? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

  • 550 428
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 14 805
  • Мнения: 41 454
Хората са различни, мен не ме влече ВУ, но ако някой харесва тази опция няма лошо.

# 14 806
  • Пловдив
  • Мнения: 23 788
Хората са различни, мен не ме влече ВУ, но ако някой харесва тази опция няма лошо.
Ама мен ме влече, аз обичам ВУ, ходя и си ровя и си пазарувам от там. Обаче за ски облекло - не става.

# 14 807
  • Glasgow
  • Мнения: 4 503
Ако още има olx, или Facebook market. Аз чуден панталон за сноуборд си бях купила от олх за смешна сума, имайки предвид че само за разходки из планината се ползваше нямаше смисъл от нов.

# 14 808
  • Мнения: 1 020
Една позната онзи ден я видях, че с кожен панталон карала ски, та явно всеки си ходи кой как иска Wink

# 14 809
  • Мнения: 9 702
Ако става въпрос както в случая да ходя да покарам я има няколко часа, я няма, и не при минусови температури и екстремни условия, със сигурност ще търся нещо от ВУ или супер евтино от Декатлон. Вече ако се зарибиш да караш си струва да си купиш някаква качествена екипировка..

# 14 810
  • Мнения: 21 282
Моля за идея за марината за свински пържоли,но на фурна?

# 14 811
  • Мнения: 1 521
Моля за идея за марината за свински пържоли,но на фурна?
Аз ги правя само с подправки (каквито обичаме - черен пипер, пушен червен, кимион, кориандър, мащерка) и горчица. Доливам малко бяло вино и вода и затварям с фолио за час и половина-два.

# 14 812
  • Мнения: 54 682
Ние ги правим с червено вино или с бира. Поне час да стоят преди печене. Подправки на вкус. Печене за 30 минути на 220. Стават много крехки.

# 14 813
  • Мнения: 9 702
Олио, сол, черен пипер. При печене сипвам алкохол - бира или вино, половин чаша вода, половин чаша алкохол (зависи колко са пържолите и колко голяма е тавата). Някакви по-замотани рецепти за свинско не знам.

# 14 814
  • Glasgow
  • Мнения: 4 503
Синът ми беше така точно на Коледа. Вечерта вдигна Т, цяла нощ повръща. На другия ден живна малко. Нямаше Т и не повръщаше. През нощта пак има и Т и повръщане. На третия ден вече беше добре. Остана му разстройството. Беше на диета. Всъщност почти нищо не беше ял, защото го беше страх, че ще повърне. Вече е добре. На 13 години е.
а как се "захрани"?аз тъкмо живвам от нещо подобно без разстройство, но повръщане дори като пия вода, не смеех да хапна нищо. Вече искам някаква твърда храна, не помня какво се ядеше, рядко боледувам...

# 14 815
  • софия
  • Мнения: 25 675
Моля за идея за марината за свински пържоли,но на фурна?
Най-вкусните и крехки пържоли на фурна. Препоръчвам по-голямо количество чесън, защото той изчезва пръв.

# 14 816
  • Мнения: 6 257
https://zvezdev.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0/% … D0%BE%D0%BB%D0%B8

Правя само по тази рецепта свински пържоли вече няколко години.Уникални стават и крехки .

# 14 817
  • Мнения: 2 598
При повръшане не се пие вода, това е най-честата грешка. Трябва поне два часа след последното повръщане да се пие и по малко, на глътки.
Знам го от лекари и от опит за съжаление.

# 14 818
  • Мнения: 3 414
При повръшане не се пие вода, това е най-честата грешка. Трябва поне два часа след последното повръщане да се пие и по малко, на глътки.
Знам го от лекари и от опит за съжаление.
Пие се течност на малки глътки. Има електролитни разтвори, даже и замразени близалки с такива…. Иначе може да се стигне до обезводняване, което е най-сериозната опасност от повръщането.

# 14 819
  • Мнения: 2 598
Е аз какво съм написала..? По малко и на глътки, два часа след повръщане.

Но ако ти се спори ок.

Общи условия

Активация на акаунт