?Въпроси всякакви? (2021г.)

  • 496 882
  • 14 320
  •   1
Отговори
# 14 295
  • Мнения: 41 500
ЧС, няма такова покритие като на снимката, но не ми изглежда идеално гладък честно казано.

Иначе не го пипнах дори. Чудя се дали е тежък?
Имам чугунен и много ми тежи, та не го използвам често.

Аз не говоря за покритие, а за релеф. Няма никакво покритие, същата стомана си е.

Определено е по-тежък от алуминиевия, но далеч не като чугунения.

# 14 296
  • Португалия
  • Мнения: 4 247
готвя само в такива съдове
и в стъкло за фурната
омлета,за да не залепва, се иска да си познаваш и котлона,и тигана
ама с повечко мазнина, в сравнение с всяко незалепващо покритие

# 14 297
  • Мнения: 3 554
Хубавото на тези съдове, че дори и да залепне, после смело търкаш с гъбата, без да те е страх за покритието.

# 14 298
  • Мнения: 32 148
ЧС, мисълта ми беше, че не изглежда на тия дупки като на снимката.
Ето ги
chrome-extension://oemmndcbldboiebfnladdacbdfmadadm/https://www.gazprom-petrol.bg/sites/default/files/files/Sabatier-leaflet-bg.pdf

Този от 26. Ще  го мисля 2-3 дни.
Въпросът е дали ще мога да правя палачинков омлет без да ми залепва и да обръщам спокойно или обикновена палачинка. Ясно, че ще слагам мазнина, винаги го правя.

# 14 299
  • пустинята Гоби
  • Мнения: 7 401
Потърси в Амазон или някъде другаде ревюта на продуктите и ще видиш струват ли си.

# 14 300
  • София
  • Мнения: 11 739
..............
Въпросът е дали ще мога да правя палачинков омлет без да ми залепва и да обръщам спокойно или обикновена палачинка. Ясно, че ще слагам мазнина, винаги го правя.
Само такъв вид тигани ползвам , не ми залепва нищо, а ако случайно нещо залепне се чисти перфектно, всякакви тефлонови съм изхвърлила категорично. За да е хубав такъв вид тиган трябва да е тежък,  не колкото чугуна разбира се, това говори ,че дъното му е двойно и няма да залепва, това е.

# 14 301
  • Мнения: 32 148
Благодаря. Ще потърся и за мнения в Амазон.
Абе сигурно ще го взема като знам каква ставам като ми влезе муха в главата.

# 14 302
  • Буркина Фасо
  • Мнения: 13 333
Май открих марката
Sabatier  в Газпром.
https://www.gazprom-petrol.bg/otdayte-se-na-valshebstvoto-na-got … -se-zabavlyavayte

Чудя се. Мисля, че капака ми е 26 см. и сигурно ще пасне. Надявам се де.
капак 26 см мисля че няма да пасне на тиган 26 см.
на тигана се мери дъното.

# 14 303
  • Мнения: 69 115
Готвя на газов котлон. Тиган от пепко за 6 лв. Нищо не залепва, колкото и да съм пробвала. Ама нищо. Основно яйца мятам и аз, и мръви. И мазнина да няма, всичко се хлъзга...уникум някакъв за мен..
Сигурно не е здравословен, не знам... Grinning

# 14 304
  • Мнения: 54 706
Скоро ли е купен? Че ме заинтригува с това незалепване, даже и без мазнина? Да диря такъв и аз.

# 14 305
  • Пловдив
  • Мнения: 23 790
Гледай как на първия работен ден ще има спринт от бг-мами в атака към Пепко за тигани.

# 14 306
  • София
  • Мнения: 17 869
В Икеата в мол София дали има от чашите за вино? Трябва ми спешно една допълнителна.

# 14 307
  • онче бонче бонбонче
  • Мнения: 16 420
Стоманения тиган си е супер с дебелото дъно, трябва да чакаш да загрее олиото и тогава да хвърляш вътре мръвки и палачинки, после чакаш малко да "хване" и тогава ръчкаш с шпатулата да бъркаш. Понякога се усеща залепване в началото, просто изчакваш и после като бутнеш то ще се отлепи. Бавно загрява заради дебелото дъно, може в началото да сложиш на по-висока степен котлона, после сваляш на по-ниска за да не загаря.
Скрит текст:
Днес готвих пилешко с малко олио беше, бърках още като го пуснах в тигана. И патладжан пържих днес, като попи олиото и на практика тиганът остана сух пак не залепна. Палачинки готвих оня ден, обаче изтрих снимката, щях да демонстрирам колко готино стават, само намазах тигана с масло, да не е хептен сухо. Имам и палачинков тиган, и разни други незалепващи, но стоманеният ми е любим и други почти не вадя. Ако ти залепне и остане нагар, после само го накисни малко със сапунена вода, и ще се почисти много лесно.

капак 26 см мисля че няма да пасне на тиган 26 см.
на тигана се мери дъното
Капак на чиито етикет пише 26см си е за тиган, който се продава като "26см", и няма как да е иначе за да не се объркват потребителите, освен ако не пазаруваш някакви екзотики дето са предназначени за любители на измерванията.

# 14 308
  • Мнения: 147
Къде да открия любимия лосион : Yves Rocher Vanille Bourbon?!

# 14 309
  • Мнения: 32 148
Какви са тия Пепко?

Май открих марката
Sabatier  в Газпром.
https://www.gazprom-petrol.bg/otdayte-se-na-valshebstvoto-na-got … -se-zabavlyavayte

Чудя се. Мисля, че капака ми е 26 см. и сигурно ще пасне. Надявам се де.
капак 26 см мисля че няма да пасне на тиган 26 см.
на тигана се мери дъното.

Не съм много убедена.
Като си купих чугунения тиган 26 си взех и капак 26, който си пасна на стария тефлонов тиган.

Общи условия

Активация на акаунт