Препоръчайте ми марка стар фасул...

  • 4 573
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 10 858
Смърфиета, накисвай го от предишната вечер Peace Така по-лесно увира при всички случаи.
Иначе бял на Крина и аз не харесвам.

# 16
  • Смолян
  • Мнения: 42
Щом живееш в Пловдив потърси боб в опаковка на Либекс има и бял и шарен. много съм доволна има хубав вкус и бързо се сварява.
Има фирмен магазин в Асеновград на пазара.

# 17
  • Дъблин
  • Мнения: 331
Смърфиета, накисвай го от предишната вечер Peace Така по-лесно увира при всички случаи.
Иначе бял на Крина и аз не харесвам.
Вивиан, мерси за съвета. Ама при този не помогна и това, кисна повече от нощ. Не посмях да пробвам да му сложа сода за хляб, както съветват тук, а май трябваше.

# 18
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 367
Panino- боб, леща, ориз само на тази фирма и с други не съм пробвала.


За колко време увира ?

# 19
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 367
Щом живееш в Пловдив потърси боб в опаковка на Либекс има и бял и шарен. много съм доволна има хубав вкус и бързо се сварява.
Има фирмен магазин в Асеновград на пазара.

Либекс  newsm78 не съм чувала марката, но ще потърся. На български ли е изписано на опаковката ?

# 20
  • София
  • Мнения: 410
След много несполучливи опити с марки зрял боб се спрях на Лудогорски на IZZI. Най-вкусен ми е. Аз го кисна от предната вечер и после го варя на много слаб огън - става за около 2 часа.

# 21
  • Смолян
  • Мнения: 42
Извинявай за закъснението.Всички надписи са български и разфасофките са по 0,5 и 1 кг.  newsm78

# 22
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 367
Извинявай за закъснението.Всички надписи са български и разфасофките са по 0,5 и 1 кг.  newsm78


Мерси  Simple Smile

# 23
  • Мнения: 834
IZZI newsm10, без значение кой точно модел боб.
Аз изцяло залагам на тази марка. Не само за боба, за всичко. Още не съм им пробвала само мюслито.

# 24
  • София
  • Мнения: 565
Аз от доста време ползвам Смилянка на Оберон-Х. Варя го един час в тенджера под налягане  без накисване. Винаги е сварен добре и равномерно.

# 25
  • Мнения: 14 489
Аз от доста време ползвам Смилянка на Оберон-Х. Варя го един час в тенджера под налягане  без накисване. Винаги е сварен добре и равномерно.


newsm10 аз го варя 2 часа в обикновена тенджера с накисване поне 10 часа преди това.

Общи условия

Активация на акаунт