Отговори
# 45
  • София
  • Мнения: 10 896
Вкъщи се използват предимно брашната на Софиа Мел, а по-точно: ръжено, микс за кекс, пълнозърнесто, екстра и пшеничен зародиш. От тях приготвяме различни видове хляб, сладкиши, мъфини, баници и кексове. Резултатът е страхотен! Hug

# 46
  • Мнения: 2 117
Брашно за пица.

# 47
  • софия
  • Мнения: 2 915
Харесвам брашното за баница, също така Екстра брашното. Приготвям най-често погачи , козунаци и сладки.

# 48
  • Мнения: 1 718
У дома ползвам Есктра брашното. Приготвям често домашен кекс и палачинки 🥰

# 49
  • Мнения: 846
Ползвам СофияМел Класик за всичко, но най-добре се получават питките.
Но иначе брашното за баници е супер за козунаци.

# 50
  • Седмото небе
  • Мнения: 2 790
Харесвам Класик!!! Идеално е за всякакви рецепти. Но най-много обичам с него да приготвям соленки с пармезан, зехтин и микс от семена.

# 51
  • Мнения: 8 480
Брашното за баница и това за кекс са двете брашна, които винаги ползвам. С брашното за баница приготвям козунаци, питки и други печива. С това за кекс, кексове, мъфини.

# 52
  • Велико Търново
  • Мнения: 7 711
Ползвам и купувам само София Мел екстра. За мен то си е наистина ЕКСТРА, и не го заменям с никой друг вид, когато правя домашен бял хляб или питка.

# 53
  • Плевен
  • Мнения: 988
Какво най-много обичате да приготвяте с тях?
Любимата питка за семейството и уханни козунаци за Великден. Със София Мел никога не можеш да останеш разочарован от качеството на брашното!

# 54
  • Мнения: 1 557
Ползваме брашното Класик или Екстра за всякакви видове печива като питки, хлебчета, кексове и палачинки. Пробмахме и брашното за Пица, но много трудно се намира в Русе.

# 55
  • Мнения: 2 668
Ползвам София мел "Баница" и "Класик" за питки, погачи

# 56
  • Мнения: 6 648
Харесвам брашно Екстра, използвам го за приготвяне на пици, питки, кифлички, мекици, бухти.

# 57
  • Пловдив
  • Мнения: 3 250
Най-често използвам София Мел Класик. Всичко правя с него - кекс, пица, ползвам го и при готвене.

# 58
  • Мнения: 4 144
Използвам само брашно на тзи марка, като най-много почитаме тестото за пица, превърнато във вкусни соленки.

# 59
  • Мнения: 482
Ползвам редовно София мел "Кекс" и "Баница"

Общи условия

Активация на акаунт