Аз съм малко резервирана към замразени продукти, но ми стана любопитно да пробвам....
Морски работи и аз не обичам.....никак....а ММ много си пада, и чат пат го глезя с някоя скаридка....салата от миди много обича....със зор се научих да ги готвя, че като не ги ям......
Рибите също не са ми любима храна...а баща ми е див фен на риболова...едно време фризера в нас беше пълен с риба и аз раздавах на комшиите ))
Малко се понаучих да ям/но в 90 % от случаите оставам гладна, и не я ям с удоволствие/.......лаврака ми хареса, сьомгата също/защото няма кости/ и риба тон обичам.......скумрия преди време обичах...сега не знам защо, но много ми смърди, освен това е фрашкана с кости, които ме ужасяват......Хек никога не съм опитвала.....
Нати, и аз правих винен кебап миналата седмица и много ми хареса....слагаш ли вино? Аз много се колебаех...но предвид, че няма как леко да сгъстя соса....реших да сложа....
За много зеленчуци си струва да се вземат замразени, по-бюджетни са а всъщност могат да са по-добри от тези купени тотално извън сезона им. С дребните плодове като че ли е същото.
Само трябва да се пренасят набързо или в що-годе изолирана чанта, да не става размразяване и повторно замразяване, но то това си важи за всичко замразено.