Бисквитено руло "Черно и бяло" - стъпка по стъпка

  • 17 860
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 3 647
Лелеее много е готино това руло Peace.
Страшно много рецепти ми се натрупаха ....и не мога да смогна да правя всичко. Laughing
И това смятам да правя ....ама то една рецепта ли е две ли са    Mr. Green  ....ПоСле каТо сЧупЯ кАнТаРа ще пусна тема в готварския...  Laughing   :..... Peace

Peace
и аз ще го пробвам
  bouquet дими ->ще ти услужа с моя кантар ..... промищлен до 2 тона тегли
 hahaha   chef  bouquet

# 16
  • под тепетата
  • Мнения: 9 295
Имам въпрос към вече правилите рулото - колко дебел приблизително трябва да е белият  блат?

# 17
  • Мнения: 373
Аз в кафявата смес слагам и малко алкохол, а в бялата вместо сухо мляко, много кокосови стърготини. Аз също го държа в камерата. Това е един от любимите ми сладкиши!

# 18
  • Мнения: 3 743
Имам въпрос към вече правилите рулото - колко дебел приблизително трябва да е белият  блат?

Белия блат е  с дебелината на кафявия ( при мен така се получи).
Много ми харесва рулото, но ми е малко "тежичко", едва изяждам едно парче.

# 19
  • София/Сливен
  • Мнения: 1 194
Имам въпрос към вече правилите рулото - колко дебел приблизително трябва да е белият  блат?

Белия блат е  с дебелината на кафявия ( при мен така се получи).
Много ми харесва рулото, но ми е малко "тежичко", едва изяждам едно парче.

Точно така става - колкото кафявия - по около 4-5 мм са и двата блата.

И аз не мога да изям повече от 1 парче (а страшно обичам сладичко), но така остава за по-дълго време. Laughing

# 20
  • под тепетата
  • Мнения: 9 295
Благодаря за отговорите   bouquet Ще пробвам , за моите унищожители няма насищане на сладко!

Общи условия

Активация на акаунт