Сякаш няма утре".

Клипче - Халит в "Ти си моята родина"

Есра и Гюн в горите на Болу

Пънар и Каан на Малдивите.

# 695
В един от таблоидите в Турция пише, че Хакан Курташ е направил предложение на Бирдже Акалай и тя е приела. Дано е вярно, желая им много щастие! Heart

В групата на Боран във ВК преведоха интервю за Хабер Тюрк- негово и на режисьора на "Вълшебни огледала. Слагам линк и текста в скоби- за който не може да влезе в тази  платформа.

Азиз Несин предсказал искусственный интеллект в 1956 году
Интервью Толги Орнека и Борана Кузума для HaberTurk.

Что бы мы сделали, если бы у нас были чудо-зеркала? Каково было бы наше настроение, если бы мы подошли к нему и увидели отражение человека, которым хотим быть, жизни, которой хотим жить? Известный режиссер Толга Сэмпл и один из главных актеров фильма, восходящая звезда нового поколения Боран Кузум рассказали об этом в интервью Habertürk в своем новом фильме "Чудо-зеркала". И многое другое…

Допустим, у вас есть чудо-зеркало. Когда вы смотрите на это; это отражает ваше видение вашей мечты и жизни, которой вы хотите жить. Вы смотрите и смотрите и счастливы. Похоже, что с помощью искусственного интеллекта мы разместим эти зеркала в самых необычных уголках наших домов и рабочих мест в ближайшие годы. Азиз Несин мечтал о таком зеркале 68 лет назад. Он не только мечтал об этом, но и написал об этом историю.

Толга Орнек объединил с ним еще 5 рассказов Азиза Несина и снял их под названием "Чудо-зеркала".

Продюсером выступил Мине Шенгез из Orchestra Content , а среди сопродюсеров были Альп Чагры Гюнал и Левент Гюнери. Толга Орнек написал сценарий и снял фильм... «Чудо-зеркала» с Дженгизом Бозкуртом , Бораном Кузумом , Шебнем Бозоклу , Зеррин Шумер , Эрен Демирбаш , Иштаром Гёксевеном и Идиль Фырат в главных ролях. В нем рассказывается история о том, через что прошел отец чудо-зеркала. Еще одна важная тема фильма — что происходит с водителем скорой помощи, пытающимся реализовать свою мечту стать режиссером и сценаристом...

Толга Орнек и Боран Кузум ответили на вопросы Мехмета Чалышкана из HaberTurk.

«Я ДАВНО НЕ СНИМАЛ ФИЛЬМ В ТУРЦИИ»

• Толга, поздравляю с новым фильмом «Чудо-зеркала». Какова отправная точка рассказа?

Толга Орнек. От идеи до реализации прошло три года. Я давно не снимал кино в Турции. Я хотел вернуться с проектом, который будет меня волновать и стоит потраченного времени. Для меня не могло быть более масштабного и почетного проекта, чем экранизация Азиза Несина. Азиз Несин – мой любимый человек, с которым я учился еще с университета. Снова открыть для себя их истории, прочитать их, попытаться понять и снять по ним фильм — это было одним из самых захватывающих событий в моей карьере.

«БЫЛА ЗАДЕРЖКА ИЗ-ЗА ЗЕМЛЕТРЯСЕНИЯ»

• По какой причине это заняло 3 года?
Толга Орнек. Съемки длились 6 недель, времени это заняло недолго, но исследование, написание сценария, предварительная подготовка... Потом была небольшая задержка из-за землетрясения. От задумки до релиза прошло 3 года, но съемки прошли гладко и без проблем. За 6 недель мы сняли все, что хотели, с той командой, которую хотели, с актерами, которых хотели, и весело провели время.

Боран Кузум. Когда предварительная подготовка была такой сильной и мощной, работы у нас было очень мало.

«Я ПОЗВОНИЛ ЧЕРЕЗ ДВА ЧАСА»

Что вы почувствовали, когда получили предложение? Какие особенности фильма заставили вас захотеть сыграть в нем?

Боран Кузум. Перед фильмом мне довелось встретиться и познакомиться с братом Толгой. Я давно хотел с ним поработать. Потому что, на мой взгляд, он режиссер, который меняет турецкое кино и создал уникальные и культовые фильмы. У меня также была возможность узнать его как человека. Конечно, он может быть хорошим режиссером, но он еще и хороший, отличный человек... Прежде всего, мне очень хотелось с ним работать. Потом брат Толга прислал мне сообщение. Он был в Лос-Анджелесе, я был в Анкаре... Из-за разницы во времени был поздний вечер... "Если я пришлю тебе сценарий, ты его прочитаешь?" Я знал, что он собирается снимать этот фильм, но мы встречались не для этого фильма. Я сразу прочитал его, и мне понравился сценарий. Я позвонил через два часа.

Толга Орнек. Наверное, это рекорд в моей карьере. Нашему продюсеру Майне: «Я отправляю сценарий Борану. Должен ли я его отправить?» - спросил я. «Отправляйте», — сказал он. Я отправил его... Через два часа я отправил сообщение Майну: «Ему понравилось, и он хочет поиграть»... "Как?"- сказал. Тот факт, что мое предложение было принято в такой короткий срок, является рекордом в моей карьере.

"ЭТО ПРОЦЕСС, КОТОРЫЙ Я НИКОГДА НЕ ХОТЕЛ ЗАКАНЧИВАТЬ»

Ты прошел "Серебряный год" своей карьеры. 27-й год... У тебя 13 работ, как ты себя чувствуешь?

Толга Орнек. У меня такое ощущение, что время летит быстро. Это было приятное время, но я до сих пор вижу себя взволнованным 26-летним молодым человеком, который снял свой первый фильм и которому предстоит еще многому научиться, еще много фильмов снять и встретиться со многими ценными людьми. Это процесс, который я никогда не хочу заканчивать. Потому что я очень люблю это делать. Недавно я просматривал архив и почувствовал, что мне очень повезло, когда я увидел фильмы, которые снимал, и актеров, с которыми работал. Я работал с очень хорошими людьми.

"ЭТО НЕ ДЕЛАЕТСЯ БЕЗ ВОЛНЕНИЯ»

• Разве это не то волнение, которое поддерживает тебя на плаву?

Толга Орнек. Ничто не делается без волнения... Кинобизнес - такая интересная штука, это работа, где ты раскрываешься со всей своей личностью... Ты выходишь на съемочную площадку с сотней людей, все знают друг друга, все взаимодействуют друг с другом, этого нельзя делать, не любя это. Это очень приятная работа, если делать ее с душой. Потому что это очень приятный процесс, от идеи до ее представления публике... Это тоже увлекательно. Мы; Мы стремимся к тому, чтобы зрители смотрели хорошие фильмы. Это тоже приятное волнение…

«ЭТО ПРОИСХОДИТ ТОГДА ДОЛЖНО ПРОИЗОЙТИ»

• «Чудо-зеркала» — ваша первая работа после 2016 года, почему вы так долго ждали?

Толга Орнек. Я не специально ждал... Было запланировано несколько проектов, но их не удалось реализовать в последнюю минуту. Пандемия вмешалась. Я тоже не выбрал несколько работ. Проект, который должен быть реализован, происходит тогда, когда это необходимо. Конечно, 8 лет — это немного, но сейчас я думаю немного ускориться. Я хочу нажать на газ и сократить разрыв. Этот проект действительно придал мне сил. Это вновь разожгло волнение в самом начале моей карьеры. Вот почему я хочу продолжать на полной скорости.

"НЕ ТАК-ТО ПРОСТО ПЫТАТЬСЯ ДОСТИЧЬ СВОЕЙ МЕЧТЫ»

• Какой процесс подготовки вы прошли, готовясь к своей роли, и испытывали ли вы что-нибудь похожее на персонажа, которого изображаете в фильме?

Боран Кузум. Азиз Несин - писатель, который является очень хорошим зеркалом для нашего народа. Мой персонаж переживает то, что переживают молодые люди в этой стране, как близко, так и удаленно. Мы находимся в жизненной суете, пытаемся как-то выжить. С одной стороны, у нас есть мечты, но, к сожалению, из-за структуры, в которой мы существуем, осуществить наши мечты не всегда очень реалистично и легко. В этом процессе, принимая некоторые вещи и фактически занимаясь другими профессиями, Вам нужно продолжать свою жизнь, зарабатывая деньги, даже в тех профессиях, которые вам не нужны. «Керим» такой человек... Он в юном возрасте стал семьянином.
Молодой человек, который мечтает стать писателем и режиссером, но также работает водителем скорой помощи, чтобы зарабатывать на жизнь. Вот почему для нас это не так уж и далеко с точки зрения истории и подхода. Я испытал очень похожие вещи. Может быть, я и не работал водителем скорой помощи, но попытаться наладить жизнь, удержаться за нее и осуществить свои мечты, будучи ребенком отца-государственного служащего в таком месте, как Стамбул, не так-то просто.

«АЗИЗ НЕСИН ПРЕДСКАЗАЛ ЭТО В 1956 ГОДУ»

• Как возникла идея объединить рассказы Азиза Несина с искусственным интеллектом?

Толга Орнек. Очень интересно... Наш главный рассказ "Чудо-зеркала" Азиз Несин написал в 1956 году, я хочу еще раз подчеркнуть, он написал его в 1956 году... Он предвидел это, мечтал об этом, и когда я прочитал это, это было похоже на историю, столь актуальную для настоящего времени. Это даже звучало как история, подходящая для будущего... Я хотел перенести то, что написал Азиз Несин, кинематографическим языком немного дальше, в будущее. Я думал, что визуальное изображение также придаст повествование, а также визуально перенесет фильм в другое место. При написании фильма искусственный интеллект не был такой актуальной и обсуждаемой темой. Это тоже очень хорошо перекрывается. На самом деле, это не мое мнение, Азиз Несин видел это, видел это очень и очень давно.

Представим, что есть чудо-зеркало, как в фильме. Вы шли перед ним, что бы вы хотели там увидеть?

Боран Кузум. То, что я хочу увидеть на данный момент, - это занять очень хорошее место в прокате.

Толга Орнек. Я хочу, чтобы мой сын стал счастливым, успешным и здоровым человеком. Я старый, а мы до сих пор с ним тусуемся... Это было бы моим самым большим счастьем.

"ЭТО НЕ ТА СИТУАЦИЯ, К КОТОРОЙ Я МОГУ ПРИВЫКНУТЬ".

Ты восходящая звезда нового поколения, как ты себя чувствуешь?

Боран Кузум. Я очень люблю свою работу. Только что Толга старший брат рассказал мне; “Я чувствую тоже волнение, что и в начале своей карьеры”, - сказал он. Очень важно сохранить это волнение. Это становится ситуацией, которая невольно преследует вас все время, когда вы занимаетесь любимым делом. Я очень люблю свою работу и ставлю своей мотивацией делать свою работу для людей, а не для себя. Я так счастлив, когда кто-то смотрит и чувствует что-то еще в своей жизни, смотрит в этот мир через другое окно. И я подозреваю, что это скромное влияние, которое мы оказываем на людей в нашей профессии... Мне было 21-22 года, когда я начал заниматься бизнесом на виду. И мы живем в эпоху социальных сетей, и, конечно, это непросто... У всех есть мнение о тебе еще до того, как ты узнаешь себя. И у тебя нет времени узнавать себя из-за того, что ты так много работаешь. Это не то, к чему я могу привыкнуть. Поэтому я продолжаю жить, разделяя свою работу и свою жизнь на две части и каким-то образом уравновешивая их.

Это тяжело, не так ли?

Боран Кузум. Это сложно, но в каждой работе есть свои трудности. Что делает это проще, так это принятие.

Толга Орнек. Поскольку работа у Борана на первом месте, его цель - не слава. Слава - это влияние, побочный элемент его работы. Если бы Боран оставался таким же неузнаваемым, но продолжал делать то же самое, он был бы так же счастлив.

Боран Кузум. Если бы ях отел быть тем, кто получал от этого удовольствие, если бы мне бы очень хотелось быть знаменитым, может быть, эта жизнь была бы для меня намного проще, но, поскольку, это мне не подходило, я как-то отделил ее. Я очень люблю свою работу и стараюсь выполнять свою работу и держать свою жизнь как можно дальше от нее.

"ЭТО БЫЛА МЕЧТА, КОТОРАЯ СБЫЛАСЬ ДЛЯ МЕНЯ»

Учитывая ваше планирование карьеры, соответствовало ли то, чего вы достигли до сих пор, этому плану?

Боран Кузум.Да, было непросто пробивать свой путь молодого актера. Потому что, когда вы начинаете эту профессию в молодом возрасте, для вас открываются определенные пути. Даже если ты не хочешь, тебя туда подталкивают какие-то люди. Не так-то просто проложить свой путь, необходимо остановиться в альтернативном месте. Я хотел остановиться в другом месте. Вместо того, чтобы играть пустые роли, которые служат только мейнстриму и входят в ведущую мужскую категорию, я хотел быть частью истории, играя роли, которые отличаются друг от друга, которые могут быть уродливыми, когда это необходимо. И после того, как я пошел своим путем и принял это, это стало для меня мечтой, которая осуществилась.

Толга Орнек. Я хочу кое-что сказать об этом. Мы встречались еще до фильма. Я знал Борана как человека еще до фильма. В любом случае, я не могу работать с людьми, с которыми я лично не могу ладить, которые мне не нравятся, которых я не люблю. Потому что мы вместе отправляемся в путешествие, мы становимся семьей, и я хочу, чтобы эта семья была постоянной. Боран - актер, который очень дисциплинирован, очень уважительно относится к команде, приходит вовремя подготовленным и с которым режиссеру очень легко работать. Он уже очень талантлив... Она актер, который также очень продвинулся вне кино. Он интересуется миром, путешествует, видит, учится, переживает и приносит все это на съемочную площадку. Для режиссера 40% режиссуры - это работа с нужным актером. Если вы ладите, ты просто обязан быть его первым зрителем и присматривать за ним. Он и так все делает. Я думаю, что Боран уже отправиться в очень хорошее место, во многие другие места, места, о которых никто никогда не догадается. Надеюсь, мы поедем в некоторые из них вместе.

«Я ХОТЕЛ, ЧТОБЫ АЗИЗ НЕСИН ПОДЧЕРКНУЛ ЭТО»

Что конкретно вы хотели подчеркнуть в «Чудо-зеркалах»?

Толга Орнек. Я хотел, чтобы он однажды подчеркнул Азиза Несина. Итак, я хотел напомнить вам, что эти прекрасные истории написал Азиз Несин. В этой истории есть и совсем другое путешествие, есть мечты, трудности достижения мечты и поддержка, необходимая для достижения мечты. Люди, которые входят в нашу жизнь без нашего ведома, происходящие от персонажей Борана и Ченгиза, иногда могут изменить ход нашей жизни. Так что на самом деле это фильм о пересекающихся жизнях.

«ИМ БУДЕТ ХОРОШО»

Какие чувства, по вашему мнению, возникнут у зрителей, когда они покинут театр?

Толга Орнек. Прежде всего, надеюсь, они скажут: «Я посмотрел совсем другой и уникальный фильм». Во-вторых, они выйдут с хорошим настроением. Они захотят мечтать. Я думаю, они захотят осуществить свою мечту и испытать такие красивые, приятные и счастливые чувства. Я надеюсь, что они почувствуют, что получили другой опыт.

Боран Кузум. Я думаю, что я могу к этому добавить. Потому что это действительно так... Я посмотрел фильм, он оказался намного лучше, чем я ожидал, и я думаю, что он изменит ситуацию. Кроме того, этот фильм также воодушевит людей из нашей индустрии. Это будет стимулировать новые повествования, новые пути, новые перспективы.

• Я думаю, что это одна из визитных карточек Толги…

Толга Орнек. Да, именно тогда ты набираешься опыта и, пробуя разные стили, ты совершенствуешь свои знания и опыт. Я очень боюсь неудачи. У меня еще больший страх повторить то же самое. Попытки – это то, что волнует нас всех.

«МЫ ТОЖЕ ВЕРИМ»

• Что для вас означает неудача, комментарии или кассовые сборы?

Толга Орнек. Прежде всего, давайте полюбим фильм. Если нам понравится фильм, если мы будем счастливы... Я думаю, это в первую очередь будет настоящим успехом. Потому что этот успех, это чувство удовлетворения отражается и на публике. Путь, который начинается со зрителями, также начинается с хорошего шага. Потому что другие жанры, условия того времени, конъюнктура не находятся под нашим контролем, но когда делаешь хороший фильм, он находит свое место.

"ИСКУССТВЕННЫЙ ИНТЕЛЛЕКТ НЕ МОЖЕТ ЗАНЯТЬ НАШЕ МЕСТО»

• Искусственный интеллект на повестке дня... Профсоюз актеров и Союз сценаристов США выступили с заявлением по этому поводу; «Искусственный интеллект развивается настолько, что может отнять у вас профессию. Заявление типа "Будьте осторожны"... Что вы думаете по этому поводу? Может ли вас заменить искусственный интеллект?

Боран Кузум. Я думаю, что не может. Мы можем жить эмоциями. Эмоции - это не то, чему можно подражать. Искусственный интеллект это не то, что можно имитировать во многих областях. Возможно, это облегчит жизнь, но я не думаю, что оно когда-либо сможет заменить искусство. Я впервые увидел искусственный интеллект с иллюстрациями в самом начале. Вы пишете определенные коды, и он создает иллюстрацию. для вас. Я не думаю, что он когда-либо сможет заменить настоящее рисование и живопись. И не сможет

Толга Орнек. Я согласен с Бораном. Искусственный интеллект многое упростит с технической точки зрения, но с эстетической точки зрения, с точки зрения творчества, это очень сложно. Потому что это творчество также состоит из ансальных недостатков. Эти сиюминутные недостатки очень трудно повторить и имитировать, но с технической точки зрения это будет очень легко. Это происходит и сейчас, но я не думаю, что это может имитировать эмоции актера или чувства композитора, эстетическое чувство режиссера. Потому что эстетика также формируется ошибками, она формируется рецептами быстрого приготовления, но в техническом смысле она может многое упростить. Игроки уже взяли себя в руки в этом вопросе на данный момент. Подобные изображения недоступны без их одобрения.

Толга Орнек. Я согласен с Бораном. Искусственный интеллект многое упростит с технической точки зрения, но с эстетической точки зрения, с точки зрения творчества, это очень сложно. Потому что это творчество также состоит из сиюминутных недостатков. Эти сиюминутные недостатки очень трудно повторить и имитировать, но с технической точки зрения это будет очень легко. Это происходит и сейчас, но я не думаю, что это может имитировать эмоции актера или чувства композитора, эстетическое чувство режиссера. Потому что эстетика также формируется ошибками, она формируется рецептами быстрого приготовления, но в техническом смысле она может многое упростить. Игроки уже взяли себя в руки в этом вопросе на данный момент. Подобные изображения недоступны без их одобрения.

«ПРОИЗВОДСТВО В США НЕМНОГО СОКРАТИЛОСЬ»

Вы много лет живете в США. Как там дела в киноиндустрии? Говорят, что от старого голливудского производства не осталось и следа…

Толга Орнек. Производство еще немного уменьшилось, оно не имеет прежней славы. Потому что это так запутано. С распространением платформ и каналов, приходом пандемии и увеличением бюджетов эти крупнобюджетные фильмы уже не идут так хорошо, как раньше. Есть тенденция к большему количеству личных работ, разных работ, и эта тенденция будет усиливаться, но так всегда. Увеличивается период личных дел, затем увеличивается количество дел с большими взрывами и супергероями, а затем все возвращается на эту сторону. Я думаю, что мы находимся в переходном периоде. В США, как и везде, сложно, потому что киноиндустрия требует огромной экономической мощи.

«СЛИШКОМ МНОГО ПЕРЕМЕННЫХ»

• Вы также принимали участие в цифровых платформах, кино- и телепроектах. Кино оказалось в сложной ситуации, в этом сезоне оно немного восстановилось. Как актер, как вы оцениваете интерес зрителей к кино?

Боран Кузум. Честно говоря, я не очень могу оценить это как актер... Поскольку успех кино - это скорее коммерческий успех, пусть продюсеры оценивают его больше... Что они должны сделать, как они должны изменить ситуацию, чтобы мы могли привлечь зрителей в кино. Потому что есть так много переменных. Что-то происходит в стране, и внезапно люди чувствуют себя неуверенно и не хотят выходить из дома. Даже если ты снял очень хороший фильм, его могут не посмотреть.

«НЕКОТОРЫЕ ФИЛЬМЫ СТОИТ ПОСМОТРЕТЬ В КИНОТЕАТРЕ»

Вы усердно работали на съемочной площадке 6 недель, играли очень охотно, потом что-то происходит, и это смотрят меньше, это на вас влияет?

Боран Кузум. Для меня успех - это момент, когда я чувствую, что снял хороший фильм... Этот фильм каким-то образом где-то находит своего зрителя.

Толга Орнек. Есть фильмы, которые стоит смотреть на большом экране. Я считаю, что фильмы с яркими визуальными эффектами, сильным звуком и более эпическими историями следует смотреть на большом экране. Я не смотрел «Чудо-зеркала» некоторое время после того, как он закончился. Когда я пришел на осмотр на прошлой неделе, я посмотрел его на большом экране и получил совершенно другие впечатления. На самом деле мы сделали это для большого экрана. Потому что на большом экране я больше ценил визуальные эффекты, цвета, движения камеры, движения актеров и действия в их ролях. Я думаю, что некоторые фильмы, фильмы, которые, как мне кажется, похожи на наши, следует смотреть на большом экране. Я думаю, что инвестиции должны быть сделаны соответствующим образом, но есть и хорошие работы, снятые на телевидении. Их также можно посмотреть на платформе. Важно сначала найти историю, которую вы расскажете, а затем решить, где вы ее покажете.

«Я ПЛАВАЮ В ОКЕАНЕ АЗИЗА НЕСИНА»

Будете ли вы продолжать рассказы Азиза Несина?

Толга Орнек. Я серьезно думаю... Потому что благодаря этому фильму я прыгнул в океан Азиза Несина, начал плавать и увидел, какой широкий и глубокий этот океан. Знакомство с Азизом Несином, Фондом Несина и его работами настолько повлияло и украсило мою жизнь, что я не хочу, чтобы он ушел из моей жизни. Мне бы хотелось сделать это раньше. Поэтому я обязательно сделаю это в будущем.

«ДЛЯ МЕНЯ ТОЖЕ ЭТО БЫЛО ЧУДО»

• Сталкивались ли вы когда-нибудь с событием, которое могло бы стать для вас чудом в какой-то момент вашей жизни?

Боран Кузум. Я не испытал настолько большого чуда, чтобы стать поворотным моментом, но маленькие чудеса случаются постоянно. Ничего конкретного я не могу сказать «Это случилось», но, например, этот фильм для меня стал чудом. Я говорю это не для продвижения фильма, но я давно знал, что этот фильм будет снят, и для меня это было чудом.

# 696
Онче, благодаря за интервютата с Боран! Flowers Hibiscus
Още един сайт 10 Хабер е писал за предложението на Хакан. Чакаме потвърждение от двойката.

С глас се смея на шоуто на Берг Joy

Преведен откъс

И едно репостнато клипче от нея

Отзив за сериала "Възел" от Шахан Гьокбакар - актьор, сценарист, продуцент - "В Aмазон има сериал, наречен "Възел". Бергюзар прави страхотно шоу с актьорската си игра. Не пропускайте да гледате сериала. Най-добрата актьорска игра, която съм виждал в турски сериал от много време."

Много известен с тази роля

Сема днес е рожденичка - честита да е! Много здраве, щастие и нови прекрасни сценарии ѝ пожелавам! Green Heart Flowers Four Leaf Clover
Поздравът от Берг - "Моята Сема. Мога да пиша много за теб, но пак няма да е достатъчно... Винаги си близо до мен и само ако знаеше колко е ценно е да знам това. Много те обичам. Честит рожден ден".
И от Уур

Само някои поздрави от приятелите. Има от роднини, колеги, журналисти, блогъри, от екипа на "Присъда"

Алекс е превела интервюто на журналистката Еда Токджан със Сема. Благодарности! Много е интересно - Сема винаги разказва увлекателно, от всичките преведени интервюта научавам неща от кухнята на сериалите, които друг не е споделял.

интервю със Сема Ергенекон. Ще го сложа в скрит текст, че е малко дълго.

Вие имате ли приятели, които са спечелили "Еми"? Едно интервю със Сема Ергенекон...

Първият гост на "Неделни разговори с Еда Токджан" е име, което ни изправя на нокти... Понякога я прегръщате като "мама Сема", а понякога я критикувате безмилостно. Но резултатът е, че тя никога не се променя, никога не се отклонява от това, което си знае.
Защото тя има цел... Има проблеми, които иска да изрази, теми, за които се бори, за да бъде чут гласът ѝ. Знайте, че дори и да предизвиква реакцията ви, в крайна сметка я разбирате... И ви кара да си кажете "Уау, никога не сме мислили за това по този начин"...
Разбира се, че говоря за Сема Ергенекон.

Вие имате ли приятели, които са спечелили "Еми"? Аз имам и сега ще си поговоря с нея...

Наистина се гордея с теб, гордея се с постиженията ти и се гордея с това, което си.

Много ги благодаря, виж, срам ме е да говоря за такива неща...

Имаш много хитови заглавия, които си направила... И "Присъда" вече трети сезон. Предишните ти проекти също бяха гледани и харесвани, но "Присъда" може би е достигнало до различна аудитория.

Има аудитория, която казва "Не обичам да гледам сериали по телевизията, гледам ги повече на дигитално", може би е достигнала повече до този сегмент.

Усещането, което имах, когато започнах да гледам "Присъда", беше следното: не ме отегчава и е някак непредсказуем. В съвремените сериали винаги  можем да познаем, че вратата ще се отвори и мъжът ще види жената.  В „Присъда“ не е така. Е, имаш ли живот, който да е толкова вълнуващ, колкото този на героите, за които пишеш?

Не мисля така, имам рутинен и обикновен живот, но има неща, които ме изненадват, изненадват или не знам, оглушават, принуждават, но това е всичко, не е вълнуващ живот у дома с три деца...

Ако искаш да вечеряш с някой от героите си... Кой щеше да е той?

Оооо... Никога не са ми задавали такъв въпрос...

Е, потрудила съм се , имам няколко добри въпроса към теб...

Едва ли ще мога да отговоря на това...

Питам те за един герой, с когото няма да осъзнаеш как минава времето докато си говорите.

Това е много труден въпрос. Има толкова много сериали и толкова много герои от миналото...Ако говорим специално за „Присъда“.... Не мога да избера... Ще помисля и ако се сетя, ще ви кажа до края на интервюто.

Ами... Има ли герой, който ти е близък? Сред тези, които си създала...

Всъщност във всеки проект всички герои носят частица от мен. Но някои от тях повече, разбира се... Например, питат ме: "Ти Джейлин ли си или Ългаз?". Всъщност аз съм и двете. Ситуациите, които ги изправят един срещу друг, са противоречията, които изпитвам самата аз в собствения си живот. Мисля, че малко приличам на Ългаз. Всички смятат, че приличам на Джейлин, но аз мисля, че малко повече приличам на Ългаз, особено в желанието му за истинност.

Случвало ли ти се е да има актьор, който да каже "Не мога да изиграя това" за текст, който си написала?

Много... "Не ми харесва тази сцена, не искам да я играя."

Какво е отношението ти? Ядосваш ли се или се разстройваш от мисълта, че не те харесват?

Преди се ядосвах и давах остър отговор, но сега разбирам защо не искат да играят и намирам начин да ги убедя, ако смятам, че е необходимо. Или пък те се убеждават, когато им обясня основните причини. Но в миналото реагирах по-остро, но в миналото и актьорите бяха по-остри. Сега сценаристите и творците на разкази са по-признати и ценени. Тяхната стойност и ценност вече се признават. В миналото с тях се отнасяха по-скоро като със секретарки. "Не пиши така, пиши така, тук трябва да е така"... Не сме виждали актьори, които да променят сценария на снимачната площадка, които да казват: "Тук ще е така, дай ми го, аз ще го напиша". Имало е случки, които са били достатъчно сериозни, за да стигнат до нивото на наглостта и несправедливостта. Разбира се, напоследък не съм го преживявала...

Получаваш много коментари от фенове на сериала. Кой е най-странният коментар, който си получавала? Отговорила ли си на него или какво бих искала да отговориш?

До скоро бях тяхна "мама Сема", но видях, че могат да критикуват толкова бързо, колкото и да хвалят. Освен това съм човек с висока енергия, който не може да търпи много несправедливост. Те могат да гадаят нещо, което никога не съм си помисляла, сякаш  съм го направила така, и да кажат " определно тя така го е направила.". Тнищо общо. Това е несправедливо. Аз нямам право на отговор... На кого да отговоря? Намирам за малко жестоко да нападаш някой, който няма право на отговор. И това е много тъжно за мен. Мислех да стоя далеч от социалните мрежи, но и за това няма решение. Искам да кажа, не знам, в момента с феновете не сме в добри отношения.

Получихте много реакции за сцената, в която Тууче беше пребита и изнасилена.

Това е, което искам да кажа. Започнахме "СПрисъда" с намирането на тялото на младо момиче в контейнер. Няколко епизода преди инцидента с Тууче, беше убито дете, което е било свидетел че майка му и чичо му са имали афера.Винаги сме били много агресивни. Всъщност точно това е нещо, което винаги го има, когато се случи на някой, когото не познаваме, ние обръщаме гръб или не се борим. Борим се само за собственото си обкръжение и с най-близките ни. Потвърдих тази физиологична ситуация и за себе си.

Когато гледах, разбрах, че искаш да изкрещиш нещо.

Те ще видят какво съм крещяла в следващите епизоди. Когато стигнат до 90-ия епизод, ще осъзнаят какво съм проектирала, какво съм искала да се обсъжда. Иска ми се телевизионните сериали да могат да променят нещата, но за съжаление не сме толкова силни. Но поне има място, където мога да накарам хората да кажат "о, и това го има", всъщност всичко беше, за да го обясня, да представя нова и различна гледна точка. Надявам се, че когато го гледат, ще си кажат "осъзнавам, че всичко е било за това".

Избра Уур за тези сцени. Добре, разбира се, не го виждам като твой съпруг, когато гледам, но е малко като да си го прецакала. Чувствах се ужасно в сцената, в която той плачеше. Мисля, че беше ужасно повлиян, докато играеше...

Беше много засегнат. В продължение на седмица и десет дни се разхождаше из къщата нещастен и лишен от енергия. Причината, поради която избрах там Уур и Тууче, е следната: Докато се разказваше тази история, имаше моменти, в които всички страдаха и бяха подложени на изпитания. Ерен и Тууче винаги бяха подложени на изпитания с тяхното обкръжение. За първи път видяхме Ерен да бъде изпитван от преживяване, което директно го свързва и докосва. Всъщност това беше така, защото сега беше негов ред.

Каза ли ти нещо?

Беше много щастлив. Това е пространство, в което те могат да покажат своята актьорска игра, една напълно различна страна пред публиката. Човек, който се обръща към отмъщението. Налице е трансформация на героя. Актьорите са щастливи в това отношение. Те не се питат защо преминавам през тази болка.

Но моят приятел плака много...

И аз плаках, докато го гледах. Плаках дори по време на трейлърите,  плаках, докато го пишех. Но и това го има, Еда... Ден след това гръмна историята на воденичаря. Има връзка, енергия между "Присъда" и реалния животт. Сега ми казват: " Може ли един лекар да бъде изнасилвач?" Нима за това има професия ? Във всяка има такива. Не сме ли чували? Хората го правят. Това няма нищо общо с професията!

Ти накара Ългаз да каже това в сериала: "Не е достатъчно да крещим в социалните мрежи, трябват ни действия, за да е възпиращо за другата страна".

Не... Това беше изречение, което написах преди това. Вървим с три епизода на склад. Това ми казаха и те: "Вижте,с малкия си ум ни скастря от там“.

Но си беше точно на място.

Бих ли използвала сценария за това? Не се занимавам с такива неща. Сценариите са написани преди това. Докато гледате 88, се пише 92. Това, за което искам да говоря там, е, че се случва някакво събитие, всички се хващат за телефоните и започват да злословят, като говоря за тези, които правят това само от клавиатурата. Аз например никога не правя такива постове. Опитвам се да правя това, което имам да кажа, или това, което смятам, че мога да повлияя с работата си. Всъщност това исках да кажа... Те ми се обидиха...

Занимавяш ли Уур, когато пишеш?

Постоянно му разказвам... Казвам: "Как мислиш, че ще се получи тази история? Понякога той се събужда сутрин, сънлив е, ще ходи на снимачната площадка, разбира се, искам да чуя мнението му, защото се доверявам на погледа му и на начина, по който усеща историята...

Какво правиш, когато каже: "Не вярвам в историята"? Отказваш ли се от идеята? Твоята половинка е, независимо от всичко. В края на краищата всички сме с хора, чиито чувства и мисли ни вълнуват...

Не се отказвам... Питам защо не вярваш. В края на краищата, когато гледаме всички фантастични истории, е много трудно да ни накарат да повярваме, когато ни ги разказват, но те са написани така, че те карат да вярваш, докато ги гледаш. За да стане тази история правдоподобна, трябва да поставя основите ѝ. Обръщам ѝ допълнително внимание, вместо да се откажа, търся други начини да го накарам да повярва.

Дразнят ли те хората, които казват, че този сценарий е трябвало да бъде така?

Не, не се дразня. Но така; не се дразня, ако не се преминава определена граница. Ако се преминава границата, когато се опонира, да, дразня се. Разбира се, ако Али (режисьорът) или Керем (продуцентът), или някой от екипа ми каже нещо, тогава има голямо значение за мен.

Имаш ли план за пенсиониране на героите си, когато сериалът приключи? Например, нека Ългаз и Джейлин да са много щастливи... Някои да се помирят? Или пък искаш някой да умре? Излизаш ли извън рамките на това, което пишеш?

Не. Те продължават да живеят там в последния кадър.

След като напишеш сценария, казваш ли си "аз ли го написах"? Нали знаеш, че когато гледаме децата си, си казваме "аз ли го родих" с майчински инстинкт...

Хахахахаха... Казвам, че е добро, но не му се възхищавам. Също така преработвам нещо, когато го прочета три дни след като съм го написала. В един момент прочетох сценариите, които съм писала в миналото. Има моменти, в които си казвам: "Колко е тъпо, как съм си мислила, че това ще се случи?" И има безкрайно променящи се идеи.

Как реагираш, когато сцената, която си написала, е заснета по начин, който не очакваш и не искаш? Искаш ли да бъде заснета отново? В крайна сметка, ти си дала емоцията, но не можеш да получиш същата емоция...

Случва ни се често... Ако работата е в началото, ако е 1-ви или 2-ри епизод, тогава, когато кажеш "това не е така", ако продуцентът е съгласен с теб, може да се заснеме отново. Защото там има време. Но в момента епизодът се заснема и излъчва за 5 дни. Актьорът го заснема, отива в Германия или споразумението с мястото където снимате приключва. Тогава е много трудно да се презаснеме. Ние нямаме този лукс.

Тогава да преминем към наградите "ЕМИ"... Кажете ми истината... Вярваше ли толкова много?

Вярвах, наистина...

Значи беше сигурна, че ще я получите?

Бях сигурна...

Питам, защото те гледах на живо в онзи момент... Видях лицето ти, погледа ти, вълнението ти, но ти не изглеждаше сигурна.

Никой не беше сигурен. И мен ме накараха да се съмнявам. От една страна, разбраха, че съм прекалено убедена. Аз вярвах на 100 %, но те – не. Започнах да си мисля, че няма да ни се получиЗапочнах да се питам: "Това нещо невъзможно ли е, преувеличавам ли, сънувам ли?" Но в сърцето си бях сигурна; от самото начало бях много сигурна, че ще бъдем номинирани и че ще бъдем избрани. Винаги съм го казвала.
Гледа ли сте всички конкурентиили просто ги потърси в Google?
Прочетох историите на номинираните сериали. Рекламните клипове бяха много добри, но не съм ги гледала един по един. Може би дори това беше, защото толкова много вярвах в нас. Вече бяхме номинирани. Нямаше какво да правя.
Гледах заради теб. Започнах да следя наградите "ЕМИ". Усещаше ли нещо, което не можеше да кажеш на никого?
Не, споделих всичко с всички.

Винаги разказвам една и съща история за това, което се случи онази нощ. Беше 4 часа сутринта или нещо подобно, ти получи "ЕМИ". И веднага изпратих съобщение на Есра (Есра Ерол) с думите: "Ставай, Сема получи ЕМИ"... Тя заспала, докато чакала, събуди се около 6 и веднага написа "Наистина?". На сутринта плакахме заедно с нея. Толкова се гордеехме с теб. Това първият турски сериал с такава награда ли е?

Не, „Черна любов“ също спечели награда в същата категория.

Но винаги е представян като първият.

"Черна любов" получи тази награда, след като  беше приключил. За наш късмет ние я получихме, докато все още работим. Това предизвика голям отзвук.

Кой според теб е вярвал най-много в теб? След теб, разбира се...

Уур и Деврим и Бахар от екипа. Когато тази история се появи, Уур беше първият, който я прочете. След това Деврим и Бахар. Следователно тези, които първи влязоха в контакт, повярваха повече...

Всъщност ние чухме историята от теб три години да бъде излъчена.

Да, да, вярно, говорихме. Бях ви я разказала

Имаш много добър екип, много добър. Работиш и с консултанти...

Определено, освен моя екип имаме адвокати, полицаи, психолог.

Ти вдигна летвата. Следващият ти план е готов, нали? Ти никога не би казала предварително де.... Трябва и това да разкажа, например серията е в рекламната пауза преди последната сцена, много ми се спи, но съм много любопитна, понякога ти се обаждам, но никога не ми казваш...

Не казвам...

Получихме наградите "Еми", можем ли да отидем на "Оскар"-ите? Виж, ще отидем...

Имам много верен, изпълнен с надежда и ентусиазъм характер. Имам такова дете в себе си. Така че защо не...
Например сега искам да направя дигитален проект и да го видя. Защото така се упражнява един друг мускул, мускулът на писателя. Искам да напиша филм и да го опитам. Ще продължа да работя в телевизията... Националният ефир, разбира се, е много уморително, но те поддържа трениран и жив. Кара те да се вълнуваш, да си здрав и динамичен всяка седмица. Но ми е любопитно за другите, никога не съм писала сериал за дигитална платформа или филм. Искам да видя дали мога да ги направя. Искам да се видя колко струвам, честно казано. След като всичко свърши, искам да си почина малко, да си дам време и да отворя тетрадката си за спомени.

# 697
И аз благодаря за преведения откъс от интервюто на Берг, Лу! Hug

Боран е още в париж. На снимката- с мениджъра му и друга дама от екипа.

Може и да ни огрее този път с "Опиянени от любов". Grinning Самата официална страница на филма е пуснала информация за премиерата. Малко се обърках, добре, че хората във ВК са се постарали да обяснят- 29 април по иранския календар, по нашия-17 април. Ха да видим!

Много красива Пънар- на почивката.

# 698
Онче, и аз видях туита с дата 29 април, но не писах тук нищо от неудобство, че всяка дата е предпоследна. Изобщо не се сетих в кой век живеят иранците. Flushed

Днес за мюсюлманите е празник - честит да им е Рамазан!

Поздрав от Берг

Празнуват в дома на Хюля

Лейла е с празнична прическа Heart Eyes

Поздрави от Бейза, Сема

Онур с племенницата си Зейнеп.

Гюн

От Берг вчера - "Улица, винаги си толкова красива." Клипчето е от новата фотосесия на Серенай.

От сета на "Възел"

Дано някой ден Берг и Халит се снимат в комедия! Hands Pray

# 699
Лу, в Средновековието със сигурност живеят иранците. Grinning То хич не е за смях...
Изобщо не съм в час какъв им е календара, добре, че във ВК групата хората са си направили труда да обяснят, та и аз схванах.Grinning

Нека е честит празникът на всички наши обичани актьори! Ribbon Да са здрави, да са задружни в семействата си, да им е сладък животът и да ги дарява с много поводи за усмивки! Sparkling Heart

Снимки на Мирай зад кадър- скорошни са, предполагам от последните снимачни дни преди празника.

Този актьор с нея и Дениз Джан е в ролята на един страхотен герой. Знаменит образ- хем смел и силен, хем  голям особняк, хем с чувство за хумор, хем има прекалено строги изисквания към възпитаниците си- героя на Дениз Джан и още един. Междувременно с се явява за помощ в най-критичния момент.

Айбюке Flowers Blossom

# 700
Онче, днес и продуцентът на "Опиянени от любов" - Мехран, се появи с трейлъра, официалният акаунт също го публикува. Няма лъжа, най - дългочаканият филм ще е в кината ден преди рождения на Халит. Smile

Днес би трябвало да приключат снимките на "Анонимни любовници"

Снощи Айхан отново празнува рождения си ден с приятелите, които на 20 март отсъстваха от Истанбул - Берг, Онур Б., Неджати и др.

Клипчета - пеят и танцуват

Още oт Берг - "Социалната ми тревожност изчезна след дълго време.
Изживях деня и нощта, които спечелих, счупих черупката си извън местата, на които винаги ходя, и прекарах прекрасна почивка с моите близки приятели
Още веднъж благодаря на моите стари и близки приятели, с които бяхме заедно. Благодаря на Бога"; поздрав от Сема за празника

И от Пънар

# 701
Да, Лу, най-после ще има филм. Grinning

Нов постер на сериала на Серенай, Боран и другите симпатяги.

Режисьорът Едже Йоренч е написала: "Скоро, много скоро". Blush Лятото ще снимат 2 сезон.

# 702
  • Мнения: 13 497
Blue Heart Здравейте! Blue Heart

(Красота, вместо извинение за отсъствието ми...)

Берг отново се е събрала със старите си приятели...
Някой е снимал и Халит...

Отпред, в профил, отзад...

И селфи... с приятелките...

Чакам с нетърпение "Анонимни любовници". Hands Pray

Горните снимки са от американския фенклуб на Халит и Берг.

💕💕💕💕💕

# 703

Джу, глобена си Joy, даже снимките на Халит не опрощават отсъствието ти. Нали се разбрахме, че Нетфликс излъчва сериалите след една година, въоръжи се с търпение.

Преди да публикувам предния си пост изгледах три пъти клипчетата от снощи - липсваха ми тържествата на приятелската компания на Берг. Загледах се в тази глава, защото много прилича на Халит, но косата ми се стори по - бяла.

Снимките на сериала са приключили щом се е обръснал.

Само от това копие не видяхме едно нокътче Sunglasses

Ето клипче с него, което се появи сега.

Не пропускат да се снимат с Халит даже и на тържества по лични поводи.

Тази снимка са я рязали кой откъдето свари

Берг е срещу Халит, обърнала се е да снима появата на рожденика

Още една снимка от днес в заведение - вижда се ръката на Лейла в червена блуза и на масата играчка кукла.

Бейза, Енгин, Джан

и Гюн откриха плажния сезон.

От Бирдже - чакаме новия сезон на "Полетът на птицата"

# 704

Лятото вече е тук! При мен е 27 градуса! Sweat

Радвам се, че и Х алит е на партито на Айхан! Иначе той май не  излиза от вкъщи...
Освен да отиде на пазар! Disappointed

От архива - "Вавилон" - финалът.