Кремкарамелена торта с кроасани

3 гол. кроасана /или 2 пак. малки/
50 гр. орехи
5-6 бр. смокини /сладко/
1 пак. канела
2-3 сл. кокос. стърготини
................
 3 сл. захар - за карамела
................
6 яйца
1 л. пр. мляко
250 захар
2 пак. ванилия/ 1 капсула/
1 пак желатин

1. Във форма за кекс /с дупка/ се карамелизират 3 сл захар.
Обливат се стените на формата с карамела и се залепват кроасаните.
2. Заливат се със смес: за кремкарамел/ яйца+мляко+захар+ванилия/ в която е добавен желатин/разтворен/.
3. В сместа отготе се пускат : орехите, смокините и най-отгоре се ръси с канела и кокос. стърготини.
4. Пече се на водна баня /160-180/
5. Обръща се след 24 часа

СТАВА СУПЕР ТОЧНО ПО ТОЗИ НАЧИН  smile3501и аз я правя точно така и отгоре я мажа със сметана и нареждам плодове .